Hopp til innhold

AudioQuestWind (RCA)Signalkabel (sett)

Svært eksklusiv signalkabel til ambisiøse high-end-systemer. Ledere i rent, massivt sølv. Fås både i RCA- og XLR-utgave.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Wind – eksklusiv signalkabel til anlegg i high-end-klassen

Wind er en virkelig eksklusiv signalkabel med ledere i massivt PSS-sølv (Perfect Surface Silver) i stedet for PSC+ kobber som i Earth – et optimalt og kostbart materialvalg. Her er absolutt ingenting overlatt til tilfeldighetene, og du kan være sikker på fremragende prestasjoner selv i kombination med svært ambisiøse anlegg.

Wind kan for eksempel brukes i et high-end-system til å forbinde separate for- og effektforsterkere. Den vil også være et godt valg når det gjelder overføring av signalet fra en high-end DAC eller til/fra et tilsvarende RIAA-trinn.

Lederne i det trippelbalanserte designet er laget av massivt PSS-sølv (Perfect-Surface Silver) – et ideellt og kostbart materialvalg. Air-Tube-isolasjonen i FEP (Flour-Polymer) sørger for å skape optimale elektriske forhold for PSS-lederne. 6-lags NDS-skjerming mot RF-støy, 72V DBS-system (Dielectric-Bias System) og plugger i ekstra rent sølvbelagt kobber (Hanging-Silver) er blant de utallige andre imponerende detaljene.

AudioQuest Wind signalkabel er tilgjengelig i flere lengder og i RCA- eller XLR-versjon.

OBS: HiFi Klubben kan levere store deler av sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butikk hvis du er interessert i et spesialprodukt som du ikke finner på vår hjemmeside.

Tekniske spesifikasjoner

Dielectric-Bias SystemJa
Noise-Dissipation SystemJa