Hopp til innhold
AudioQuest
Høyttalerkabel (sett)

AudioQuest William Tell BASS (Spade)

33 998,-sett
Leveringstid 3-4 uker
Høyttalerkabel til bi-wiring-bruk sammen med ZERO full-range-høyttalerkabelen. Sikrer optimal overføring av bass og mellomtone.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest William Tell BASS – kompromissløs høyttalerkabel til bi-wiring med William Tell Zero

  • Modifisert ZERO-geometri for optimal overføring av bass/mellomtone i bi-wire/tri-wire-oppsett
  • Ledere i massivt PSC+ og LGC-kobber
  • Eksklusive kontakter i ultrarent forsølvet kobber
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) og karbonbasert NDS-skjerming (Noise-Dissipation System)
  • Kan leveres i lengder og konfigurasjoner til ethvert behov på bestilling
William Tell BASS er en svært avansert høyttalerkabel som er beregnet på bruk i bi-wire/tri-wire oppsett der den matchende William Tell ZERO-kabelen tar seg av diskantsignalet. Siden BASS bare skal overføre bass og/eller mellomtone har det vært mulig å forenkle geometrien og materialvalget en smule, slik at du både kan få optimal signaloverføring og samtidig spare penger.

OBS: William Tell BASS er utelukkende beregnet til dette spesifikke formålet. Den vil ikke fungere som full-range kabel.

William Tell BASS høyttalerkabel fås som standard i single-wire-utgave (2 x banan > 2 x banan). Andre konfigurasjoner og lengder kan leveres på bestilling.
Folk Hero Series William Tell – high-end-kabler til eksklusive anlegg
William Tell-kablene kommer fra AudioQuest Folk Hero-serien, som er en nedskalert versjon av den overdådige toppserien Mythical Creatures. De tekniske løsningene er de samme, men lederne og de ytre dimensjonene er litt mer moderate her. Dette gjør kabelen både mer kompakt og lettere å håndtere. Prisen er også på et mer menneskelig nivå, og denne serien er alt i alt et fremragende valg til high-end-høyttalere i den mer kompakte enden, som for eksempel de mindre modellene i 800-serien fra Bowers & Wilkins.

William Tell er utstyrt med AudioQuests unike 72V DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS ”metter” isolasjonen med et elektrostatisk felt, slik at den ikke absorberer energi fra selve signalet. Samtidig sørger NDS-systemet (Noise-Dissipation System) for å eliminere innstrålet radiostøy fra omgivelsene (mobilmaster, Bluetooth m.m.), slik at den ikke får en sjanse til å påvirke de sarte detaljene i musikksignalet. Selv DBS-batteripakken er utstyrt med en sperre som forhindrer innstrålet RF-støy – en teknologi som opprinnelig ble utviklet til de eksklusive Niagara-strømfiltrene.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din lokale butikk hvis du er interessert i et spesialprodukt som ikke er vist på hjemmesidene våre. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

Noise-Dissipation SystemJa
Dielectric-Bias SystemJa