Hopp til innhold
Heos By Denon
Multiromsforsterker

Heos By Denon HEOS DRIVE HS2

29 998,-stk
Forventet på lager lørdag 29. juni 2024
HEOS er også for innbyggingsløsninger. Drive HS2 er en 4-soners forsterker med et hav av geniale muligheter for profesjonelle installasjoner.

Les mer:

Beskrivelse

HEOS Drive HS2 – 4-soners multiromsforsterker til profesjonelle HEOS-installasjoner og innbyggingsløsninger

 • 4 soner samlet i ett kabinett
 • Meget pålitelig med færre komponenter og strømkabler enn med tilsvarende separate HEOS Amp-forsterkere
 • Integrerer 100% med resten av HEOS-systemet
 • Innebygget viftekjøling
 • Stemmestyring via Google Assistant (krever smarthøyttaler) og Amazon Alexa (Alexa avventer aktivering fra Denon)
HEOS Drive HS2 er en 4-soners multiromsforsterker som er designet for bruk i skjulte innbyggingsløsninger (CI) og profesjonelle installasjoner, som for eksempel i større boliger, kontorbygg, restauranter, etc. Med sine gjennomtenkte tekniske løsninger og fokus på stabilitet i alle sammenhenger løser den et bredt spekter av oppgaver som med andre multiromssystemer raskt kan utvikle seg til et kaos av komponenter, kabler og nettverkskomplikasjoner.

Med HEOS Drive HS2 er det mulig å drive fire separate HEOS-soner fra samme forsterker og styre det hele trådløst fra den samme, brukervennlige HEOS-appen som resten av systemet styres fra. Et typisk oppsett i en hjemmeløsning kan være et par gulvstående høyttalere i stua, takhøyttalere på kjøkken og spisestue og et par in-wall-høyttalere på soverommet og badet.

Dette er bare ett eksempel – mulighetene er uendelige. Også fordi du fritt kan konfigurere hvert par av forsterkerkanaler til enten stereo eller 2 x mono. Sistnevnte løsning er genial for svært store eller veldig avlange rom der separate høyre/venstre-kanaler kan føre til ”hull” i lydbildet. Og med mulighet for brokobling av to stereokanaler til 130 watt kan du drive selv seriøse hi-fi-høyttalersystemer, for eksempel fra B&Ws 700-serie eller RUBICON-serien fra DALI.

Stabil og fleksibel i installasjoner
HEOS Drive HS2 er utviklet som et ekte CI-produkt, og den vil gi en både enklere og mer stabil løsning sammenlignet med å bruke separate HEOS-forsterkere i en profesjonell installasjon. Den er kompatibel med en rekke av markedets avanserte styringssystemer, og med 4-ohms-sertifisering og innebygget viftekjøling kan du være trygg på at HEOS Drive HS2 holder koken, selv under tung belastning, for eksempel ved drift av fire høyttalere til bakgrunnsmusikk i én sone.

Utvidelsesmulighetene er også så mange og så gjennomtenkte at du alltid vil kunne utvide systemet, nesten uansett hvilke behov som måtte oppstå. Hvis du i tillegg vil ha en helt ukomplisert og fleksibel lydløsning i et rom – for eksempel badet – bruker du bare en trådløs HEOS-høyttaler til det formålet. Når HEOS Drive HS2 først er installert og konfigurert, spiller den nemlig smertefritt sammen med resten av HEOS-systemet. I tillegg har du genial og sømløs integrasjon med Denons hjemmekinoreceivere, stereoforsterkere og TV-lydplanker.

HEOS Drive HS2 fås i sort finish.
Klar til stemmestyring
Allerede nå er HEOS Drive HS2 klar til stemmestyring med Google Assistant (på engelsk). Med stemmestyring kan du kontrollere en rekke grunnleggende funksjoner som f.eks. volum opp/ned og play/pause/skip. I nær fremtid vil du også kunne bruke mange andre kommandoer, slik at du får en helt ny opplevelse med Denon-produktet ditt.

Når Denon aktiverer det, vil du kunne bruke stemmestyring på norsk, og Denon er også i ferd med å gjøre klar til stemmestyring med Amazon Alexa. Vær oppmerksom på at stemmestyring krever at du har en separat stemmestyringsenhet koblet på nettverket ditt sammen med HEOS Drive HS2. Dette kan for eksempel være en smarttelefon eller en separat stemmestyringshøyttaler, som kan fås for en billig penge.

HEOS Drive HS2 – genial forsterkerløsning til profesjonelle multiromsinstallasjoner
HEOS Drive HS2 er et genialt tillegg til det trådløse multiromssystemet HEOS. Den gir den profesjonelle installatøren en rekke gjennomtenkte tekniske løsninger som gjør systemoppsettet til en lek. Og når dette er overstått, er betjeningen like brukervennlig som i et HEOS-system med separate komponenter.

Blant de mange funksjonene som gjør HEOS Drive HS2 til et ekte CI produkt finner du hele 4 x 12V triggerutganger, mulighet for standard 19” rackmontering, 4 ohms-sertifisering, innebygget viftekjøling og mulighet til å seriekoble flere enheter med Ethernet, slik at du kan utvide systemet med så mange HEOS-soner du måtte ønske.

Tilkoblinger og konfigurasjon til ethvert behov
Det er nesten bare fantasien og lommeboken som kan begrense mulighetene med HEOS Drive HS2. Hvert par med forsterkerkanaler kan konfigureres til stereo, mixed mono eller brokobling til for eksempel et par høykvalitets gulvstående høyttalere i stua. Du velger selv om lydkvaliteten eller rommets karakter er den viktigste parameteren i hver sone.

Du kan koble til eksterne lydkilder både analogt, digitalt eller med USB og sende lyden videre på kryss og tvers i de ulike sonene. Den innebygde Dolby Digital-dekoderen sikrer at du uten problemer kan spille av digital TV-lyd på HEOS-systemet ditt, selv om TV-en er en av typen som sender lyden ut av den digitale utgangen i dette formatet. Dette kan være en svært nyttig funksjon i for eksempel kafeer og barer med storskjerm.

Hvert par med forsterkerkanaler har også L/R pre-out (med konfigurerbart high-pass-/low-pass-filter), slik at du alltid har mulighet til å koble til en subwoofer, et eksternt effekttrinn eller en Denon hjemmekinoreceiver som kan styres med IP-kontroll. Pre-out er tilgjengelig også når du har brokoblet effektkanalene, så tilkoblingsmulighetene er nesten uendelige.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • 4 soner / 8 forsterkerkanaler samlet i ett kabinett
 • Mye krefter med 60 seriøse hi-fi-watt pr. kanal
 • To stereokanaler kan brokobles til 130 watt
 • Hvert par med forsterkerkanaler kan fritt konfigureres til stereo eller 2 x mono (mixed mono)
 • Meget driftsikker med færre komponenter og strømkabler enn med tilsvarende, separate HEOS Amp-forsterkere
 • Støtter en rekke av markedets tredjeparts kontrollsystemer (Creston, Pro Control m.fl.)
 • Støtter samme HEOS app og de samme streamingstjenestene som resten av HEOS-systemet
 • Stemmestyring via Google Assistant og Amazon Alexa (Alexa avventer aktivering fra Denon)
 • Integrerer 100% med resten av HEOS-systemet
 • Spiller høyoppløst 24-bit lyd
 • Kan spille av musikk direkte fra USB-lagringsmedier
 • Innebygget Dolby Digital-dekoder til f.eks. digital TV-lyd
 • Både analog og digital lydinngang (Matrix-konfigurerbar)
 • IP-kontroll for integrasjon med Denon hjemmekinoreceivere
 • Innebygget viftekjøling
 • Flere HEOS Drive HS2 kan kobles sammen med Ethernet og styres trådløst fra samme brukergrensesnitt (HEOS app)
 • Forberedt for montering i standard 19” rack (håndtak medfølger)

Begrensninger

 • Primært til profesjonelle installasjonsløsninger
 • Ikke trådløs nettverksfunksjon
 • Kun styring fra app (ikke PC/Mac)
 • Ikke streaming via Bluetooth
 • Utbygging skjer med 4 soner om gangen

Videoer om Heos By Denon HEOS DRIVE HS2

Tilbehør til Heos By Denon HEOS DRIVE HS2

Tekniske spesifikasjoner

FargeSort
FargebeskrivelseSort
Vekt produkt (kg)9
Høyde emballasje (cm)21
Lengde emballasje (cm)53
Vekt emballasje (kg)10
Bredde emballasje50

Anbefalte produkter