Hopp til innhold
DALI
Subwoofer

DALI SUB M-10 D

22 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Få dyp, kraftig og presis bass uten å fylle stua med store høyttalere. Denne eksklusive subwooferen er en dypvannsbombe i sort eller hvit pianolakk.

Les mer:

Beskrivelse

DALI SUB M-10 D – kompakt og avansert subwoofer til stereo- og hjemmekinosystemer

 • Dyp, rask og presis bass til både musikk og hjemmekino
 • Ytterst kompakt i forhold til ytelsen
 • Eksklusiv finish i høyglanset pianolakk
 • Fjernkontroll og frontdisplay for enkelt oppsett og daglig bruk
 • Ikke spesielt kresen når det gjelder plassering
SUB M-10 D er en kompakt og avansert high-end-subwoofer som gir deg imponerende presisjon og lydkvalitet til musikk, samt massevis av kraft til filmbruk. Ved hjelp en innebygget forsterker på 500 watt og avanserte tekniske løsninger kan SUB M-10 D fint brukes sammen med ambisiøse stereo- eller hjemmekinosystemer basert på f.eks. DALIs egne EPICON- og RUBICON-serier.

Sammen med den mer økonomiske OPTICON-serien vil SUB M-10D være et eksklusivt supplement som kan løfte prestasjonerne opp til neste nivå. Du kan naturligvis også bruke SUB M-10 D sammen med andre høykvalitets høyttalersystemer.

Uanstrengt og fleksibel
SUB M-10 D er utstyrt med et nedovervendt 10" element med lang slaglengde, 4-lags svingspole og membran i ultrasterkt karbonfibermateriale. Med dette elementet spiller M-10 D uanstrengt, presist og dynamisk helt ned til de dypeste frekvensene. Fjernkontroll, frontdisplay, forhåndsinnstilt EQ til musikk og filmlyd, samt tre fleksible, personlige brukerinnstillinger gjør det utrolig enkelt å få til et optimalt oppsett, samtidig med at den er særdeles behagelig i daglig bruk.

SUB M-10 D får du i høyglans sort og høyglans hvit finish. Fjernkontroll er inkludert.

Brukervennlighet og fleksibilitet i særklasse til både musikk og filmlyd
SUB M-10 D gir deg utrolig mange muligheter til å tilpasse lyden slik at den blir akkurat slik du vil ha den. Via frontdisplayet og fjernkontrollen kan du lytte deg frem til de optimale innstillingene fra din foretrukne lytteposisjon i stedet for å løpe frem og tilbake og vri på mer eller mindre utilgjengelige knapper – en enorm lettelse, og din garanti for at lyden blir korrekt der den skal treffe ørene dine.

Du kan velge mellom to forhåndsprogrammerte EQ-innstillinger til hhv. musikk og filmlyd. Musikk-innstillingen prioriterer en nøytral og lineær gjengivelse, mens film-innstillingen hever nivået noe på den dypeste bassen, slik at f.eks. filmeksplosjoner får ekstra realisme. Du kan lagre hele tre personlige grunninnstillinger i subwooferens minne, og hver av dem kan inneholde en valgfri kombinasjon av EQ, fase, nivå og delefrekvens.*

Med disse tre innstillingene kan du for eksempel velge å ha oppsettet klart til henholdsvis musikk, filmlyd og til lytting sent på kvelden når du må ta hensyn til naboene, eller du ikke vil vekke barna. Du skifter mellom de forskjellige innstillingene med et enkelt trykk på fjernkontrollen.

Imponerende bass fra kompakt og elegant kabinett
SUB M-10 D er utsyrt med et nedovervendt 10" element i et lukket kabinett som bidrar til en meget presis og rask respons. Kabinettet er solid konstruert i MDF med en ekstra solid bunnplate i 25 mm kryssfinér, som utgjør en urokkelig stabil plattform for elementet.

I tillegg til å tilføre visuell eleganse, sørger aluminiumsbasen for at det er optimal avstand mellom gulv og element. Gevinsten er både høyere effektivitet og en fantastisk akustisk kobling til rommet, noe som gjør plasseringen mye enklere enn hos mange av alternativene.

Den utrolig flotte utførelsen på kabinettet i høyglans pianolakk krever hele 10 lag lakk, der hvert lag håndpoleres før neste lag blir lagt på. En svært arbeidskrevende prosess, som til gjengjeld belønnes med dyp glans og en helt jevn overflate. Kombinasjonen av kompakt design, eksklusiv utførelse og enkel plassering gjør SUB M-10 D til noe så sjeldent som en møbleringsvennlig high-end-subwoofer!

Avanserte karbonfiberelementer med low-loss teknologi
Det nedovervendte 10" elementet med lang slaglengde i SUB M-10 D er utstyrt med en sandwich-membran i karbonfiber, kombinert med papirmasse på baksiden. Den spesielle konstruksjonen eliminerer behovet for en støvkappe, og gjør den ekstremt sterk, stiv og lettbevegelig, slik at den uanstrengt kan følge bassignalet. Svingspolen er viklet i fire lag med en diameter på hele 63 mm, og det ventilerte polstykket og den dobbelte svingspolekontrollen er med på å sikre en perfekt stempelbevegelse, selv ved ekstreme lydtrykk.

DALIs høyt aktede low-loss teknologi finner man også i elementets ultrasmidige oppheng i naturgummi, samt det støpte aluminiumschassiset, som forhindrer magnetisk tap og gir maksimal luftgjennomstrømming bak membranen. Alt sammen til gavn for både effektivitet, presisjon og kjøling.

Supereffektiv digital forsterker med analog styrke
SUB M-10 D drives av en digital Klasse D-forsterker på 500 watt, som med sin høye effektivitet helt eliminerer behovet for kjøleprofiler. I motsetning til mange andre subwoofere har DALI prioritert hurtighet og linearitet i selve grunnkonstruksjonen, slik at presisjonen ikke mistes i komplisert digital signalbehandling (DSP). DSP-en kan dermed bli brukt til film-EQ og personlige innstillinger. Resultatet er direkte hørbart i den "raske" lyden som er grunnpilaren i alle DALIs høyttalere.

Strømforsyningen i SUB M-10 D er en solid analog konstruksjon med ringkjernetrafo og hele 4 x 22000 uF ladekapasitet. Disse store strømressursene sørger for at det alltid er rikelig med kraftoverskudd til en overlegen behandling av dynamiske utladninger i både musikk og filmlyd.

* Delefrekvens er kun relevant på line-in, ikke LFE. Her gjøres filtreringen av hjemmekinoforsterker/receiver.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Dyp, rask og presis bass til både musikk og hjemmekino
 • Mengder av kraft
 • Ekstremt kompakt i forhold til ytelse
 • Eksklusiv finish i høyglanset pianolakk
 • Fjernkontroll og frontdisplay for enkelt oppsett og daglig bruk
 • Forhåndsprogrammert EQ for hi-fi og hjemmekino
 • Minne for tre personlige grunninnstillinger
 • Ikke spesielt kritisk mht. plassering

Begrensninger

 • Ikke mulighet for oppsett/EQ via PC
 • Noen alternativer kan gi enda dypere bass og/eller mer kraft

Videoer om DALI SUB M-10 D

Tilbehør til DALI SUB M-10 D

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde Hz (-3dB)25-240
Forsterker500 watt
Delefrekvenser40-120 Hz
Størrelse på basselement10"
KabinettkonstruksjonLukket/Integrert backbox

Anbefalte produkter