Hopp til innhold
6 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Få krystallklar musikkgjengivelse fra alle dine digitale musikkilder med denne kompakte og utrolig velspillende digitale forsterkeren. Med Bluetooth.

Les mer:

Beskrivelse

Denon PMA-60 – audiofil digital stereoforsterker i kompakt og eksklusivt design

 • Eksklusiv, digital forsterkerteknologi gir utrolig ren og detaljert lyd
 • Perfekt til digitale musikkilder (smarttelefon, nettbrett, PC, m.m.)
 • Trådløs musikkstreaming over Bluetooth (aptX-kompatibel)
 • Kan plasseres både loddrett og vannrett med roterbart OLED-display og flyttbare føtter
 • Også analog lydinngang
PMA-60 er en kompakt, avansert og utrolig velspillende digital stereoforsterker. Her får du alt som er nødvendig for å få optimal lydkvalitet fra dagens digitale musikkilder. Sammen med et par gode kompakte hi-fi-høyttalere kan PMA-60 levere en lydopplevelse som vil få frem et smil hos selv kresne musikkelskere. Med sine 2 x 30 watt i 8 ohm er den er ikke et kraftverk, men hvis du er interessert i feinschmecker-lytting på moderat volum, så er PMA-60 et kupp.

Prikken over i-en er det unike designet med et utrolig smart roterbart display som gjør det mulig å sette forsterkeren både loddrett og vannrett. Hvis du skulle være den lykkelige eier av en høykvalitets hi-fi-hodetelefon, kan du glede deg over en virkelig god hodetelefonutgang som løfter den private musikkopplevelsen din til nye høyder. Og hvis du fremdeles har en CD-samling som du gjerne vil fortsette å ha glede av, så kan du supplere med Denons matchende CD-spiller DCD-50.

Optimalisert for det digitale musikkuniverset med Bluetooth aptX
Med optimaliserte tilkoblinger og funksjoner for digitale musikkilder vil du få både bedre lyd og færre ledninger i forhold til en tradisjonell analog stereoforsterker. Hvis du bruker smarttelefonen eller nettbrettet som musikkspiller, kan du også streame alle godbitene trådløst med den innebygde Bluetooth-funksjonen. Du kan streame i oppunder CD-kvalitet ved hjelp av den såkalte aptX-kodingen som finnes på de fleste nyere mobile enheter. Du får også en analog lydinngang.

PMA-60 fås i sølv aluminiumsfinish (Premium Silver).

Denon PMA-60 – krystallklar digital godlyd
PMA-60 bygger på en 100% digital forsterkerteknologi som med ett strøk fjerner mange av de begrensningene man kjenner fra den analoge verdenen. PMA-60 er i prinsippet en "PowerDAC", dvs. en D/A-konverter med innebygget forsterkning. Ved å holde signalet i det digitale domenet hele veien frem til utgangstrinnet unngår du hele den lange kjeden av analoge trinn som hver for seg bidrar til uungåelig støy og forvrengning.

All signalbehandling – inkludert den kritiske volumkontrollen – foregår i en utrolig rask digital prosessor. Denons unike Advanced AL32-signalbehandling oppsampler alle lydsignaler til 32-bit og jobber ekstremt presist og skånsomt med selv de mest mikroskopiske detaljene. Det raffinerte "Direct Digital Feedback"-kretsløpet arbeider også uendelig mye raskere og mer effektivt enn et tilsvarende analogt feedback-system.

Det nesten totale fraværet av støy og forvrengning betyr at du får et enestående klart og detaljert lydbilde, selv på veldig lave volum. Den høye effektiviteten i digital teknologi innebærer samtidig at kjølesystemet og strømforsyningen kan designes mye mer kompakt enn tidligere.

Bluetooth – den enkle løsningen for trådløs musikk
Bluetooth gir deg mulighet til å streame all musikken din trådløst, inkludert streamingtjenester (Spotify, TIDAL, Deezer m.fl.), YouTube-lyd og selvfølgelig din egen musikksamling.

Oppsettet, eller parringen, med spilleren kan i mange tilfeller gjøres med NFC (Near Field Communication). Da trenger du bare å holde spilleren inntil PMA-60 et kort øyeblikk, og deretter opprettes forbindelsen automatisk. Hvis spilleren din ikke støtter denne funksjonen, velger du bare forsterkeren i Bluetooth-menyen som vanlig. Du kan pare tre enheter med PMA-60 på en gang slik at du og en venn kan bytte på å spille favorittlåtene deres uten at oppsettet hele tiden må gjøres forfra. Da blir det ekstra hyggelig å samles rundt musikken.

PMA-60 støtter den såkalte Bluetooth aptX-standarden som gjør det mulig å streame i oppunder CD-kvalitet fra de fleste nyere mobile enheter. Som noe helt spesielt, får du også "Low Latency"-streaming, noe som reduserer tidsforsinkelsen i Bluetooth-overføring enormt i forhold til det som er vanlig. Dermed får du langt færre synkroniseringsproblemer i forhold til bildet når du streamer lyd fra f.eks. YouTube-videoer, filmer og spill. En hendig og gjennomtenkt detalj.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Audiofil, digital DDFA-forsterkerdel
 • Perfekt for digitale musikkilder (smarttelefon, nettbrett, PC, m.m.)
 • Avansert, asynkron USB-inngang til lyd fra PC
 • Svært ren og detaljert lyd
 • Trådløs musikkstreaming over Bluetooth (aptX-kompatibel)
 • Kan plasseres både loddrett og vannrett (roterbart display)
 • Også analog lydinngang
 • Dedikert høykvalitets forsterkerkretsløp til hodetelefon
 • Subwoofer-utgang
 • Advanced AL32 signalbehandling med 32-bit oppsampling
 • DSD-støtte for avspilling av høyoppløste SACD-filer fra PC

Begrensninger

 • Ikke innebygget nettverksfunksjon eller AirPlay
 • Ikke direkte digital avspilling fra iPod eller USB-lagringsmedier
 • Ingen integrerte streamingtjenester
 • Ikke dedikert platespillerinngang
 • Ikke 12V trigger-inngang
 • Ikke velegnet til tungdrevne høyttalere pga. moderate effektressurser

Tilbehør til Denon PMA-60

Tekniske spesifikasjoner

Utgangseffekt 4 ohm50 watt
Utgangseffekt 8 ohm30 watt
Forvrengning0,07%

Anbefalte produkter