Hopp til innhold
AudioQuest
Høyttalerkabel (sett)

AudioQuest William Tell ZERO (Spade)

48 398,-sett
Leveringstid 3-4 uker
Kompromissløs og svært avansert høyttalerkabel for deg som vil vri den siste dråpen av lydkvalitet ut av high-end-anlegget ditt.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest William Tell ZERO – kompromissløs høyttalerkabel til eksklusive high-end-anlegg

  • ZERO-teknologi for tapsfri signaloverføring med maksimal dynamikk
  • Ledere i massivt PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
  • Eksklusive kontakter i ultrarent forsølvet kobber
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) og karbonbasert NDS-skjerming (Noise-Dissipation System)
  • Kan leveres i lengder og konfigurasjoner til ethvert behov på bestilling
William Tell ZERO er den kraftigste kabelen i Folk Hero-serien fra AudioQuest. En svært avansert høyttalerkabel med ZERO-teknologi og solidcore-ledere laget i ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+). Overflaten på dette metallet er så ekstremt ren og jevn at signaloverføringen overgår alle andre typer kobberledere, selv uten forsølving.

Denne høyttalerkabelen vil overføre hele musikksignalet med et absolutt minimum av farging og signaltap, og den er et fremragende valg til alle high-end-anlegg, bortsett fra de aller mest strømkrevende kombinasjonene, som vil nyte godt av de enda kraftigere lederne i toppserien Mythical Creatures.

Bi-wiring med ZERO og BASS
William Tell leveres også i en egen BASS-versjon som er beregnet til å overføre bass og mellomtone i biwire-oppsett. Denne kabelen er en smule enklere i konstruksjonen i forhold til ZERO, noe som også er gjenspeilet i prisen. Til gjengjeld fungerer den kun til dette helt spesielle formålet.

William Tell ZERO høyttalerkabel fås som standard i single-wire-utgave (2 x banan > 2 x banan). Andre konfigurasjoner og lengder kan leveres på bestilling.
Folk Hero Series William Tell – high-end-kabler til eksklusive anlegg
William Tell-kablene kommer fra AudioQuest Folk Hero-serien, som er en nedskalert versjon av den overdådige toppserien Mythical Creatures. De tekniske løsningene er de samme, men lederne og de ytre dimensjonene er litt mer moderate her. Dette gjør kabelen både mer kompakt og lettere å håndtere. Prisen er også på et mer menneskelig nivå, og denne serien er alt i alt et fremragende valg til high-end-høyttalere i den mer kompakte enden, som for eksempel de mindre modellene i 800-serien fra Bowers & Wilkins.

William Tell er utstyrt med AudioQuests unike 72V DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS ”metter” isolasjonen med et elektrostatisk felt, slik at den ikke absorberer energi fra selve signalet. Samtidig sørger NDS-systemet (Noise-Dissipation System) for å eliminere innstrålet radiostøy fra omgivelsene (mobilmaster, Bluetooth m.m.), slik at den ikke får en sjanse til å påvirke de sarte detaljene i musikksignalet. Selv DBS-batteripakken er utstyrt med en sperre som forhindrer innstrålet RF-støy – en teknologi som opprinnelig ble utviklet til de eksklusive Niagara-strømfiltrene.

ZERO – den usynlige høyttalerkabelen
AudioQuest har utviklet ThunderBird ZERO til at være elektrisk ’usynlig’ i samspillet mellom forsterker og høyttalere. Det er en utfordring å matche forsterkerens utgangsimpedans og høyttalerens impedans (elektriske motstand), som varierer i takt med frekvensene i musikksignalet. Den tradisjonelle løsningen er ofte å konstruere kabelen med en impedans som legger seg oppunder gjennomsnittsverdien til en typisk høyttaler. Men kabelen vil fremdeles være en elektrisk flaskehals og en feilkilde.

Med ZERO-teknologien har AudioQuest etter eget utsagn laget en kabel helt uten typisk impedans, og den vil derfor slippe gjennom hele signalet praktisk talt upåvirket, uten kompresjon og forvrengning. Resultatet er bedre dynamisk kontrast, bedre transient-respons og en frigjort bass som virkelig kan eksplodere i rommet.

Skal det være enda heftigere?
William Tell kan på bestilling leveres i nesten alle tenkelige konfigurasjoner til både single- og biwiring, inkludert bi-wire og tri-wire kombinasjoner med den spesielle BASS-versjonen. Kabelen blir håndlaget med den mest optimale fordelingen av ledere til nettopp ditt oppsett. Du kan derfor være helt trygg på at absolutt ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Hvis bare det aller beste er bra nok for deg, så kan AudioQuest også levere William Tell med ledere delvis i ultrarent PSS-sølv. Her er vi i en prisklasse der bare de galeste entusiastene kan – eller vil – være med. Men hvis du prioriterer anlegget ditt over alt annet på jorden, så har du altså muligheten.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din lokale butikk hvis du er interessert i et spesialprodukt som ikke er vist på hjemmesidene våre. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

AWG13
Lederoverflate2,62 mm2