Hopp til innhold

Bowers & WilkinsPI3Trådløs in-ear hodetelefon (sett)

Gjør stas på deg selv med ekstra god hi-fi-lyd når du er på farten eller trener. Et par unike in-ear-hodetelefoner med luksus tvers gjennom.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins PI3 – eksklusive trådløse in-ear-hodetelefoner med fremragende hi-fi-lydkvalitet og elegant design

Bowers & Wilkins PI3 er eksklusive og avanserte, in-ear Bluetooth-hodetelefoner med unikt dobbelt driversystem og bi-amping for ekstra god hi-fi-lyd. Her kan du nyte musikken din i ekte B&W-kvalitet når du er på farten eller svetter på treningssenteret. Batteritiden er på opptil 8 timer – nok til to respektable maratonløp rett etter hverandre – og 15 minutters lading gir deg 2 timer ekstra.

Finishen i myk silikon og gummi får PI3 til å føles som en naturlig forlengelse øregangene dine, og den ergonomiske passformen sikrer at øreproppene sitter godt, også når du beveger deg i toppfart. En høykvalitets mikrofon gir deg krystallklare telefonanrop, og du kan styre alt sammen med de lett tilgjengelige trykknappene på nakkekabelen. Øreproppene er magnetiske, slik at du kan klikke dem sammen og bære hodetelefonene trygt og behagelig rundt halsen når du ikke hører på musikk.

Bowers & Wilkins PI3 fås med finish i grå (Grey), gull (Gold) eller blå (Blue).

Test av Bowers & Wilkins PI3

Mer bilder av Bowers & Wilkins PI3

Bowers & Wilkins PI3 Trådløs in-ear hodetelefon

Tekniske spesifikasjoner

Akustisk konstruksjonÅpen
Bluetooth-versjonJa - 5 ( aptX, aptX HD )
Frekvensområde10-30.000 Hz
MikrofonJa

Tilbehør til Bowers & Wilkins PI3