Hopp til innhold
Bowers & Wilkins
Trådløs hodetelefon

Bowers & Wilkins PX5

2 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Overlegen lyd, eksklusivt design, god komfort, brukervennlige – disse avanserte on-ear-hodetelefonene med ANC sender deg opp i luksusklassen.

Les mer:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins PX5 – eksklusive trådløse on-ear hi-fi-hodetelefoner med fremragende lydkvalitet, stilig design og avansert aktiv støyreduksjon (ANC)

 • Fremragende lydkvalitet med dyp og fyldig bass
 • Svært brukervennlige med smart av/på
 • Smart Adaptive Noise Cancelling (ANC, aktiv støyreduksjon)
 • Adaptive Bluetooth 5.0 med AAC og aptX HD
 • Eksklusivt design i karbonfiber-kompositt og nano-behandlet tekstil
Bowers & Wilkins PX5 er eksklusive og avanserte, on-ear hi-fi-hodetelefoner med Bluetooth, overlegen lydkvalitet og smart aktiv støyreduksjon (ANC). Her er alle kluter satt til for å gi deg en totalopplevelse i luksusklassen, både når det gjelder lyd, komfort, design og finish.

Hvis din smaken din heller mot en on-ear modell, så har du en ypperlig løsning her. PX5 har den samme flotte finishen, den samme grunnleggende lydkvaliteten og de samme smarte funksjonene som den større over-ear-modellen PX7. Noe helt unikt er at du kan velge PX5 i en superstilig blå fargevariant.

Avansert og elegant
PX5 har dagens beste Bluetooth 5.0-teknologi som jobber perfekt sammen med den avanserte ANC-funksjonen. Dette betyr optimal lydkvalitet og samtidig en state-of-the-art støyreduksjon som automatisk tilpasser seg omgivelsene dine og sikrer en uforstyrret musikkopplevelse uten å skade lydkvaliteten.

Alle materialer er håndplukket for å gi deg den beste kombinasjonen av slitestyrke og lav vekt. For eksempel er hodebøylen laget i karbonfiber-kompositt som er både lettere og sterkere enn metall. Og det elegante stofftrekket på de dreibare ørekoppene er nano-behandlet for å avvise vann, skitt og støv.

Genialt brukervennlig med smart av/på
PX5 har innebygde sensorer som automatisk sørger for å både slå av/på hodetelefonene og å starte/stoppe avspillingen, alt etter om du vil lytte, snakke eller bruke ørene dine på gamlemåten. Vil du høre på musikk? PX5 slår seg automatisk på når du plukker dem opp. Skal du bare si noe til den som sitter ved siden av deg? PX5 stopper avspillingen på musikk-appen når du løfter en ørekopp eller henger dem rundt halsen og går selv tilbake til avspillingen fra samme sted når du er klar for å lytte igjen.

Legg fra deg PX5, så slår de seg automatisk av og stopper musikk-appen din. Når du plukker dem opp igjen, så starter de automatisk opp igjen fra samme sted i musikken. For å aktivere stemme-assistenten din på telefonen, så trykker du bare på en enkelt knapp, så er assistenten klar til å lytte. Enkelt, intuitivt og genialt!

Med opptil 25 timers aktiv batteritid og smart strømstyring kan du ha PX5 klar på standby i ukevis – bare plukk den opp, så du er klar til å lytte!

Bowers & Wilkins PX5 fås med finish i sort (Space Grey) eller blå (Blue). Sammenleggbart transportetui medfølger.

Eksklusive og supersterke materialer
PX5 er høyteknologiske hodetelefoner der alt er utviklet in-house hos Bowers & Wilkins, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Dette gjelder også materialvalget, som kombinerer maksimal styrke og minimal vekt. Hodebøylen er laget i ’short strand carbon fibers’ – et helt nytt karbonfiber-kompositt som veier langt mindre enn både stål og aluminium, men som er langt sterkere og bedre til å dempe resonanser og stående bølger. Dette er til fordel for både holdbarhet, komfort og lydkvalitet, og som en ekstra bonus gir det en stilig og spennende look til dine PX5.

