Hopp til innhold
DALI
Soundbar høyttaler

DALI KUBIK ONE

8 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Få god lyd til både TVen og til musikken din trådløst over Bluetooth. Du kan styre volumet fra TV-fjernkontrollen. Flere fine farger.

Les mer:

Beskrivelse

DALI KUBIK ONE – smart trådløs høyttaler med god lyd til både TV og musikk

 • Svært velegnet som lydplanke til TV-en
 • Meget god lydkvalitet og mye kraft for sin produktkategori
 • Trådløs streaming over Bluetooth fra f.eks. smarttelefon, PC og Mac
 • Volumet kan styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen
 • Raffinert auto av/på-funksjon og svært lavt standby-forbruk (<0,5 watt)
KUBIK ONE er en utrolig allsidig høyttaler som er ideell til bruk som soundbar sammen med TV-en, men den spiller også musikk i god kvalitet, for eksempel trådløst over Bluetooth. Du kan styre volumet med fjernkontrollen til TV-en, og du får massevis av tilkoblingsmuligheter, inkludert 2 x optisk inn, USB (datamaskin) og analog inn.

KUBIK ONE har en sofistikert auto av/på-funksjon for Bluetooth, TV-lyd, m.m. slik at du får ekstra behagelig betjening. Den fungerer like bra til hverdags som på fest når du vil høre en sang trådløst fra en smarttelefon.

KUBIK ONE er tilgjengelig i sort, rød eller hvit finish. Fjernkontroll følger med. 

DALI KUBIK ONE – den allsidige alt-i-ett-høyttaleren for kresne ører
KUBIK ONE er mye mer enn bare en lydplanke til TV-en. I motsetning til de aller fleste andre produkter i denne kategorien er det nemlig konstruert for å spille også musikk på en ordentlig måte. Derfor er den en god løsning til kjøkken/stue og andre steder der du vil ha enkel tilgang til musikk i høy kvalitet uten å ha et helt anlegg stående.

Oppsettet er så enkelt at du er oppe og går et par minutter etter at du har pakket KUBIK ONE ut av esken. Og med det integrerte "nøkkelhull"-veggfestet trenger du ikke mer enn to skruer for å henge høyttaleren på veggen. Du kan selvfølgelig også velge å sette den på en hylle hvis du foretrekker det. Og du kan velge trekk i ulike farger, slik at du får en optimal match med innredningen din.

Smarte tilkoblinger og smart betjening
KUBIK ONE er en utrolig fleksibel lydløsning. For eksempel får du en hele to optiske innganger, slik at du kan ha f.eks. TV-en og en trådløs musikkstreamer (f.eks. Sonos, HEOS eller Apple TV) tilkoblet digitalt samtidig. Og du kan bytte mellom dem bare ved å trykke på en knapp. KUBIK ONE kan lære de grunnleggende IR-kodene fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din, slik at du kan kontrollere volumet og velge lydkilde fra TV-fjernkontrollen.

Med Bluetooth kan du spille musikk trådløst fra både smarttelefonen og datamaskin, og fordi KUBIK ONE støtter Bluetooth aptX-standarden kan du streame i en kvalitet som er nesten på høyde med CD (forutsatt at spilleren støtter også formatet). Du kan spille musikk i optimal digital kvalitet fra datamaskinen med USB, og du får analoge tilkoblinger i form av både minijack og Phono/RCA.

KUBIK ONE har auto-av/på slik at den starter automatisk opp med riktig lydkilde så snart du setter på en spiller. Som en ekstra fin touch, får du også automatisk påslåing over Bluetooth. Dette betyr at du bare trenger å velge KUBIK ONE på for eksempel smarttelefonen din for å vekke høyttaleren til live. Du trenger ikke engang å bevege deg over for å slå den på med en knapp. Alt dette kan gjøres med ultralavt strømforbruk i standby på mindre enn 0,5 watt, og det er faktisk litt av en teknologisk bragd.

Solid og seriøst bygget til minste detalj
De tekniske løsningene i KUBIK ONE avslører at den er ment som et seriøst lydprodukt. Chassiset er solid bygget i aluminium, noe som åpner for tynnere vegger og et større innvendig volum for bedre dybde i lyden. Elementene er på samme høye nivå som i DALIs tradisjonelle høyttalere, inkludert trefibermembraner i bass-/mellomtoneelementene og ultralette softdome-diskanter. Disse er alle optimalisert for best mulig spredning av lyden, slik at du kan nyte musikken din i hele rommet.

Den innebygde digitale Klasse D-forsterkeren yter hele 4 x 25 watt, og fordi hvert element har sin egen forsterker, har DALI kunnet tilpasse lyden individuelt til bass og diskant. Konstruksjonen tillater samtidig en ultrakompakt innebygget strømforsyning, så du trenger ikke ha en stor klump nede ved stikkontakten.

Du kan justere bassen i tre nivåer med en skyvebryter på baksiden slik at du får optimal lyd i både små og store rom. Hvis du vil ha enda mer og bedre bass, kan du koble til en separat aktiv subwoofer. I så fall sørger KUBIK ONE selv for å dele av de dypeste tonene vekk fra hovedhøyttaleren, slik at du både kan spille høyere og med lavere forvrengning.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Elegant og solid design
 • Meget god lydkvalitet og mye kraft for denne produktkategorien
 • Særdeles velegnet som lydplanke til TV
 • Bluetooth (med aptX) for trådløs musikkstreaming fra både Apple iOS, Android, mobil, PC og Mac
 • Volum kan styres fra den eksisterende TV-fjernkonrollen din
 • Auto-på, også med Bluetooth
 • Enkel montering og betjening
 • Integrert veggbeslag
 • Tilkobling for subwoofer
 • To optiske innganger for tilkobling av f.eks. TV og trådløs musikkspiller
 • Meget lavt standby-forbruk (<0,5 watt)
 • Stilig fjernkontroll i metall
 • Flere fargemuligheter

Begrensninger

 • Ikke innebygget nettverksfunksjon
 • Ikke HDMI-tilkobling
 • Ekte hi-fi-løsninger med separate høyttalere vil fremdeles gi bedre lydkvalitet
 • Du får ikke ekte stereo eller en skikkelig hi-fi opplevelse fra en enkelt alt-i-ett-høyttaler, uansett hvor godt den er konstruert. Ekte hi-fi krever alltid en god forsterker og separate høyttalere!

Videoer om DALI KUBIK ONE

Tilbehør til DALI KUBIK ONE

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde (-3dB)48-22.000 Hz
Forsterker25 watt
Diskantstørrelse1"
Størrelse på basselement5.25"