Hopp til innhold

Bowers & WilkinsPV1DSubwoofer

Avansert og kompakt subwoofer i rundt, vibrasjonsfritt design. Prikken over i-en i selv meget ambisiøse stereo- eller hjemmekinosystemer.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

B&W PV1D – avansert og kompakt subwoofer i unikt rundt design

PV1D er en avansert og kompakt subwoofer i unikt rundt design. Den etterfølger B&Ws legendariske og multi-prisvinnende PV1, og har i D-versjonen blitt oppgradert med en ny 400 watts klasse D forsterkermodul og den digitale DSP-plattformen fra den kostbare prestisjemodellen DB1.

Resultatet av oppgraderingen er en uovertruffen lydkvalitet og mulighet for konfigurering via PC. Det kulerunde designet med to 8” elementer som står rygg mot rygg er så flott at det får nesten alle andre subwoofere til å blekne i sammenligning. Konstruksjonen er samtidig så vibrasjonsfri at du uten problemer kan plassere PV1D i et hi-fi-møbel.

Fantastiske prestasjoner til både filmlyd og musikk
PV1D gir deg en utrolig dyp, dynamisk og presis bass som kan sette den avgjørende prikken over i-en i et høykvalitets stereo- eller hjemmekinoanlegg. Ved hjelp av avansert digital teknologi og fleksible innstillingsmuligheter kan PV1D tilpasses nesten alle høyttalerkombinasjoner, og selv store gulvhøyttalere kan få en markant forbedring i de dypeste oktavene. Avhengig av lydtrykk og EQ-innstilling kan PV1D spille helt ned til utrolige 7,5 Hz -3dB), noe som er langt under hva man kan høre.

Avansert, men likevel enkel i bruk
PV1D er en avansert subwoofer med mange justeringsmuligheter. Men det trenger du ikke å la deg skremme av. Hvis du f.eks. skal bruke PV1D sammen med en hjemmekino-receiver, trenger du bare å koble subwooferen til subwooferutgangen på receiveren og gjøre alle innstillingene fra receiverens menyer, akkurat som med andre subwoofere.

Tenker du å kombinere PV1D med eksisterende B&W-høyttalere, finner du også en smart funksjon for dette. PV1D er nemlig forprogrammert for å passe sammen med en rekke kompaktmodeller fra B&W, fra M-1 til 805 Diamond. Du bare velger riktig modell i subwooferens meny, så justerer PV1D seg selv slik at den passer til høyttalerne dine.

Lettvint og fleksibelt oppsett
Du kan sette opp PV1D ved hjelp av frontpanelet, eller enda mer behagelig fra sofaen via en bærbar PC. Bruker du PC-en får du også tilgang til flere utvidete innstillingsmuligheter. Du kan lagre opp til fem personlige innstillinger, og bytte mellom dem via frontpanelet eller fra PC-en.*

På hver brukerinnstilling kan du velge ønsket lydnivå, delefrekvens, EQ og hvilken inngang som skal aktiveres. På denne måten kan du ha forskjellige innstillinger som passer til det du måtte lytte til film, musikk, spill, fest osv.). Hvis naboen ikke digger kvalitetsbass sent om kvelden, kan du selvfølgelig også på hensynsfullt vis lage en innstilling for dette.

PV1D får du i matt sort eller matt hvit utførelse.

Bernt Mangseth Bakke
Trondheim
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Bernt Mangseth Bakke

Vår
Ekspertvurdering

  • Unikt rundt design og flott utførelse Svært kompakt og enkel å plassere Utrolig dyp og presis bassgjengivelse Avansert digital signalbehandling DSP) Lettvint oppsett via OLED-frontpanel eller PC* Fleksible innstillingsmuligheter Innganger for både linje- og høyttalersignal

Videoer om Bowers & Wilkins PV1D

Tekniske spesifikasjoner

Forsterker400 watt
Frekvensområde Hz (-3dB)7,5-450
KabinettkonstruksjonLukket
Størrelse på basselement8"

Tilbehør til Bowers & Wilkins PV1D

AudioQuest Boxer Subwooferkabel
AudioQuest Boxer
Subwooferkabel
2 198,- / stk
2

Anbefalte produkter