Hopp til innhold
4 298,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

God lyd og godt design er noe du fortjener å ha med overalt. Denne stilige Bluetooth-høyttaleren oppfyller de bærbare lyddrømmene dine! Flere farger.

Les mer:

Beskrivelse

DALI KATCH – trådløs, batteridrevet Bluetooth-høyttaler med overlegen lydkvalitet og raffinert design

KATCH er den første bærbare Bluetooth-høyttaleren fra den danske høyttalerspesialisten DALI. Og for en Bluetooth-høyttaler! Den vanvittige innmaten gir deg en lydkvalitet som setter nye standarder for denne kategorien, og det stilige aluminiumsdesignet i raffinerte, moderne fargekombinasjoner gjør KATCH til et friskt pust overalt, både inne og ute.

DALI har jobbet intenst sammen med internasjonale trendforskere for å lande på et helt toppmoderne design. Dette gjenspeiles blant annet i det elegante, avrundede aluminiumskabinettet og de overraskende fargekombinasjonene, som ser mer elegante og originale ut jo lenger du ser på dem. Prikken over i-en er det smarte bærehåndtaket i ekte lær, som snirkler seg rundt kabinettet og inviterer deg til å ta med KATCH hvor som helst.

Herlige musikkopplevelser overalt

KATCH er fylt til randen med teknologi og kvalitetselementer som sammen gjør den i stand til å spille utrolig rent og dynamisk. Her finnes det ikke antydning til den innestengte plastlyden du finner i mange billigere Bluetooth-høyttalere. Du får derimot en imponerende musikalsk og autentisk lyd som musikken din aldri trenger å skamme seg over.

I standardmodus spiller KATCH med en balansert og nøytral lyd som kler de fleste sjangere. Og siden den er fullt utstyrt med høyttalerelementer både foran og bak kan den fylle hele rommet med lyd av høy kvalitet. Hvis du ønsker en litt fyldigere og varmere lyd, eller du skal spille i et større rom, så kan du velge den alternative EQ-innstillingen "Warm". Da får du litt mer bunn i lyden og en lett tilbaketrukken mellomtone. Det kan være en god løsning i mange situasjoner, spesielt hvis du har KATCH stående fritt på et bord der den ikke kan utnytte veggene, eller hvis du har musikkinnspillinger som er litt tynne i lyden.

Selvfølgelig er ikke KATCH et fullverdig hi-fi-anlegg, men hvis du ønsker deg en seriøs, superenkel og velspillende musikkløsning som du også kan ta med deg overalt, så treffer du midt i blinken her. Bare finn musikken på smarttelefonen, velg KATCH som Bluetooth-spiller, og gled deg over dette lille avrundede lydmirakelet fra DALI.

Et helt døgn fylt med musikk

KATCH kan spille i opptil 24 timer på det innebygde batteriet, så du har rikelig med strøm til å nyte god musikk gjennom hele dagen, enten du er hjemme, på hytta eller ute på farten. Du kan lade opp smarttelefonen din på USB-kontakten, og når du omsider går tom for strøm, så tar det maks to timer å lade den helt opp igjen med den inkluderte laderen.

DALI KATCH fås i flereflotte fargekombinasjoner: Jet Black (sort), Grape Leaf (grå/oliven), Rosa/Krem (Cloud Grey), Mørkegrønn/Oliven (Green Moss) og Mørkeblå/Grå (Dark Shadow). Transportetui medfølger.

DALI KATCH – fullstappet med høyttalerkvalitet

Når du står der med KATCH i hånden vil du bli sjokkert over hvor mye høyttaler og teknologi DALI har klart å dytte inn i det lille kabinettet. Ikke bare én, men hele to komplette sett med elementer er plassert på hver sin side av kabinettet og spiller rygg mot rygg. Totalt er det to 3,5" basselementer med aluminiumsmembran, to solide 21 mm softdome-diskanter og to passive elementer til å hjelpe de aktive elementene med bunnen. Det er faktisk helt på høyde med det du finner i mange kompakte, aktive høyttalerpar med separate kabinetter!

Det blir ikke mindre imponerende når du ser på den innebygde forsterkeren. Hele 2 x 25 digitale watt i en superkompakt, batteridrevet høyttaler! Plutselig er det litt lettere å forstå hvorfor KATCH spiller buksene av de fleste andre Bluetooth-høyttalere på denne størrelsen. Dette er ikke bare digital manipulasjon – det er en innmat på et nivå som kan hamle opp med mange tradisjonelle mikroanlegg. Bare at her går alt på batteri, og du kan ta det med i hånden!

Kabinett gjennomtenkt til minste detalj

Det er ikke bare for syns skyld at DALI har bygget rammen i kabinettet i ekte aluminium. Inspirert av erfaringene deres fra den elegante FAZON-serien har de valgt dette materialet for å kunne gjøre kabinettveggene tynnere og dermed gi elementene mer innvendig volum å arbeide i. Og med et akustisk nettovolum på bare 0,5 liter er det er absolutt noe som kan gjøre en forskjell.

Frontene er laget av et komposittmateriale som gir et stabilt og resonansfritt grunnlag for elementene. Prikken over i-en er den elegante bærereimen i ekte lær, som elegant snor seg langs den buede siden på høyttaleren og ender opp på undersiden der en liten skrue holder håndtaket på plass. Fristelsen til å ta med deg KATCH overalt hvor du går vil være umulig å motstå.

Tilkoblinger og muligheter i massevis

Med Bluetooth kan du streame all musikken din trådløst. Dette inkluderer streamingtjenester (Spotify, TIDAL m.fl.) og selvfølgelig din egen musikksamling. KATCH støtter også aptX-formatet, som gjør det mulig å streame i oppunder CD-kvalitet fra nyere bærbare avspillingsenheter. Og med den smarte NFC-funksjonen, som også begynner å bli svært utbredt, trenger du bare å legge smarttelefonen din inntil KATCH et kort øyeblikk, så er de paret, og musikken kan strømme ut i rommet.

Minijack-inngangen lar deg koble til en ekstern lydkilde, som for eksempel en iPod shuffle, en annen MP3-spiller eller TV-en din. Du får til og med en USB-kontakt som kan brukes til å lade smarttelefonen din eller koble til for eksempel en Chromecast Audio, slik at du også kan spille musikk over wi-fi-nettverket hjemme.

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde (-3dB)49-23.000 Hz
Diskantstørrelse21mm
Størrelse på basselement3.5"

Anbefalte produkter