Hopp til innhold
Bowers & Wilkins CCM382 Takhøyttaler

Bowers & WilkinsCCM382Takhøyttaler (par)

8” toveis takhøyttaler for steder der du ønsker deg usynlig bakgrunnsmusikk i fornuftig kvalitet til en fornuftig pris. 
par3 996,-
Forventet på lager fredag 19. november 2021.
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

B&W CCM382 – økonomisk 8” takhøyttaler

CCM382 er en 8” toveis takhøyttaler som er et godt valg til rommene der du vil ha usynlig bakgrunnsmusikk i fornuftig kvalitet uten at det koster mer enn høyst nødvendig. Det kan f.eks. være på kjøkken, hall, soverom, spisestue, kontor osv.


Med sitt 8” element gir CCM382 deg mer bunn og kraft i lyden i forhold til den  mindre CCM362. Hvis du vil ha bakgrunnsmusikk i god kvalitet og samtidig ha med deg den litt dypere bassen i lydbildet, er CCM382 et godt valg. Den fuktbestandige kunststoffmembranen gir deg også muligheten til å bygge inn musikk i rom med høy luftfuktighet, f.eks. et innendørs svømmebasseng.


Enkel å montere

CCM382 er enkel å montere i taket. Når du først har laget utskjæringshullet kan du raskt skru fast høyttaleren ved hjelp av de smarte ”Dogleg”-festene. Til slutt fester du den magnetiske frontgrillen. Den elegante og supertynne kanten rundt høyttaleren stikker bare 4mm ut fra overflaten, slik at høyttaleren nesten er usynlig når den først er montert. Grillen kan selvfølgelig spraylakkeres i den fargen du måtte ønske.


Kvadratisk frontgrill og backbox som ekstrautstyr

Den runde standardfrontgrillen kan også byttes til en kvadratisk utgave (kjøpes separat), om du skulle ønske det av innredningsmessige årsaker. Du trenger ikke skjære nytt hull i taket – du bare klikker den kvadratiske rammen fast på kanten av høyttaleren og monterer den nye grillen. Dermed finner du alltid den løsningen som passer best hjemme hos deg.Tekniske spesifikasjoner

Følsomhet90 dB
Frekvensområde (-6dB)45-30.000 Hz
Impedans8 ohm

Tilbehør til Bowers & Wilkins CCM382

Anbefalte produkter

NAD CI 940 Flerkanals effektforsterker
Flerkanals effektforsterker
9 998,- / stk