Hopp til innhold
8 296,-par

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Varen inngår i et system eller pakke
Her starter den ekte hi-fi-lyden. En kraftig gulvhøyttaler som setter fullt trykk på musikken eller filmlyden din uten at det koster mer enn nødvendig.

Les mer:

Beskrivelse

DALI SPEKTOR 6 – kraftig, velspillende og prisgunstig allround-gulvhøyttaler

 • God lyd til prisen
 • Solid konstruert med kvalitetskomponenter
 • Gode allround-kvaliteter til både musikk og hjemmekino
 • Overbevisende bass og dynamikk, også uten hjelp av en subwoofer
 • Fungerer fint sammen med anlegg i økonomiklassen

SPEKTOR 6 er en velspillende og seriøst konstruert gulvhøyttaler som for en ytterst rimelige penge kan gi deg musikk eller filmlyd i flott hi-fi-kvalitet. De to 6,5" bass/mellomtone-elementene spiller dypt og presist og kan takle selv større lytterom uten hjelp fra en subwoofer. Samtidig er ikke SPEKTOR 6 større enn at den kan passe inn i en vanlig stue uten å ta all oppmerksomheten.

Massevis av kombinasjonsmuligheter

I et stereosystem vil SPEKTOR 6 gi deg overbevisende fullfrekvenslyd med bass og stortrommer som virkelig kan føles i mellomgulvet. I en stor hjemmekino vil den være et godt valg til frontkanalene. Her kan du videre kombinere med de kompakte SPEKTOR 1 eller SPEKTOR 2 i side/bakkanaler og SPEKTOR VOKAL i senterkanalen.

DALIs egen SUB E-9 F være et opplagt subwoofervalg. Eller kanskje den større SUB-E12 F hvis du vil ha en dypbass som virkelig kan få buksebeinene til å flagre. Da mangler du bare en god film for å være sikret en fet hjemmekinoopplevelse!

SPEKTOR 6 er kort fortalt et gjennomført kvalitetsprodukt, og akkurat som de andre SPEKTOR-høyttalerne vil den levere gode lydmessige resultater selv på anlegg i økonomiklassen .

SPEKTOR 6 fås med finish i sort ask eller valnøtt. Spikes og gummiføtter er inkludert.


 


DALI SPEKTOR – ordentlig hi-fi til økonomipris

SPEKTOR er den mest prisgunstige høyttalerserien fra danske DALI. Her har du inngangsbilletten til det virkelige hi-fi-universet, og du kan se frem til en langt bedre lydopplevelse enn med de stakkarslige rabatthøyttalerne du altfor ofte finner på hyllene i elektronikkvarehusene.

En stor del av teknologien i SPEKTOR er nedarvet fra DALIs dyrere høyttalerserier, og det er typisk for DALI å bruke erfaringene fra dyrere serier til å gi deg enda mer lyd for pengene i de mer økonomiske modellene. Lydbildet er musikalsk, detaljert og sammenhengende, og all slags musikk og filmlyd formidles med klarhet og finesse. SPEKTOR-høyttalerne er heller ikke spesielt kresne på resten av utstyret, så de er svært egnet til bruk på anlegg i økonomiklassen.

Alt kan imidlertid ikke være perfekt, og går du en eller to klasser opp til henholdsvis ZENSOR- eller OPTICON-serien, så vil du få både flottere finish og bedre lyd. Men hvis målet ditt er å få skikkelig hi-fi-lyd uten at det koster mer enn høyst nødvendig, så er SPEKTOR et opplagt valg.

Ultralett diskant med avanserte løsninger

SPEKTOR-diskanten er en 1" softdome med ultralett membran. Faktisk veier membranen mindre enn halvparten av de fleste alternativene på markedet, noe som er en del av hemmeligheten bak den detaljerte lyden. Den elegante og nøye kalkulerte kanten rundt lettvektsmembranen sikrer en svært god spredning av lyden. Det betyr blant annet at du ikke trenger å sitte rett foran høyttalerne for å få et overbevisende stereoperspektiv.

Dynamikk og detaljer uansett volumnivå

De rødbrune bass/mellomtoneelementene med ekte trefiber i membranene har etter hvert blitt et av DALIs varemerker, og de brukes i selv de aller mest eksklusive seriene deres. En trefibermembran er uhyre sterk og stiv, og den er samtidig rundt 30% lettere enn de typiske alternativene. Sammen med det kraftige magnetsystemet og det svært fleksible "low-loss"-kantopphenget utgjør det en "motor" som reagerer raskt og presist på selv de svakeste signalene.

"Low-loss"-prinsippet gir både rikelig med detaljer og en rask og presis bass, men det får også høyttaleren til å låte bra ved lave volumnivåer, siden membranen ikke trenger å "dyttes i gang" før den spiller. Du kan derfor glede deg over at også rolig bakgrunnsmusikk plutselig låter superbra – helt uten bruk av tonekontroller, "loudness" og lignende elektroniske snarveier.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Flott lyd til prisen
 • Solid konstruert med kvalitetskomponenter
 • Gode allround-kvaliteter til både musikk og hjemmekino
 • Overbevisende bass og dynamikk, også uten hjelp fra en subwoofer
 • Fungerer fint sammen med anlegg i økonomiklassen

Begrensninger

 • Noen dyrere alternativer har mer dynamikk og/eller mer oppløst lydbilde

Reviews

Videoer om DALI SPEKTOR 6

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde (-3dB)43 - 26000 Hz
KabinettkonstruksjonBass-refleks
Bi-wireNei
Følsomhet88,5 dB
Delefrekvens2500
Impedans (ohm)6
Diskant1" Soft dome
Bass2x 6.5" Low-loss med trefibermembran
høyttalertype HiFi-høyttalere

Anmeldelser


5.0
4 anmeldelser
5
4
4
1
3
0
2
0
1
0

Anbefalte produkter