HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

DALI Euphonia/Helicon Phantom Monteringsramme

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI Euphonia/Helicon Phantom Monteringsramme

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Genial monteringsramme som forvandler Euphonia og Helicon Phantom fra in-wall til on-wall høyttalere. Med Phrame kan du eksperimentere med plassering før du skjærer hull i veggen, eller du kan montere Phantom permanent som en high-end vegghøyttaler.

Denne smarte monteringsrammen gir deg nye valgmuligheter for plassering av Euphonia- eller Helicon-innbygningshøyttalerne dine. Hvis du for eksempel er usikker på hvor du skal lage hull i veggen, kan du eksperimentere så lenge du ønsker med DALI Phrame. Dermed er du sikker på at du får den optimale endelige plasseringen.

Hvis du av en eller annen grunn ikke ønsker å lage hull i veggen i det hele tatt, kan du også bruke Phrame til permanent veggmontering, for eksempel ved siden av flatskjerm-TV`en din. Selv om høyttalerne ikke blir fullstendig borte i veggen med denne løsningen, får du allikevel en svært diskret og plassbesparende løsning. Og lyden er selvfølgelig fortsatt i high-end-klassen.

Phrame gir muligheter for helt skjult kabelstrekking, og du kan uten problemer male rammen i den fargen du selv måtte ønske.

Tekniske spesifikasjoner

  • Monteringsramme til on-wall montering av Euphonia Phantom
  • Materiale: MDF-plate
  • Metallbeslag for veggmontering
  • Monteringsveiledning medfølger
  • Mål: 47,8 x 28,6 x 10,6 cm (HxBxD)
  • Vekt: 2,6 kg
  • Farge: Hvit, NCS S0502-Y, glans 20 (kan males i andre farger)

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning