Hopp til innhold

AudioQuestWilliam Tell ZERO (Spade)Høyttalerkabel (sett)

Kompromissløs og svært avansert høyttalerkabel for deg som vil vri den siste dråpen av lydkvalitet ut av high-end-anlegget ditt.
sett48 398,-
Forventet på lager søndag 2. juli 2023

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest William Tell ZERO – kompromissløs høyttalerkabel til eksklusive high-end-anlegg

William Tell ZERO er den kraftigste kabelen i Folk Hero-serien fra AudioQuest. En svært avansert høyttalerkabel med ZERO-teknologi og solidcore-ledere laget i ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+). Overflaten på dette metallet er så ekstremt ren og jevn at signaloverføringen overgår alle andre typer kobberledere, selv uten forsølving.

Denne høyttalerkabelen vil overføre hele musikksignalet med et absolutt minimum av farging og signaltap, og den er et fremragende valg til alle high-end-anlegg, bortsett fra de aller mest strømkrevende kombinasjonene, som vil nyte godt av de enda kraftigere lederne i toppserien Mythical Creatures.

Bi-wiring med ZERO og BASS
William Tell leveres også i en egen BASS-versjon som er beregnet til å overføre bass og mellomtone i biwire-oppsett. Denne kabelen er en smule enklere i konstruksjonen i forhold til ZERO, noe som også er gjenspeilet i prisen. Til gjengjeld fungerer den kun til dette helt spesielle formålet.

William Tell ZERO høyttalerkabel fås som standard i single-wire-utgave (2 x banan > 2 x banan). Andre konfigurasjoner og lengder kan leveres på bestilling.

Høydepunkter

  • ZERO-teknologi for tapsfri signaloverføring med maksimal dynamikk
  • Ledere i massivt PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
  • Eksklusive kontakter i ultrarent forsølvet kobber
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) og karbonbasert NDS-skjerming (Noise-Dissipation System)
  • Kan leveres i lengder og konfigurasjoner til ethvert behov på bestilling

Tekniske spesifikasjoner

AWG13
Lederoverflate2,62 mm2