Hopp til innhold

HEGELMohicanCD-spiller

Vil du ha det absolutt beste ut av den høyt elskede musikksamlingen din? Her er CD-spilleren du aldri trenger å bytte ut!

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Hegel The Mohican – den definitive CD-spilleren

The Mohican er en kompromissløs CD-spiller som vil gi deg uforglemmelige musikalske opplevelser fra den elskede CD-samlingen din. Hvis du foretrekker å høre musikken din fra CD-er og vil ha det så bra som mulig, så vil The Mohican sannsynligvis bli den siste CD-spilleren din. Derav navnet – den siste og mest legendariske av sitt slag.

I motsetning til mange andre av dagens high-end CD-spillere er The Mohican bare laget for å spille CD-er. Ikke SACD, DVD, MP3 eller andre formater og ting som kompliserer konstruksjonen og dermed fjerner fokus fra den optimale CD-lyden. Alle Hegels ressurser er satt inn til dette ene formålet, og det vil du høre når den silkemyke og naturlige lyden flyter ut av høyttalerne dine.

Glem alt om spesifikasjoner – de er gode nok, som Rolls-Royce pleide å si før i tiden. La heller ørene dine være vitne til det utrolige arbeidet Hegel har lagt i å skape den ultimate CD-spilleren. Da vil du innse hvor enestående The Mohican er.

The Mohican fås i sølv og sort finish (aluminium).

Tekniske spesifikasjoner

Signal-støy-forhold-145 dB

Tilbehør til HEGEL Mohican