Hopp til innhold

HEGELHD30D/A-konverter

Løsningen for deg som vil høre på digitale musikkilder på high-end-anlegget ditt i absolutt høyeste kvalitet. En drøm av en D/A-konverter!

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Hegel HD30 – kompromissløs high-end D/A-konverter / digital forforsterker med enestående lydkvalitet, avanserte tilkoblinger, integrert volumkontroll og fjernkontroll

HD30 er en ultimat high-end D/A-konverter med kompromissløs kvalitet til minste detalj og en digital lydkvalitet som er praktisk talt umulig å overgå, uansett pris. Du får alle relevante tilkoblinger, inkl. balansert AES/EBU, og HD30 har også både integrert volumkontroll og fjernkontroll. Dermed er den helt klar til å kunne brukes som en fulldigital forforsterker sammen med et separat effekttrinn eller et par aktive høyttalere.

Hvis du uansett bare har digitale signalkilder, så er HD30 en svært interessant mulighet som gir spektakulær lydkvalitet og mye fleksibilitet, samtidig som du sparer penger. I stedet for å nøye deg med innebygde D/A-konvertere eller analoge PC-lydkort, så kan du sende signalene inn i HD30 og få state-of-the-art signalbehandling på alle digitale lydkilder, uansett oppløsning. Resultatet er en krystallklar gjengivelse, uten at du får negative bivirkninger som f.eks. en ’kald’ eller overdrevent analytisk klang.

Den avgjørende touchen til high-end-anlegget ditt
Uansett om du spiller musikken fra f.eks. en CD eller streamer trådløst fra nettet gjennom en PC, så vil HD30 gi deg en enestående luftig, tredimensjonal og musikalsk gjengivelse som vil fremkalle både smil og gåsehud igjen og igjen. Og hvis du er blant dem som mener at det eneste som duger er analog lyd som blir hentet opp av en platerille, så kan HD30 være produktet som får deg til å endre mening.

HD30 matcher Hegels egne forsterkere i design og finish, men den kan naturligvis også brukes sammen med høykvalitetskomponenter fra andre produsenter.

HD30 fås i sort aluminiumsfinish. Systemfjernkontroll medfølger.

Tekniske spesifikasjoner

Forvrengning0,0005%
Signal-støy-forhold-150 dB

Tilbehør til HEGEL HD30