HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bowers & Wilkins CCM684 Takhøyttaler

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins CCM684 Takhøyttaler

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

CCM684 er en råsterk toveis takhøyttaler som kan håndtere selv større lytterom. Med et bass/mellomtoneelement på hele 8” kommer du sjeldent til å savne noe, og du kan også glede deg over den ekstremt enkle monteringen.

B&W CCM684 – råsterk 8” takhøyttaler på lavbudsjett
CCM684 er en råsterk toveis takhøyttaler som håndterer selv større lytterom. Med et bass/mellomtoneelement på hele 8” kommer du sjeldent til å savne noe, og du kan også glede deg over B&Ws usedvanlig smarte QuickDog-montering, som gjør installasjonen til en lek. Et solid kvalitetsprodukt på alle måter.

CCM684 er en ideell takhøyttaler alle de steder der du vil fylle et lokale med masse lyd, men ikke har behov for et superpresist lydbilde. Et typisk scenario kan være et stort kjøkken/en stor stue der du ønsker usynlig lyd i god kvalitet til daglig og samtidig vil ha muligheten til å spille ordentlig høyt når det er fest. CCM684 kan selvfølgelig også brukes som en kraftig side/bakhøyttaler i en hjemmekino.

Diskanten på CCM684 er montert på et dreieledd, så den kan vinkles mot lytteposisjon. Du får også tretrinns EQ-innstilling av mellomtoneregisteret, så du ytterligere kan fintrimme lydbildet for ditt lytterom.

Usedvanlig enkel montering uten verktøy
CCM684 er usedvanlig enkel å montere. Når hullet i taket er laget kan du legge vekk verktøykassen og fikse resten med ren håndkraft. Med B&Ws smarte QuickDog-system begynner du med å feste den separate monteringsrammen i taket ved hjelp av fjærbelastede klemmer. Deretter fester du kablene i terminalene og klikker på plass selve høyttaleren. Til slutt fester du den magnetiske frontgrillen. Hele prosessen er gjort på et øyeblikk, og du har hele tiden to hender til disposisjon. Enklere får det ikke blitt.

Den elegante og supertynne kanten rundt høyttaleren stikker bare 4mm ut fra overflaten, så høyttaleren er nesten usynlig når den først er montert. Grillen kan selvfølgelig spraylakkeres i den fargen du måtte ønske.

Kvadratisk frontgrill og backbox som ekstrautstyr
Den runde standardfrontgrillen kan også byttes til en kvadratisk utgave (kjøpes separat), om du skulle ønske det av innredningsmessige grunner. Du trenger ikke skjære nytt hull i taket – du trenger bare å klikke fast den kvadratiske rammen på kanten av høyttaleren og montere den nye grillen. Dermed finner du alltid den løsningen som passer best i hjemmet ditt.

Se artikkelen ”Når trenger jeg en backbox?”

Se tekniske tegninger her

Tekniske spesifikasjoner

 • Kategori : 2-veis høyttaler for inbygging i tak
 • Diskant : 1” softdome
 • Basselement : 8” vevet glasfiber
 • Frekvensområde (-6dB) : 35-35 000 Hz
 • Impedanse : 8 ohm (min. 4,5 ohm)
 • Følsomhet : 88 dB
 • Farge : Matt hvit (kan spraylakkeres)
 • Størrelse : 29,0 cm (diameter)
 • QuickDog-montering
 • Monteringshull: 25,0 cm (diameter)
 • Minimum dybde bak høyttaler (målt fra monteringsoverflate): 13,3 cm
 • Fremspring fra overflate: 4 mm
 • Firkantet frontgrill og backbox (BB 6C) fås som ekstrautstyr

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning