Hopp til innhold
Bowers & Wilkins
Trådløs høyttaler

Bowers & Wilkins Formation Wedge

11 498,-stk
Sølv/Hvit
Ukjent leveringstid
  -
Enestående klar og fyldig lyd, fantastisk design, eksklusiv finish og teknologi i verdensklasse. En helt unik trådløs høyttaler – med multirom.

Les mer:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins Formation Wedge – trådløs høyttaler med unik lydkvalitet, finish i verdensklasse og mulighet for multirom

 • Fantastisk lydkvalitet, kraft og detaljnivå til å være en enkeltstående trådløs høyttaler
 • Design, finish og trådløst nettverk i verdensklasse
 • Spotify Connect, TIDAL/TIDAL Direct, Qobuz, SoundCloud, nettradio, AirPlay 2, Bluetooth m.m.
 • Enkelt oppsett og trådløs styring med app
 • Full trådløs multiromsintegrasjon med andre Formation-enheter

Formation Wedge er en trådløs høyttaler med kvalitet, design og finish på et nivå du aldri har opplevd før. Her kan du nyte trådløs musikk fra streamingtjenester og Bluetooth med et imponerende bredt og dynamisk lydbilde, selv i en større stue. Og det unike designet fås både i sort/valnøtt og sølv/hvit, slik at du kan få et optimalt visuelt uttrykk i selv et eksklusivt boligmiljø.

Det elegant formpressede bakkabinettet i tre og de eksklusive, dedikerte elementene til diskant og mellomtone bygger på løsninger som er nedarvet direkte fra B&Ws legendariske 800-serie. Med en innebygget 6” subwoofer og hele 2 x 120 watt i tillegg kan du se frem til musikalske opplevelser med en fylde, realisme og detaljgrad som du aldri hadde forventet fra en enkeltstående trådløs høyttaler.

Et overlegent stabilt, fleksibelt og brukervennlig system til trådløs musikk

Du kan kombinere Wedge med andre Formation-enheter i et komplett, state-of-the-art multiromssystem, og det superstabile trådløse mesh-nettverket sørger for at du alltid kan nyte musikken din i toppkvalitet, uten å bli forstyrret av utfall, ekko-effekter og andre wi-fi-problemer.

Du styrer alt sammen fra system-appen og den musikktjenesten du måtte foretrekke. Alternativt kan du bruke den smarte touch-knappen på topplaten av Wedge til å starte og stoppe musikken, styre volum og gruppere med en annen Formation-enhet. Hvis du for eksempel spiller musikk i stua på Formation Audio, kan du lynraskt få musikken til å også spille på Wedge på kjøkkenet, bare ved hjelp av et par raske trykk på topplaten. Du trenger ikke nødvendigvis å fiske telefonen opp fra lomma.

Formation er en helt ny teknologisk plattform som er utviklet av Bowers & Wilkins selv, helt ned til siste linje med kode. Denne totale kontrollen gir gode muligheter for å oppdatere og oppgradere systemet fortløpende, og du kan trygt regne med at fremtiden vil bringe mange nye og spennende funksjoner i tillegg til nye medlemmer av Formation-familien.

Formation Wedge fås i sort/valnøtt eller sølv/hvit finish.

Eksklusiv innmat for overlegen lyd

Under den eksklusive overflaten finner du en rekke tekniske løsninger som plasserer Wedge i en klasse helt for seg selv. Det er for eksempel gjort plass til to av B&Ws unike FST Continuum mellomtone-elementer, som sikrer en helt overlegen gjengivelse av stemmer og instrumenter.

De to eksklusive Carbon Dome-diskantene er en annen unik B&W-løsning som får med selv de aller fineste detaljene i lyden. Den integrerte subwooferen på hele 6” med 80 watt dedikert forsterkereffekt tar seg av bassen med overlegen presisjon og dybde.

