Hopp til innhold

DALI KATCH
Portabel Bluetooth-høyttaler

Den strømlinjeformede og stilfulle KATCH kombinerer elegant DALIs avanserte digitale teknologi med et raffinert og moderne design. Du vil bli forbauset over den rike og detaljerte lyden som strømmer ut av denne kompakte batteridrevne høyttaleren.

DEL LYDEN DU ELSKER. HVOR SOM HELST.

DALI KATCH er en portabel, batteridrevet Bluetooth-høyttaler som kan levere musikkopplevelser i opptil 24 timer uten lading. Det betyr at du kan ta med deg musikken og dele den med venner og familie når som helst og hvor som helst.

De spesialutviklede driverne i det elegant avrundede aluminiumskabinettet leverer et autentisk, to-veis lydsignal som er drevet av den innebygde digitale forsterkeren.

Med Bluetooth har du mulighet for å nyte høykvalitets lyd gjennom aptX hvis dette er støttet av avspillingsenheten din. DALI KATCH støtter også analoge kilder på minijack-inngangen. Dermed kan du spille med kabel hvis du for eksempel vil spare batteriet på telefonen.

Hør på favorittmusikken din hvor som helst med DALI KATCHs kvalitetsdesign og elegante lærstropp.

   

MATCHER LIVSSTILEN DIN

DALI KATCH leveres i en rekke ulike farger, slik at den kan gli fint inn i enhver innredning. Den integrerte lærstroppen og det robuste designet gjør den lett å ta med seg nesten hvor som helst.

Som bærbar høyttaler kan DALI KATCH brukes i mange forskjellige situasjoner. For å sikre best mulig lyd har den to lydprofiler. Den ene er optimalisert for en lineær og nøytral frekvensrespons som passer til de fleste lyttesituasjoner. Den andre har mer varme i lyden, noe som passer perfekt til større lokaler eller når du bare vil ha en mer fyldig klang.

DALI KATCH er ikke bare en portabel høyttaler. Med de stilige fargene, den enestående lyden og det elegante designet representerer den et personlig uttrykk. Den tilbyr luksusen og lydopplevelsene som DALI er kjent for i et moteriktig, kompakt og portabelt ytre.