Bowers & Wilkins har testet en lang rekke materialer til øreputene, og resultatet har blitt mykt kunstlær. Dette materialet har vist seg å gi best lydkvalitet, og samtidig er det mer hygienisk og allergivennlig enn naturlig lær. Det elegante stoffet på hodebøylen og ørekoppene er et patentert design som er nano-behandlet for å avvise støv og skitt. Du trenger derfor ikke å være redd for at dine PX5 kommer til å se skitne og stygge ut.

Høykvalitets Bluetooth og avansert aktiv støyreduksjon (ANC)
Bowers & Wilkins er den første produsenten på markedet til å bruke det nye aptX Adaptive BT 5.0 Bluetooth-chipsettet. Dette betyr kort sagt bedre trådløs lyd, bedre støyreduksjon, lavere strømforbruk og lavere forsinkelse mellom lyd og bilde når du for eksempel bruker PX5 til videoavspilling. Med det nye chipsettet kan du endelig få effektiv ANC uten å samtidig suge livet ut av musikken, slik det kan oppleves på enkelte alternativer.

PX5 har Adaptive ANC, noe som vil si at støyreduksjonen automatisk tilpasser seg omgivelsene dine. Med den dedikerte Bowers & Wilkins-appen kan du finjustere funksjonen etter din personlige smak. Dette gjelder også voice pass-through, som lar stemmer fra omgivelsene slippe mer eller mindre gjennom. Og hvis du sitter i den salige ANC-boblen din på flyet og bare skal høre hva flyvertinnen spør deg om, så trykker du bare kort på ANC-knappen – så får du med deg hva som skjer.

En annen interessant detalj er at PX5 kan kobles trådløst til to Bluetooth-enheter samtidig (Dual Mode), slik at du lynraskt kan skifte fra det ene apparatet til det andre, hvis for eksempel telefonen ringer mens du ser en film på nettbrettet. Virkelig smart hvis du for eksempel sitter på toget og det ikke er så lett å sjonglere med enhetene dine.

Hvis du vil spare på strømmen, så kan du bruke den medfølgende minijack-kabelen eller bruke USB fra PC-en. Med USB-avspilling kan du nyte ukomprimert digital lyd i full CD-kvalitet, uten at du er nødt til å investere i en separat D/A-konverter som med de fleste andre hodetelefoner.

Telefonanrop i toppkvalitet
I tillegg til de musikalske kvalitetene har B&W også arbeidet hardt for å gi deg en best mulig opplevelse når du har telefonsamtaler. PX5 bruker to mikrofoner og Clear Voice Capture-teknologi (CVC 2), som forbedrer stemmegjengivelsen markant. Den ene mikrofonen fokuserer på stemmen din, mens den ekstra mikrofonen fanger opp støy fra omgivelsene og hjelper til med å få stemmen din trukket frem i forgrunnen.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Fremragende lydkvalitet
 • Svært brukervennlige med smart av/på
 • Smart Adaptive Noise Cancelling (ANC) med Pass-Through
 • Dedikert app til personlige brukerinnstillinger
 • Adaptive Bluetooth 5.0 med AAC, aptX HD og aptX Adaptive 24bit
 • Eksklusivt design i karbonfiber/kompositt og smussavvisende tekstil
 • Kan kobles til to Bluetooth-enheter samtidig
 • Kan også spille over kabel (minijack/USB)
 • Anrop i høy kvalitet med CVC (Clear Voice Capture)
 • Enkel aktivering av din personlige stemmeassistent (Google Assistant, Apple Siri m.fl.)
 • Dreibare ørekopper for enkel transport (sammenleggbart, hardt transportetui medfølger)
 • Fås i flere farger

Begrensninger

 • Kan ikke spille uten batteristrøm
 • Ikke fullt sammenleggbare
 • Ikke egnet til sport og trening

Tilbehør til Bowers & Wilkins PX5

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeOn-ear
Aktiv støykanselleringJa
Frekvensområde10-30.000 Hz
MikrofonJa
Bluetooth-type5
Bluetooth-teknologiaptX, aptX HD, AAC
Avspilling via USBJa

Anbefalte produkter