Hopp til innhold
Bowers & Wilkins PI4 Trådløs in-ear hodetelefon

Bowers & WilkinsPI4Trådløs in-ear hodetelefon (sett)

Gjør stas på deg selv med salig lyttefred god hi-fi-lyd når du er på farten eller trener. Disse unike in-ear-hodetelefonene er gjennomsyret med luksus.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins PI4 – eksklusive trådløse in-ear-hodetelefoner med ANC, smart styring, god hi-fi-lyd og elegant design

Bowers & Wilkins PI4 er smarte og eksklusive, in-ear Bluetooth-hodetelefoner med ANC (aktiv støyreduksjon) og god hi-fi-lyd. Her kan du effektivt dempe støyen fra omgivelsene dine og nyte musikk i ekte B&W-kvalitet når du er på farten eller svetter på treningssenteret. De helt nye og ekstra store 14 mm-driverne er utviklet og tunet av det samme teamet som sto bak den legendariske 800 Diamond-serien. Du får det ikke stort bedre.

Batteritiden er på opptil 10 timer, slik at du kan nyte musikk en hel arbeidsdag pluss reisevei. Og hvis du allikevel skulle gå tom for batteri, så tar det bare 15 minutter å lade nok strøm til 3 timers ekstra bruk. PI4 er kort sagt en trofast partner som følger deg i tykt og tynt og som du alltid har plass til å ha med deg.

Stilig finish og smart i bruk
Finishen i myk silikon og gummi får PI4 til å føles som en naturlig forlengelse øregangene dine, og den ergonomiske passformen sikrer at øreproppene sitter godt, også når du beveger deg i toppfart. Tre høykvalitets mikrofoner jobber sammen for å gi deg krystallklare telefonanrop, og du kan styre alt sammen med de lett tilgjengelige trykknappene på nakkekabelen.

Øreproppene er magnetiske, slik at du kan klikke dem sammen og bære hodetelefonene trygt og behagelig rundt halsen når du ikke hører på musikk. Det er også innebygde sensorer i øreproppene som automatisk starter og stopper musikken når du klikker dem sammen eller tar dem fra hverandre. I den dedikerte appen kan du bestemme selv hvordan denne smarte funksjonen skal fungere, og du kan også stille inn tiden for når de skal slå seg av.

Bowers & Wilkins PI4 fås med finish i sort (Black), gull (Gold) eller sølv (Silver).

Mer bilder av Bowers & Wilkins PI4

Bowers & Wilkins PI4 Trådløs in-ear hodetelefon

Tekniske spesifikasjoner

Akustisk konstruksjonÅpen
BluetoothJa
Bluetooth-teknologiaptX, aptX HD
Driverstørrelse14,2 mm
Frekvensområde10-30.000 Hz
MikrofonJa