Hopp til innhold

Bowers & WilkinsDB1DSubwoofer

Ubegrensede bassressurser under total kontroll – slik vil du oppleve B&Ws største subwoofer. 2000 watt med ufortynnet high-end-kvalitet!
Høyglans Sort
stk51 998,-
Forventet på lager tirsdag 23. mai 2023
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins DB1D – den ultimate high-end-subwooferen

DB1D er en kompromissløs high-end-subwoofer og den kraftigste aktive subwooferen som Bowers & Wilkins noensinne har laget. Den innebygde Klasse D-forsterkeren yter hele 2000 watt, og med to 12" ultrakraftige Aerofoil-basselementer er det rikelig med krefter til en overveldende dyp og dynamisk bassgjengivelse, selv i de mest vanvittige hjemmekinoer og high-end musikksystemer.

DB1D kan uten problemer følge med selv de største gulvmodellene i B&Ws egen kompromissløse 800 Series Diamond. Her vil den levere nyanser, detaljer, kontroll og tilpasningsmuligheter på et nivå som vil tilfredsstille selv de mest kresne av audiofile ører.

Den overdådige møbelfinishen matcher både 800- og 700-serien og sikrer at den visuelle siden av saken er i absolutt verdensklasse, uansett hvilken kombinasjon du velger. Du kan naturligvis også fritt bruke DB1D sammen med high-end-systemer fra andre produsenter.

Digital prosessor og innebygget romkorreksjon
De to 12" basselementene i DB1D er montert rygg mot rygg, og kabinettet er kompromissløst avstivet, slik at alle vibrasjoner elimineres, selv ved ekstreme lydtrykk. Den avanserte, innebygde, digitale forforsterkeren/prosessoren (DSP) sitter montert i en solid base av børstet aluminium, og den gir både ultrapresis respons og mulighet for å tilpasse lyden fra DB1D perfekt til enhver oppgave og ethvert lytterom.

Oppsettet gjøres rett fra smarttelefonen eller nettbrettet ditt (iOS/Android) gjennom den dedikerte DBSubwoofer-appen fra Bowers & Wilkins. Herfra kan du også kjøre Room EQ og definere dine personlige innstillinger.

DB1D fås med finish i høyglans sort, matt hvit og ekte rosentre-finer.

Videoer om Bowers & Wilkins DB1D

Tekniske spesifikasjoner

Forsterker2000 watt
Frekvensområde Hz (-3dB)10-350
KabinettkonstruksjonLukket
Størrelse på basselement12"

Tilbehør til Bowers & Wilkins DB1D

Anbefalte produkter

NAD M33 Integrert forsterker
Integrert forsterker
69 998,- / stk
DALI EPICON 8 Gulvstående høyttaler
DALI EPICON 8
Gulvstående høyttaler
185 996,- / par
NAD M23 Effektforsterker
Effektforsterker
35 998,- / 44 998,- / stk