Hopp til innhold
DALI
Trådløs høyttaler

DALI ZENSOR 1 AX

4 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Trådløs musikk, ekte hi-fi, flott design – denne aktive kompakthøyttaleren leverer stereolyd med massevis av krefter. Flere farger.

Les mer:

Beskrivelse

DALI ZENSOR 1 AX – trådløse, aktive kompakthøyttalere med hele 2 x 50 innebygde watt

 • Enkel og kompakt vei til ekte stereolyd i høy kvalitet
 • Trådløs musikkstreaming med Bluetooth (telefoner, nettbrett, PC-er og Mac)
 • Svært enkel i oppsett og bruk
 • Automatisk av/på på optisk og analog inngang (automatisk av på Bluetooth)
 • Fjernkontroll medfølger (elegant metallfjernkontroll fås som ekstrautstyr)
 • 3 meter uterminert høyttalerkabel medfølger
ZENSOR 1 AX er et par elegante og potente, aktive kompakthøyttalere som gir deg den ekte hi-fi-oppevelsen uten at det innebærer et helt anlegg med på kjøpet. Bruk dem til å streame musikk trådløst direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet via Bluetooth, eller koble til en trådløs musikkstreamer på den optiske inngangen, evemtuelt som en del av et multiromssystem, som for eksempel Sonos, HEOS eller Bluesound. Du kan også gi TV-en din en seriøs oppgradering – ZENSOR 1 AX takler alt!

Massevis av kraft på svært lite plass
Den innebygde digitale stereoforsterkeren er på hele 2 x 50 watt, noe som er sjeldent mye krefter for en høyttaler av dette kaliberet. Dette betyr at du alltid får flott og fyldig hi-fi lyd, bare i en størrelse som er så kompakt at du ikke trenger å ofre store deler av inventaret for å få plass til dem.

Som en ekstra bonus kan du koble til en subwoofer – for eksempel DALIs egen SUB E-9F – og bli den lykkelige eier av et høyst respektabelt hi-fi-anlegg. Alt til en pris som ikke krever at du umiddelbart begynner å ta nattarbeid.

Så enkelt er det
Med ZENSOR 1 AX trenger du ikke lenger å irritere deg over de store kabelflokene som normalt følger med forsterkere og tilhørende høyttalere. Bare koble den ene høyttaleren sammen med den andre, og plugg i strømmen, så er ZENSOR 1 AX like enkel å høre på musikk på som et par trådløse hodetelefoner.

Innmaten og all den avanserte teknologien som får disse høyttalere til å låte så godt er hentet fra DALIs populære ZENSOR 1, som er den passive tvillingen til ZENSOR 1 AX.

ZENSOR 1 AX fås i hvit høyglans, sort ask eller valnøtt. Fjernkontroll medfølger (elegant metallfjernkontroll fås som ekstrautstyr).

3 meter uterminert høyttalerkabel medfølger i eksen. Legg til bananplugger for enkel tilkobling.
DALI ZENSOR 1 AX – en kompakthøyttaler som har gått solo
Det er ikke alle musikkentusiaster som samtidig er utstyrsfriker og elsker synet av en forsterker i hylla. Derfor har DALI valgt å bygge inn en høykvalitets stereoforsterker i ZENSOR 1 AX. Oversatt til hi-fi-språk betyr det at høyttalerne er aktive og derfor kan kobles direkte til lydkilden. Det gjør det hele mye mer overkommelig å sette opp, og du kommer raskere i gang med å høre på musikk.

Bluetooth – den enkle veien til musikkstreaming
Bluetooth er en utrolig enkel måte å spille musikk trådløst på. Du trenger ikke å bekymre deg for komplisert nettverksoppsett og andre problemer. Når du slår på Bluetooth på for eksempel smarttelefonen, dukker ZENSOR 1 AX opp automatisk. Da velger du den enkelt og greit som musikkspiller, og så kan du sitte i sofaen og styre hele herligheten trådløst.

På minussiden er Bluetooth lydmessig ikke helt på høyde med andre alternativer, som for eksempel AirPlay eller wi-fi-baserte multiromssystemer. Men du kan fortsatt oppnå en høyst overkommelig lydkvalitet, og med den såkalte aptX-kodingen, som er støttet av et økende antall smarttelefoner og nettbrett, får du Bluetooth-lyd som er svært nær CD-kvalitet.

Respektabel TV-høyttaler
Bruker du ZENSOR 1 AX som TV-høyttaler, vil den også lett kunne gjengi actionfylte lydspor. Du trenger ganske enkelt bare trekke en vanlig minijackkabel fra hodetelefonutgangen på TV-en over i minijackinngangen på ZENSOR 1 AX og styre lydstyrken fra den eksisterende TV-fjernkontrollen. Da er du klar til filmopplevelser som holder deg våken hele fredagskvelden.

ZENSOR 1 AX har dessuten utgang til subwoofer, slik at du har mulighet til å nyte musikk eller film i et full-range 2.1-oppsett.

Du kan lese mye mer om DALI her.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Trådløs musikkstreaming via Bluetooth (telefon, nettbrett, PC og Mac)
 • Innebygget 2 x 50 watt digital stereoforsterker
 • Svært god lydkvalitet og for sin produktkategori
 • Enkel å håndtere, siden det bare trekkes én enkel kabel pluss strøm
 • Både digital og analog lydinngang (optisk/minijack)
 • Støtter aptX-formatet på Bluetooth
 • Utgang til subwoofer
 • Fjernkontroll følger med (elegant metallfjernkontroll fås som ekstrautstyr)
 • Automatisk påslåing på optisk og analog inngang
 • Meget lavt strømforbruk i standby (0,5 watt)

Begrensninger

 • Ingen USB-inngang til direkte avspilling fra PC/Mac
 • Ikke automatisk påslåing med Bluetooth
 • Naturlige begrensninger i den dypeste bassen

Videoer om DALI ZENSOR 1 AX

Tilbehør til DALI ZENSOR 1 AX

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde (-3dB)43-26.500 Hz
Forsterker50 watt
Delefrekvens2900 Hz
Diskantstørrelse25mm
Størrelse på basselement5.25"