Hopp til innhold
AudioQuest
Signalkabel (sett)

AudioQuest Yukon (RCA)

8 398,-sett
Leveringstid 3-4 uker
  -
Meget avansert signalkabel til ambisiøse anlegg. Ledere i ultrarent PSC+-kobber. Fås både i RCA- og XLR-utgave.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Yukon – eksklusiv signalkabel til ambisiøse anlegg

Yukon er en svært avansert signalkabel som ligger tett opptil Water-modellen fra den eksklusive Elements-serien. Den største forskjellen er at du må klare deg uten det aktive 72V DBS-systemet, og du får også en litt mindre overdådig NDS-skjerming. Men lederne er fremdeles laget av ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+), og du får Air-Tube-teknologien, som anvender luft for å skape optimale dielektriske forholde rundt lederne.

AudioQuests unike NDS-skjerming (Noise-Dissipation System) har 3 lag og beskytter signalet er svært effektivt mot innstråling av RF-støy. Kaldsveisede plugger i ekstra rent, sølvbelagt kobber (Hanging-Silver) er blant de utallige andre imponerende detaljene.

Yukon kan for eksempel brukes i et høykvalitets stereosystem til å forbinde separate for- og effektforsterkere. Den vil også være et godt valg når det gjelder overføring av signalet fra en høykvalitets DAC eller til/fra et tilsvarende RIAA-trinn.

AudioQuest Yukon signalkabel er tilgjengelig i flere lengder og i RCA- eller XLR-versjon.

OBS: HiFi Klubben kan levere store deler av sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butikk hvis du er interessert i et spesialprodukt som du ikke finner på vår hjemmeside.

AudioQuest Rivers Series analoge signalkabler – tre kabelserier til tre behov

Signalkabelen er viktig for lyden i anlegget ditt. Det er her du kan miste de siste mikrodetaljene som gjør hele forskjellen i jakten på det ettertraktede tredimensjonale lydbildet. Og det er her at feil kabelvalg kan påvirke klangbalansen og for eksempel gi deg for mye eller for lite diskant i lyden. Tenk en god og velmatchet signalkabel med i budsjettet når du setter sammen anlegget, så får du maksimalt med valuta for pengene!

Rivers-serien består av analoge signalkabler i toppkvalitet. Du får en lang rekke av de avanserte tekniske løsningene fra den eksklusive Elements-serien, men til en pris som alminnelige musikkentusiaster også kan leve med. Alle Rivers Series-modellene fås med RCA- eller XLR-kontakter.

RED RIVER: Inngangsmodellen til Rivers-serien. En avansert trippelbalansert kabel av høy kvalitet. De massive lederne er i rent PSC-kobber (Perfect-Surface Copper), som presterer overlegent i forhold til det konvensjonelle OFC-kobberet som brukes i mange konkurrerende produkter. De kaldsveisede kontaktene er gullbelagte, og du får også den unike NDS-skjermingen som beskytter signalet mot elektromagnetisk støy (RF).

MACKENZIE: De samme grunnleggende prinsippene som i Red River, men lederne er her laget av ultrarent PSC+-kobber (Perfect-Surface Copper+), der overflaten er dobbeltpolert så ekstremt ren og jevn at signaloverføringen er overlegen alle andre typer kobberledere, selv uten forsølving. Du får også en mer avansert 3-lags versjon av NDS-systemet, og pluggene er laget av en kvalitetskobber som til og med er forsølvet for maksimal lederevne (Hanging-Silver).

YUKON: Denne avanserte kabelen ligger tett opp mot Water-modellen fra den eksklusive Elements-serien. Den største forskjellen er at du må klare deg uten det aktive 72V DBS-systemet, og du får en litt mindre overdådig NDS-skjerming. Men lederne er fortsatt av ultrarent PSC+-kobber (Perfect-Surface Copper+), og du får Air-Tube-teknologi, som bruker luft for å skape optimale dielektriske forhold rundt lederne. En signalkabel til virkelig seriøse anlegg.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

Noise-Dissipation SystemJa

Anmeldelser


5.0
3 anmeldelser
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
Wil
Nederland
3/29/2024

Denne signalkabelen sammenlignet med Red og Mackenzie. Dermed var det merkbart at mellomtonen kom bedre ut med Yukon. Kabelen var også mer gjennomsiktig i lydbildet. Selv om, sammenlignet med Red, var Mackenzie lønnsomt. Likevel ønsket jeg å inkludere Yukon i sammenligningen. Og det var definitivt verdt sammenligningen. . Min konklusjon er at det lønner seg å velge gode signalkabler. Det oppgraderer installasjonen sterkt, etter min mening. Jeg har hatt installasjonen i x antall år nå, og med Yukon får jeg mer ut av det. Det hadde jeg ikke skjønt før. Det var ikke før den forrige signalkabelen sviktet, jeg ante ikke hvorfor, plugget inn en annen signalkabel (som jeg fortsatt hadde liggende) Jeg la merke til at det var en forbedring. Forresten, fra samme merke, men forskjellig type. Som et resultat av denne forbedringen tenkte jeg: dette kan smake mer. Resten er historie.

Wil
Nederland
Loek
Nederland
3/1/2024
Loek
Nederland
Klaus
Tyskland
12/29/2023

Lyden er veldig balansert og rik på detaljer. Rimelig valuta for pengene.

Klaus
Tyskland