Hopp til innhold
Hegel
D/A-konverter

Hegel HD30

39 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Løsningen for deg som vil høre på digitale musikkilder på high-end-anlegget ditt i absolutt høyeste kvalitet. En drøm av en D/A-konverter!

Les mer:

Beskrivelse

Hegel HD30 – kompromissløs high-end D/A-konverter / digital forforsterker med enestående lydkvalitet, avanserte tilkoblinger, integrert volumkontroll og fjernkontroll

HD30 er en ultimat high-end D/A-konverter med kompromissløs kvalitet til minste detalj og en digital lydkvalitet som er praktisk talt umulig å overgå, uansett pris. Du får alle relevante tilkoblinger, inkl. balansert AES/EBU, og HD30 har også både integrert volumkontroll og fjernkontroll. Dermed er den helt klar til å kunne brukes som en fulldigital forforsterker sammen med et separat effekttrinn eller et par aktive høyttalere.

Hvis du uansett bare har digitale signalkilder, så er HD30 en svært interessant mulighet som gir spektakulær lydkvalitet og mye fleksibilitet, samtidig som du sparer penger. I stedet for å nøye deg med innebygde D/A-konvertere eller analoge PC-lydkort, så kan du sende signalene inn i HD30 og få state-of-the-art signalbehandling på alle digitale lydkilder, uansett oppløsning. Resultatet er en krystallklar gjengivelse, uten at du får negative bivirkninger som f.eks. en ’kald’ eller overdrevent analytisk klang.

Den avgjørende touchen til high-end-anlegget ditt
Uansett om du spiller musikken fra f.eks. en CD eller streamer trådløst fra nettet gjennom en PC, så vil HD30 gi deg en enestående luftig, tredimensjonal og musikalsk gjengivelse som vil fremkalle både smil og gåsehud igjen og igjen. Og hvis du er blant dem som mener at det eneste som duger er analog lyd som blir hentet opp av en platerille, så kan HD30 være produktet som får deg til å endre mening.

HD30 matcher Hegels egne forsterkere i design og finish, men den kan naturligvis også brukes sammen med høykvalitetskomponenter fra andre produsenter.

HD30 fås i sort aluminiumsfinish. Systemfjernkontroll medfølger.

Det beste av det beste
Da Hegel satte seg ned for å designe HD30 var målet å oppnå et kvalitetsnivå som overgikk alt annet på markedet. For å oppnå dette målet var de nødt til å bruke verdens beste måleutstyr, som de oppgraderte til enda høyere følsomhet. Det sier litt om arbeidet som er lagt i fintuningen av clock-krystallene og strømforsyningene i denne kompromissløse D/A-konverteren.

Alt er designet fra bunnen av, og det har ikke blitt spart på noen anstrengelser for å minimere støy og elektromagnetisk innstråling. Både den digitale og den analoge delen har hver sin ultra-støysvake ringkjerne-transformator, og den eksklusive DAC-en arbeider i 32-bit/192kHz Dual Mono-konfigurasjon. Dette gir et bokstavelig talt uhørt lavt støynivå på typisk -150 dB. Med HD30 hører du på musikk – og ingenting annet!

Hegel – kompromissløs kvalitet og autentisk lyd
Norske Hegel har røtter tilbake til slutten av 80-tallet og har siden da utviklet seg til et av hi-fi-bransjens mest anerkjente merker, både blant anmeldere og musikkentusiaster. I dag selges de prisbelønte Hegel-produktene over hele verden, og de vinner stadig vekk tester og sjarmerer musikkelskere på rekke og rad hver gang de får sjansen til å vise sine unike musikalske kvaliteter.

Hegel har spesielt profilert seg som forkjempere for de analoge lydkvalitetene på sitt beste. En Hegel-forsterker kombinerer krystallklare detaljer med analog varme og musikalitet, og hvis hjertet ditt banker for denne cocktailen, så får du det ikke stort bedre, uansett prisklasse.

Målet er å gi musikkelskere en lytteopplevelse som er så naturlig og engasjerende som mulig. Derfor bruker Hegel autentisk lyd fra akustiske instrumenter og stemmer fra kjente artister som hovedreferanse. Ingenting annet er godt nok når man skal finne den perfekte lyden. Når den er på plass, så kan du til gjengjeld spille alle slags musikk i enestående kvalitet – uansett om det er en sart kammertrio eller Rammstein på full guffe.

Hegels høye kvalitetsnivå er i høy grad et resultat av tradisjonelle dyder, som f.eks. tunge, vibrasjonsdempende kabinetter og enorme strømforsyninger som kan holde selv de mest krevende høyttalere i et urokkelig jerngrep. Men Hegel har også utviklet og anvendt en rekke avanserte prinsipper innen både analog og digital teknologi, som du kan lese mer om på Hegels hjemmesider .

Tilbehør til Hegel HD30

Tekniske spesifikasjoner

Signal-støy-forhold-150 dB
Forvrengning0,0005%