Hopp til innhold
1 998,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Gjør stas på deg selv med ekstra god hi-fi-lyd når du er på farten eller trener. Et par unike in-ear-hodetelefoner med luksus tvers gjennom.

Les mer:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins PI3 – eksklusive trådløse in-ear-hodetelefoner med fremragende hi-fi-lydkvalitet og elegant design

Bowers & Wilkins PI3 er eksklusive og avanserte, in-ear Bluetooth-hodetelefoner med unikt dobbelt driversystem og bi-amping for ekstra god hi-fi-lyd. Her kan du nyte musikken din i ekte B&W-kvalitet når du er på farten eller svetter på treningssenteret. Batteritiden er på opptil 8 timer – nok til to respektable maratonløp rett etter hverandre – og 15 minutters lading gir deg 2 timer ekstra.

Finishen i myk silikon og gummi får PI3 til å føles som en naturlig forlengelse øregangene dine, og den ergonomiske passformen sikrer at øreproppene sitter godt, også når du beveger deg i toppfart. En høykvalitets mikrofon gir deg krystallklare telefonanrop, og du kan styre alt sammen med de lett tilgjengelige trykknappene på nakkekabelen. Øreproppene er magnetiske, slik at du kan klikke dem sammen og bære hodetelefonene trygt og behagelig rundt halsen når du ikke hører på musikk.

Bowers & Wilkins PI3 fås med finish i grå (Grey), gull (Gold) eller blå (Blue).

Avansert Bluetooth med Dual Mode
Bowers & Wilkins er første produsent på markedet til å bruke det nye aptX Adaptive BT 5.0 Bluetooth-chipsettet. Dette gir bedre trådløs lyd, lavere strømforbruk og lavere forsinkelse mellom lyd og bilde, når du for eksempel bruker PI3 til videoavspilling.

En annen interessant detalj er at PI3 kan kobles trådløst til to Bluetooth-enheter samtidig (Dual Mode), slik at du lynraskt kan skifte fra den ene enheten til den andre – hvis for eksempel telefonen ringer mens du ser film på nettbrettet. Virkelig smart når du for eksempel sitter på toget og det ikke er fristende å sjonglere med ulike enheter.

Du kan også bruke dem med USB fra en PC. Med USB-avspilling kan du nyte ukomprimert digital lyd i full CD-kvalitet uten at du trenger å investere i en separat D/A-konverter, som med de fleste andre hodetelefoner.

Bi-amped Dual Hybrid-drivere for overlegen lydkvalitet
Det unike doble driversystemet i PI3 er enda en teknologisk nyvinning fra Bowers & Wilkins. Hver ørepropp rommer en dynamisk fulltonedriver pluss en ’balanced armature’-driver. Det spesielle i PI3 er at hver driver er koblet til sin egen forsterker, slik at den kan drives ved sin egen optimale lydstyrke. Med hele fire forsterkerkanaler kan B&W optimalisere det samlede lydsystemet til en fantastisk lydkvalitet over hele frekvensområdet. En svært avansert konstruksjon som er patentert av B&W.

Tilbehør til Bowers & Wilkins PI3

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde10-30.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruksjonÅpen
Bluetooth-versjonJa - 5 ( aptX, aptX HD )

Anbefalte produkter