Hopp til innhold
AudioQuest Wind (XLR) Signalkabel

AudioQuestWind (XLR)Signalkabel (sett)

Svært eksklusiv signalkabel til ambisiøse high-end-systemer. Ledere i rent, massivt sølv. Fås både i RCA- og XLR-utgave.
sett21 198,-
Ikke på lager

Les mer:

Beskrivelse

Wind er en virkelig eksklusiv signalkabel med ledere i massivt PSS-sølv (Perfect Surface Silver) i stedet for PSC+ kobber som i Earth – et optimalt og kostbart materialvalg. Her er absolutt ingenting overlatt til tilfeldighetene, og du kan være sikker på fremragende prestasjoner selv i kombination med svært ambisiøse anlegg. Wind kan for eksempel brukes i et high-end-system til å forbinde separate for- og effektforsterkere. Den vil også være et godt valg når det gjelder overføring av signalet fra en high-end DAC eller til/fra et tilsvarende RIAA-trinn. Lederne i det trippelbalanserte designet er laget av massivt PSS-sølv (Perfect-Surface Silver) – et ideellt og kostbart materialvalg. Air-Tube-isolasjonen i FEP (Flour-Polymer) sørger for å skape optimale elektriske forhold for PSS-lederne. 6-lags NDS-skjerming mot RF-støy, 72V DBS-system (Dielectric-Bias System) og plugger i ekstra rent sølvbelagt kobber (Hanging-Silver) er blant de utallige andre imponerende detaljene. AudioQuest Wind signalkabel er tilgjengelig i flere lengder og i RCA- eller XLR-versjon. OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Wind er en virkelig eksklusiv signalkabel med ledere i massivt PSS-sølv (Perfect Surface Silver) i stedet for PSC+ kobber som i Earth – et optimalt og kostbart materialvalg. Her er absolutt ingenting overlatt til tilfeldighetene, og du kan være sikker på fremragende prestasjoner selv i kombination med svært ambisiøse anlegg.

Wind kan for eksempel brukes i et high-end-system til å forbinde separate for- og effektforsterkere. Den vil også være et godt valg når det gjelder overføring av signalet fra en high-end DAC eller til/fra et tilsvarende RIAA-trinn.

Lederne i det trippelbalanserte designet er laget av massivt PSS-sølv (Perfect-Surface Silver) – et ideellt og kostbart materialvalg. Air-Tube-isolasjonen i FEP (Flour-Polymer) sørger for å skape optimale elektriske forhold for PSS-lederne. 6-lags NDS-skjerming mot RF-støy, 72V DBS-system (Dielectric-Bias System) og plugger i ekstra rent sølvbelagt kobber (Hanging-Silver) er blant de utallige andre imponerende detaljene.

AudioQuest Wind signalkabel er tilgjengelig i flere lengder og i RCA- eller XLR-versjon.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

 • Farge : Sort/sølv
 • Plugg/terminering : RCA eller XLR
 • Ledermateriale : Massivt PPS-sølv (Perfect-Surface Silver)
 • Skjerming : 6-lags karbonbasert NDS (Noise-Dissipation System)
 • Kabellengde : 0,75 / 1 / 1,5 /2 / 3 meter
 • Type : Analog signalkabel
 • DBS (Dielectric-Bias System)
 • Trippelbalansert ledergeometri
 • FEP (Flour-Polymer) Air-Tube isolasjon
 • Kaldsveisede plugger i ekstra rent kobber (Pure Red Copper) med forsølvede kontaktflater (Hanging-Silver)
 • OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.
 • Støpsel: XLR
 • Noise-Dissipation System: Ja
 • Dielectric-Bias System: Ja