Det elegante kabinettet har heller ikke fått sin markante form ved en tilfeldighet. B&W har valgt å montere elementene med en vinkling på 120 grader for å oppnå optimal spredning av lyden og et lydbilde som er så realistisk som det er mulig å få det fra en enkeltstående høyttaler.

Massiv effekt, digital signalbehandling og Dynamic EQ tøyer fysikkens lover

Wedge er utstyrt med en høyeffektiv 2 x 120 watts digital klasse D-forsterker. Fordelene med denne teknologien er beskjedne krav til plass og lav varmeutvikling. I kombinasjon med state-of-the-art digital signalbehandling (DSP) muliggjør dette hittil uhørte lydmessige prestasjoner fra en høyttaler av denne relativt beskjedne størrelsen.

DSP-en styrer bass-equalizingen (Dynamic EQ) via den innebygde forsterkeren, og dette gjør at Wedge kan gå langt dypere enn hva som ellers ville vært mulig i et så kompakt kabinett. Ved moderate volumnivåer er Wedge i stand til å gå helt ned til 35 Hz, noe som er like dypt som mange tradisjonelle gulvhøyttalere. I takt med at volumet blir kraftigere, hever DSP-en den nedre grensefrekvensen, slik at elementene fortsatt kan yte sitt beste uten forvrengning eller overbelastning.

Dynamic EQ er et genialt prinsipp som Bowers & Wilkins også bruker i en rekke av de beste subwooferne sine. For deg blir gevinsten en enestående klar og dynamisk lyd med en bass som uten problemer kan fylle en vanlig stue. Hvis du allikevel vil ha enda mer og bedre bass, så kan du alltid supplere med en trådløs Formation Bass subwoofer.

Full trådløs kontroll med app

Bowers & Wilkins Formation Home-appen gir deg overblikk over Formation-systemet ditt. Du får også tilgang til et utømmelig trådløst musikkunivers gjennom Spotify Connect og TIDAL Direct*, som begge kjører direkte fra Spotify- eller TIDAL-appen som du kjenner fra før. Dette betyr at du alltid har all verdens musikk med albumcover og alle funksjoner rett under fingertuppene. Formation støtter også den audiofile musikkspilleren Roon (PC/Mac), Qobuz (inkl. 24-bit), SoundCloud og andre streamingtjenester. Har du musikk liggende lokalt på smarttelefonen eller nettbrettet, så kan du også spille den av trådløst og i høy kvalitet gjennom både AirPlay 2 og Bluetooth AAC/aptX HD.

Superstabilt mesh-wi-fi-nettverk

Formation baserer seg på sitt eget trådløse mesh-nettverk, som er vesentlig mer stabilt og gir deg bedre dekning i forhold til en vanlig wi-fi-løsning. I et mesh-system samarbeider de forskjellige enhetene med å bygge sitt eget innbyrdes nettverk, og hver enhet finner selv den optimale veien til best mulig signalstyrke.

Mesh-nettverket er utviklet helt fra bunnen av Bowers & Wilkins og er deres helt egne teknologiske plattform. Det sikrer urokkelig stabil drift og perfekt trådløs synkronisering mellom høyttalerne. Systemet trenger bare trådløs tilgang til ruteren din, så skjer all videre kommunikasjon ”bak kulissene”, uten at det belaster det vanlige nettverket ditt.

Hver av Formation-enhetene gir sitt bidrag til forbedring av dekningen, og på den måten får du et bedre trådløst nettverk jo flere enheter du legger til. Formation gir deg kort sagt det beste mulige trådløse nettverket til musikken din, uten utfallene og flaskehalsene du kan oppleve med andre systemer.

Bowers & Wilkins-app med trådløs multiromsstyring i hele hjemmet ditt

Med den gratis tilgjengelige system-appen styrer du oppsett, gruppering og regulering av volum på de forskjellige enhetene dine, mens du styrer selve musikken fra appen du normalt spiller fra, som f.eks. Spotify.

De forskjellige Formation-komponentene støtter hverandre fullt ut, slik at du kan få høykvalitets trådløs musikk i ethvert rom i hjemmet ditt, eventuelt supplert med AirPlay 2-høyttalere i sekundære rom. Det innledende oppsettet er også raskt unnagjort. Du trenger bare å ha passordet til det trådløse nettverket ditt klart, så er prosessen i de aller fleste tilfeller raskt og smertefritt overstått ved hjelp av Formation Home-appen.

AirPlay 2 – streaming og multirom for Apple-fans

AirPlay 2 er en Apple-teknologi som ved hjelp av en iPhone/iPad gir deg avansert multiromsfunksjonalitet med alle trådløse AirPlay 2-høyttalere. AirPlay 2 er en del av Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app som kan spille lyd – inkludert Apple Music, YouTube og Netflix – kan streame den direkte til høyttalere og anlegg med AirPlay 2.

Bluetooth – enkelt og smart for alle

Skal det bare være superenkelt, så har du alltid Bluetooth i bakhånd, hvis for eksempel en av gjestene dine bare vil spille en låt fra smarttelefonen sin. Med Bluetooth kan du også spille lyd fra YouTube, Netflix og utallige andre apper, hvis du ikke har en iPhone til AirPlay 2. Bluetooth-funksjonen støtter både Apple AAC og aptX HD-formatet, som kan overføre 24-bit lyd og gi en imponerende god trådløs lydkvalitet .

Nyt all verdens musikk i 24-bit HD-kvalitet med Roon og Qobuz

Roon er en PC-basert musikkspiller som er populær blant audiofile musikkelskere over hele verden. Med Roon kan du spille nedlastede 24-bit lydfiler gjennom PC-en – for eksempel fra amerikanske HDtracks – og Roon er også integrert med TIDAL HiFi, der du kan du streame et raskt voksende antall musikkalbum i 24-bit/96kHz kvalitet (MQA).

Du kan styre musikken på Roon fra smarttelefonen så lenge PC-en er påslått. Dette er i seg selv et stort fremskritt i forhold til tidligere PC-baserte musikkspillere, der du måtte innom tastaturet for å velge musikk. En annen audiofil mulighet er tjenesten Qobuz, som tilbyr både streaming og nedlasting i 24-bit/96kHz kvalitet.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Fantastisk lydkvalitet, kraft og detaljnivå til å være en enkeltstående trådløs høyttaler
 • Design og finish i verdensklasse
 • Touch-knapp på topplaten til grunnleggende betjening (play/pause/volum/gruppering)
 • Integrert, superstabilt mesh-wi-fi-nettverk
 • Trenger ikke kabelforbindelse til ruteren
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect, Roon Ready, TIDAL/TIDAL Direct, Qobuz, SoundCloud, nettradio m.m.
 • Spiller HD-lyd opp til 24-bit/96kHz (Qobuz / TIDAL HiFi via Roon)
 • Bluetooth v4.1 med aptX HD og AAC
 • Enkelt oppsett i app
 • Full trådløs multiromsintegrasjon og perfekt synkronisering med andre Formation-enheter
 • Streaming av din egen musikksamling fra PC/Mac, smarttelefon og nettbrett

Begrensninger

 • Noen alternativer støtter flere streamingtjenester
 • Ikke innebygget mikrofon til stemmestyring
 • To stk. Wedge kan ikke settes opp til å spille sammen i stereo
 • Ikke tilkobling for hodetelefoner eller toveis Bluetooth-funksjon
 • Ikke IR-lærefunksjon
 • Ikke inngang for eksterne musikkilder eller USB-medier
 • Kan ikke settes i deep/offline standby

Reviews

Tilbehør til Bowers & Wilkins Formation Wedge

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde (-3dB)35-28.000 Hz
Diskantstørrelse1"
Mellomtonestørrelse3.5"
Størrelse på basselement6"

Anmeldelser


4.6
5 anmeldelser
5
4
4
1
3
1
2
0
1
0

Anbefalte produkter