Hopp til innhold

AudioQuestYukon (RCA)Signalkabel (sett)

Meget avansert signalkabel til ambisiøse anlegg. Ledere i ultrarent PSC+-kobber. Fås både i RCA- og XLR-utgave.
sett5 598,-
Forventet på lager søndag 16. april 2023
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Yukon – eksklusiv signalkabel til ambisiøse anlegg

Yukon er en svært avansert signalkabel som ligger tett opptil Water-modellen fra den eksklusive Elements-serien. Den største forskjellen er at du må klare deg uten det aktive 72V DBS-systemet, og du får også en litt mindre overdådig NDS-skjerming. Men lederne er fremdeles laget av ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+), og du får Air-Tube-teknologien, som anvender luft for å skape optimale dielektriske forholde rundt lederne.

AudioQuests unike NDS-skjerming (Noise-Dissipation System) har 3 lag og beskytter signalet er svært effektivt mot innstråling av RF-støy. Kaldsveisede plugger i ekstra rent, sølvbelagt kobber (Hanging-Silver) er blant de utallige andre imponerende detaljene.

Yukon kan for eksempel brukes i et høykvalitets stereosystem til å forbinde separate for- og effektforsterkere. Den vil også være et godt valg når det gjelder overføring av signalet fra en høykvalitets DAC eller til/fra et tilsvarende RIAA-trinn.

AudioQuest Yukon signalkabel er tilgjengelig i flere lengder og i RCA- eller XLR-versjon.

OBS: HiFi Klubben kan levere store deler av sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butikk hvis du er interessert i et spesialprodukt som du ikke finner på vår hjemmeside.

Tekniske spesifikasjoner

Noise-Dissipation SystemJa

Anmeldelser


5.0
2 anmeldelser
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Per
Sverige
3/2/2023

Tilstrekkelig ytelse til en god pris.

Per
Sverige
Jan
Sverige
3/2/2023
Jan
Sverige