Hopp til innhold

8 produkter

SONOS-LYDPLANKE FOR FLOTT TV-LYD

Sonos er spesialisert i å gjøre din lydopplevelse bedre med høyttalere i høy kvalitet til ethvert behov. En Sonos-lydplanke gir stuen, soverommet eller ethvert annet rom med et TV en imponerende lyd som gjør inntrykk på flere nivå. Om du nyter en vill actionfilm, lytter til en live-konsert eller ser dagens nyheter, forsterker og forbedrer en Sonos-lydplanke lyden så du får den fulle opplevelsen av det du ser eller lytter til.

De forskjellige Sonos-lydplanker er dessuten designet til å passe inn i alle stuer med et slankt, diskré design som passer perfekt under de fleste TV i forskjellige størrelser slik at du nesten ikke legger merke til hvor den fantastiske lyden faktisk kommer fra. Størrelsen på ditt TV kan dessuten være med på å guide deg i riktig retning når du skal velge den Sonos-lydplanken som du skal ha med hjem.

DERFOR BØR DU VELGE EN SONOS-LYDPLANKE

Helt grunnleggende er en lydplanke en høyttaler med en innebygget forsterker som du tilkobler din TV for å få bedre lyd. En Sonos-lydplanke har den samme høye kvaliteten du alltid finner i Sonos-produkter, og du får derfor en mye bedre opplevelse ut av din TV som du ikke kan få med de innebygde høyttalerne som er der fra før.

Du tenker kanskje ikke at ditt TV har dårlig lyd, men så snart du har forsøkt å koble til en Sonos-lydplanke eller et høyttalersystem av noe annet slag så er det ikke lenger noen tvil. Du får mer dybde i bassen, klarer lyd og den ordentlige opplevelsen av de fete lydeffektene du finner i de fleste filmer.

En stor fordel ved å velge en Sonos-lydplanke er du at du enkelt kan bygge ut systemet med for eksempel Sonos-høyttalere slik at du kan forsterke surround-effekten fra din Sonos-lydplanke. Det er derfor et fleksibelt system som du kanskje kjenner fra før hvis du har vært borti Sonos, der det alltid er muligheter for å utvide, utskifte og oppgradere lyden i hjemmet ditt.

BOOST DIN TV-LYD

Når du kjøper et nytt TV går du kanskje etter det tynneste du kan finne slik at det nærmest ikke stikker ut fra vegger i det hele tatt. De færreste tenker over hva som skjer med lyden når dimensjonene blir mindre. Med et flatt TV kommer flat lyd, og det er kjedelig hvis du investert i det beste TV-bildet med et pent design. Derfor er en Sonos-lydplanke en ordentlig god investering slik at du fra starten av får god lyd fra ditt nye TV.

I en Sonos-lydplanke får du blant annet klasse D-forsterkere som er designet spesielt til hver Sonos-lydplanke sitt høyttalersystem og akustikk. Alt etter modellen er det et antall innebygde basshøyttalere som blant annet sikrer en dyp og god bass, og noen modeller har også den ettertraktede Dolby Atmos-lyden som gjør en hørbar forskjell i lyden i forhold til andre surround-teknologier.

BRUKERVENNLIG OG ENKEL Å KOBLE OPP

En Sonos-lydplanke er for alle. Det er både kjapt og enkelt å koble den til ditt TV, så det er unødvendig å alliere seg med et teknisk geni før den kan brukes. Du kobler den rett til strøm og kobler opp med medfølgende lydkabel – som regel en HDMI-kabel – fra ditt TV sin lydutgang og inn til din lydplankes inngang. Deretter skal du laste ned Sonos-appen til din telefon og følge det enkle oppsettet som appen guider deg gjennom.

Prosessen er på mange måter den samme når du skal koble til andre Sonos-produkter til din lydplanke. Alt gjøres gjennom Sonos-appen som du finner i App Store eller Google Play, og siden Sonos er Wi-Fi-høyttalere skal din nye lydplanke kun tilsluttes via ditt internett i hjemmet som din telefon høyst sannsynlig allerede er forbundet til. Det er også via appen at du kan styre musikktjenester, lydstyrke og hvilke rom du vil spille i hvis du har flere Sonos-produkter i din husstand.

Siden du kan styre alt fra én app er det et enkelt system som de fleste kan finne ut av. Det vitner om at brukervennlighet står høyt på Sonos sin prioriteringsliste. Funksjonene er gjort så enkle at alle kan være med, og designet gjenspeiler denne enkelheten med en stilren minimalisme i nøytrale farger.

BEDRE OPPLEVELSE MED EN SUBWOOFER TIL DIN SONOS-LYDPLANKE

Du kan med fordel gi din Sonos-lydplanke selskap av en trådløs Sonos subwoofer. Subwooferen gir enda mer og bedre bass som virkelig kan merkes i kroppen når du ser film og serier.

Hvis du vil ha enda mer ut av lyden kan du tilføye et sett trådløse bakhøyttalere så du får surroundlyd og kinofølelse hjem i stuen med ditt Sonos-oppsett. Det er ikke det samme som et ekte hjemmekinosystem, men du er absolutt godt på vei. Også får du er pent oppsett med et minimum av komponenter og kabler.

FÅ HJELP TIL DIN SONOS-LYDPLANKE I HIFI KLUBBEN

Nå er du kanskje helt klar til å investere i en fet Sonos-lydplanke og nyte den fantastiske lyden som strømmer ut av den når du ser din yndlingsfilm hjemme i stuen. Har du allikevel bruk for hjelp til å velge rett modell kan du kontakte vår kundeservice eller spørre en av våre dyktige medarbeiderne i din lokale HiFi Klubben-butikk.

Du kan også teste lydplanken i butikken før du kjøper, og på den måten blir helt sikker på at du velger den rette Sonos-lydplanken til dine behov.

Relaterte søk

Alle høyttalereinnbyggingshøyttalereStore høyttalereTV-erSoundbarer