Hopp til innhold
Bowers & Wilkins
Takhøyttaler

Bowers & Wilkins CCM663

4 698,-stk
Forventet på lager lørdag 22. juni 2024
  -
Denne avanserte toveis takhøyttaleren med tekniske løsninger fra B&Ws toppmodeller gir deg alltid superb lyd. Enkel montering.

Les mer:

Beskrivelse

B&W CCM663 – kraftig 6” takhøyttaler med avansert teknikk

CCM663 er en avansert toveis takhøyttaler som kan fylle et vanlig lytterom med lyd av svært høy kvalitet. I motsetning til den billigere CCM664 er den utstyrt med et råsterkt 6” kevlar-element og en høykvalitets Nautilus-utstyrt diskant, hvilket løfter lyden opp i neste klasse.

CCM663 er den ideelle takhøyttaler alle de steder der du vil fylle et lokale med flott og fyldig lyd, men ikke har behov for så voldsomt lydtrykk. Et typisk scenario kan være et kjøkken/en stue der du ønsker høykvalitets lyd til daglig og samtidig vil ha muligheten til å spille litt høyere når du har gjester. CCM663 er selvfølgelig også svært velegnet som side/bakhøyttaler i en hjemmekino.

Avanserte B&W-løsninger sikrer flott lydkvalitet

Den fyldige og dynamiske lyden fra CCM663 skyldes ikke minst 6” bass/mellomtoneelementet med membran i vevd kevlar og solid støpt chassis. Disse avanserte løsningene finner du også i en mengde av B&Ws tradisjonelle høyttalere.

CCM663 er også utstyrt med en eksklusiv diskant med aluminiumsmembran. B&Ws unike Nautilus-diskant har i denne serien fått en helt ny utforming, der det tradisjonelle røret er erstattet av en spiralformet diffuser på elementets bakside. I likhet med røret virker denne spiralen i prinsippet som et omvendt horn som kveler all den uønskede energien fra membranets bakside. Resultatet er en usedvanlig ren og veloppløst gjengivelse av de høyeste frekvensene.

Diskanten på CCM663 er montert på et dreieledd, så den kan vinkles mot lytteposisjon. Du får også tretrinns EQ-innstilling av mellomtoneregisteret, så du ytterligere kan fintrimme lydbildet for ditt lytterom.

Usedvanlig enkel montering uten verktøy

CCM663 er usedvanlig enkel å montere. Når hullet i taket er laget kan du legge vekk verktøykassen og fikse resten med ren håndkraft. Med B&Ws smarte QuickDog-system begynner du med å feste den separate monteringsrammen i taket ved hjelp av fjærbelastede klemmer. Deretter fester du kablene i terminalene og klikker på plass selve høyttaleren. Til slutt fester du den magnetiske frontgrillen. Hele prosessen er gjort på et øyeblikk, og du har hele tiden to hender til disposisjon. Enklere får det ikke blitt.

Den elegante og supertynne kanten rundt høyttaleren stikker bare 4mm ut fra overflaten, så høyttaleren er nesten usynlig når den først er montert. Grillen kan selvfølgelig spraylakkeres i den fargen du måtte ønske.

Kvadratisk frontgrill og backbox som ekstrautstyr

Den runde standardfrontgrillen kan også byttes til en kvadratisk utgave (kjøpes separat), om du skulle ønske det av innredningsmessige grunner. Du trenger ikke skjære nytt hull i taket – du trenger bare å klikke fast den kvadratiske rammen på kanten av høyttaleren og montere den nye grillen. Dermed finner du alltid den løsningen som passer best i hjemmet ditt.

Tekniske tegninger kan lastes ned her

Trenger jeg en backbox?

En backbox er et eget kabinett som du monterer på baksiden av en innbyggingshøyttaler skjult i vegg eller tak, typisk for å oppnå en helt lufttett montering. HiFi-klubben anbefaler i utgangspunktet å montere en backbox med et innvendig volum på 25 liter. Dersom dette ikke er mulig på grunn av plassbegrensninger, finnes det alternative løsninger. Du kan lese mer om backboxer her.

Tilbehør til Bowers & Wilkins CCM663

Tekniske spesifikasjoner

Impedans8 ohm
Frekvensområde (-6dB)45-50.000 Hz
Følsomhet88 dB

Anbefalte produkter

CI 940
Effektforsterker til installasjon
9 998,- / Stk