Hopp til innhold
Bowers & Wilkins
In-wall høyttalere

Bowers & Wilkins CT7.4 LCR

13 498,-stk
Sort

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Robust, vellydende og høytspillende modell laget spesielt for høykvalitets hjemmekino. Her får du dynamikk og detaljert filmlyd for alle pengene.

Les mer:

Beskrivelse

B&W CT7.4 – 2-veis kino-høyttaler

 • Kompromissløs front-, senter- eller bakhøyttaler til den ultimate hjemmekinoen
 • Enorm følsomhet for maksimalt lydtrykk og maksimal dynamikk
 • 2 x 8" basselementer og 6" FST-mellomtone med kevlar-membran
 • Nautilus-diskant
 • Spesialdesignet for bruk i falske vegger og/eller hi-fi møbler

CT 7.4 LCR er toppmodellen i B&Ws CT700-serie. Den er spekket med teknologi som bringer kinoopplevelsen din opp på et nivå du ellers må bestille billetter for å være på. Til forskjell fra de mindre modellene i serien får du her hele to stk. 8" basselementer som sikrer deg en fabelaktig dybde og dynamikk i lyden samt mulighet for å oppnå et enormt lydtrykk.

Annen snacks er B&Ws unike 6" FST mellomtone med kevlar-membran, som sammen med Nautilus-diskanten også sørger for en krystallklar gjengivelse av dialog og effekter.

Med riktig forsterker kan CT7.4 LCR spille av filmsporet like høyt som det var tiltenkt fra lydteknikerens side. Når et helikopter eksploderer på skjermen eller lerretet, høres faktisk ut som om et helikopter eksploderer rett foran deg. Dette er opplevelser du ikke lenger bare får i "ekte" kinosaler, men nå også i ditt eget hjem.

CT7.4 LCR kan fungere som både front-, senter- og bakhøyttaler i hjemmekinoen, og den kan fritt kombineres med de andre høyttalerne fra CT7-serien.

CT7.4 LCR fås i sort finish.

B&W CT700-serien – hjemmekino som låter som ekte kino

Alle kjenner følelsen av å gå på kino og bli fullstendig overveldet av den høye intensiteten i f.eks. en actionfilm. Når helikopteret til skurken sprenges i tusen biter, så høres det faktisk ut som om det skjer rett ved siden av deg. Det er den følelsen Bowers & Wilkins har forsøkt å gjenskape med sine "Custom Theatre"-høyttalere.

CT700-serien er designet for å gjengi lydsporet på filmene dine så realistisk som overhodet mulig. For å få maksimal dynamikk har det vært førsteprioritet å oppnå en svært høy følsomhet. Med høyttalerne i CT700 serien – og den rette hjemmekinoreceiveren eller forsterkeren – kan du dermed oppnå både et enormt lydtrykk og en lydkvalitet som kan konkurrere med de "ekte" kinosalene.

Kompromissløs lydkvalitet prioritert foran pent design

I CT700 serien betaler du kun for den fenomenale lydkvaliteten og den avanserte teknologien, ikke for høyglanset finish og stilig design. I en ekte kino fokuserer du jo heller ikke på de fancy høyttalerne rundt deg. Du fokuserer naturligvis på helhetsopplevelsen av det flotte samspillet mellom lyd og bilde.

Nettopp derfor er CT700-høyttalerne laget for å kunne gjemmes bort i veggene, som også gjerne er bygget for formålet – såkalte falske vegger som raskt og enkelt settes opp utenpå rommets eksisterende vegger. På denne måten skaper du et dedikert "rom" til hjemmekinoens ulike høyttalere og forsterkere.

De falske veggene kan videre utstyres med et akustisk nøytralt frontstoff som skjuler alt som befinner seg bak og samtidig gir hjemmekinoen din et enkelt og diskret utseende. Deretter kan du fylle rommet med popcornmaskiner, filmplakater og andre nødvendigheter. Hvis du drømmer om den ultimate kinosalen i ditt eget hjem, så er dette oppsettet uvanlig egnet til formålet.

Har du ikke tid, plass eller budsjett til å sette opp falske vegger i et eksisterende rom, så er det er ingen skam å plassere høyttalerne fritt rundt i rommet. Det enkle og usminkede utseendet glir nemlig anonymt inn i de fleste rom – spesielt i mørke omgivelser. Alternativt kan høyttalerne skjules i et hi-fi-møbel, for eksempel fra unnu eller clic.

Teknologi i toppklasse

Høyttalerne i CT700-serien er spekket med avansert B&W-teknologi. I toppmodellen CT7.4 LCR finner du for eksempel en dedikert "kantløs" 6" FST-mellomtone som gir en klarhet i diskantregisteret som du også kjenner fra B&Ws eksklusive, tradisjonelle høyttalerserier. FST-elementet gir en ekstremt oppløst og nøytral gjengivelse av både stemmer, instrumenter og effekter.

Bassrefleksporten er B&Ws unike Flowport, der de små fordypningene i overflaten reduserer luftmotstanden på samme måte som på en golfball. Dette gir en renere og dypere bass, og du vil aldri oppleve plagsomme "portlyder", uansett hvor høyt du spiller. Diskantelementet har naturligvis Nautilus-rør på baksiden, slik at du får en ren og uforvrengt gjengivelse ved alle lydtrykk. Igjen, et prinsipp som er hentet direkte fra B&Ws eksklusive høyttalerserier.

Passive subwoofere med dedikert forsterker

CT700 seriens tre subwoofere er også designet for å produsere imponerende livaktige eksplosjoner og en ekstra dyp lydeffekt når hovedpersonen så vidt rekker å kaste seg i dekning for en innkommende maskingeværsalve.

Alle tre modellene har membraner i papir, kevlar og harpiks. Ikke verdens umiddelbart mest eksotiske materialer, men ikke desto mindre en svært effektiv cocktail når det kommer til å produsere den dypeste delen av filmsporet. De tre forskjellige materialene er støpt i nøye utmålte blandingsforhold, noe som sikrer optimal stabilitet, selv under voldsom belastning.

Subwooferne er passive og må derfor kobles på CT700-seriens separate subwoofer-forsterker for å fungere. Det betyr til gjengjeld at man har kunnet spesialdesigne en forsterker til nettopp disse subwooferne og dermed oppnå en utrolig dyp og presis bassgjengivelse. Forsterkeren er en sann muskelbunt, og den kan lett drive to av seriens subwoofere samtidig, for eksempel i et 7,2-system.

Se tekniske tegninger her

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Kompakt kabinett.
 • Høy følsomhet = effektiv drift (94db)
 • Lett å plassere. Kan også henges på vegg (veggfeste medfølger i eske)
 • Ekstremt detaljert, selv ved høyt volum
 • Kan brukes både som front-, center- og bakhøyttaler.

Begrensninger

 • Andre løsninger passer bedre til musikk.
 • Må brukes i kombinasjon med subwoofer
 • Krever elektronikk av god kvalitet.
 • Kan ikke spille like høyt som CT7.4.

Tilbehør til Bowers & Wilkins CT7.4 LCR

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde (-3dB) 49-22.000 Hz
Frekvensområde (-6dB)43-28.000 Hz
Følsomhet94 dB
Impedans8 ohm
Diskantstørrelse1"
Størrelse på basselement6.5"