Hopp til innhold

48 produkter
KORE
Gulvstående høyttaler
1 059 996,- / Par
EPIKORE 11
DALI EPIKORE 11
Gulvstående høyttaler
469 996,- / Par
RUBIKORE 6
DALI RUBIKORE 6
Gulvstående høyttaler
57 996,- / Par
RUBIKORE 8
DALI RUBIKORE 8
Gulvstående høyttaler
79 996,- / Par
RUBICON 8
DALI RUBICON 8
Gulvstående høyttaler
67 996,- / Par
EPICON 8
DALI EPICON 8
Gulvstående høyttaler
219 996,- / Par

Store høyttalere til store lydopplevelser

Er det tid for nye høyttalere og skal du både ha full guffe på lyden og lekkert design, bør du overveie et sett store høyttalere. Med en stor høyttaler får du hele pakka, men viktigst; en fantastisk lyd med full kraft. Som regel er det en sammenheng mellom størrelsen på høyttaleren og kraften i lyden som kommer ut av den.

Det finnes store høyttalere for alle og det vil være enkelt for deg, hvis du går på oppdagelse blant HiFi Klubbens store sortiment, for å finne en som er akkurat det du drømmer om. Kikker du etter en stor høyttaler og styres av et budsjett, kan du saktens finne relativt billige høyttalere og ser du etter en spesiell farge, har vi et stort utvalg av for eksempel hvite høyttalere samt andre fete finisher samt forskjellige tresorter og materialer.

Liten VS stor høyttaler

Den gode og kraftige lyden henger som regel sammen med størrelsen på høyttaleren. Det skyldes at en stor høyttaler helt enkelt kan flytte mer luft og har mer plass på innsiden til de dype basstonene. Det er også plass til at komponentene i store høyttalere kan være større og det har en positiv effekt på kraften og kvaliteten på lyden.

Små høyttalere kan også ha god lyd, men du skal typisk opp i en noe høyere prisklasse, hvis du skal finne en liten høyttaler som kan matche lyden til en stor. Det handler også om hvor langt lyden skal transporteres. Skal høyttaleren din stå i et stort rom, kan størrelsen ha en langt større betydning, fordi store høyttalere typisk kan sende lyden lengre før kvaliteten forsvinner.

Når du skal velge mellom små og store høyttalere, er det viktig at du tenker over dine behov. Har du et stort rom vil store høyttalere helt klart være det beste valget, men er du mer opptatt av estetikken og det diskrete ved en liten høyttaler, skal du kanskje gå litt på kompromiss med lydstyrken og velge en mindre modell. En liten høyttaler kan ikke spille like høyt eller gi like mye bass som en stor en, men det betyr ikke at lyden kan være like god – eller bedre.

Stor Bluetooth høyttaler

Din høyttaler skal selvfølgelig kobles til på en eller annen måte. Det kan du enten gjøre med en kabel eller via en trådløs forbindelse som Wi-Fi eller bluetooth. Wi-Fi høyttalere er et veldig godt valg hvis du vil nyte de trådløse mulighetene, men ikke vil risikere å miste noe av lydkvaliteten. En høyttaler med Bluetooth er til gjengjeld et populært valg, fordi Bluetooth både er utbredt og fleksibelt – selv om du risikerer å miste en smule av lydkvaliteten.

En stor Bluetooth høyttaler gir deg muligheten for koble til alle enheter som er kompatible med Bluetooth, uten at du behøver å tenke over om din store høyttaler er støttet av ditt operativsystem eller plattformen du vil streame over.

En stor høyttaler med Bluetooth eller en annen trådløs forbindelse gir deg derfor muligheten for enkelt å få forbindelse til din enhet, uten å måtte se på kabler som ligger på gulvet og henger opp langs veggene.

Gulvhøyttalere – populære store høyttalere

Hvis du trenger litt inspirasjon er gulvhøyttalere normalt de høyttalerne som først faller en inn når det handler om store høyttalere. Det er ikke lengre bare de store rustikke kassene som fylles hele stua. Det finnes også høye elegante gulvhøyttalere. Uansett hvordan de ser ut, kjøper du dem normalt i par, og stiller dem direkte på gulvet – dog gjerne med spikes eller et gummiunderlag. Nettopp på grunn av sin størrelse, har de de beste betingelsene for et komplett lydbilde med dyp og kraftig bass.

En gulvhøyttaler lever opp til de kravene som stilles til en god stor høyttaler, og det er samtidig noe som kler innredningen. Selv om de er store, kan de allikevel være elegante og laget for å være en flott tilføyelse til enhver stue. Vil du spare plass, kan du investere i en aktiv høyttaler, som du også finner som gulvhøyttaler, så du ikke trenger en separat forsterker stående, men bare skal finne plass til selve høyttaleren.

Stor høyttaler til festen

Fordi det er så god lyd og gode betingelser for å skru ordentlig opp på lydstyrken, er en stor høyttaler også et veldig godt valg til festen. Da vil du kunne skru lyden høyt opp, uten å tape kvalitet eller høre forvrengninger. Det gjør du best med en stor høyttaler som er laget til nettopp festlige anledninger.

Når vi tenker på store høyttalere til fester, er det et bestemt merke som skiller seg ut: SOUNDBOKS. En SOUNDBOKS er den perfekte store høyttaleren til fester hvor du virkelig vil ha maks lyd. De er laget spesielt for å spille utrolig høy musikk og samtidig kunne holde til de strabasene en høyttaler kan bli utsatt for på en fest – eller en festival, som SOUNDBOKS opprinnelig er tiltenkt.

Hvis du liker autentiske hi-fi høyttalere bedre, kan du for eksempel kikke på DALI. Der finner du flotte gulvhøyttalere som kan spille like høyt som SOUNDBOKS, men i ekte hi-fi kvalitet, som lever opp til de mest krevende lydentusiasters forventninger.

SOUNDBOKS (GEN. 3)DALI OBERON 9Bowers & Wilkins 804 D3

Uansett om du tenker i retning av en SOUNDBOKS, DALI eller noe helt annet, har vi mye å velge mellom i vårt sortiment. Trenger du hjelp, eller vil du teste de forskjellige store høyttalerne før du kjøper, er du velkommen inn i din lokale HiFi Klubben butikk, hvor både produkter og medarbeidere er klare til å hjelpe deg med å finne frem til den beste store høyttaleren til ditt behov. Kom inn og finn den beste lyden til deg og nyt den gode kvaliteten i en stor høyttaler fra HiFi Klubben.