Hopp til innhold
Gaming-universet vokser i rasende fart, og både spill og konsoller blir stadig mer og mer avanserte med fantastisk høyoppløst grafikk og 3D-surroundlyd som kan matche de største kinofilmene. Finn ditt perfekte oppsett i HiFi-klubben!

Vi elsker lyd i HiFi Klubben - god lyd, vel å merke. Lyden er helt avgjørende for opplevelsen, uansett om det handler om musikk, film eller spill. Gaming blir mye mer spennende med skikkelig lyd, og du skylder deg selv å oppleve forskjellen.

Gaming med lyd i
verdensklasse

Hvis du er en gamer, vet du kanskje allerede at den beste gaming-lyden i dag er helt på høyde med de største Hollywood-filmene. Det betyr at du kan få de samme fantastiske lydopplevelsene med gaming som du kan med en god film. Men det må gjøres skikkelig, og du får ikke gåsehud av lyden som kommer ut av de innebygde høyttalerne i flatskjermen din.

Hvis du allerede har et anlegg, kan du noen ganger klare deg ved å bare trekke en kabel fra TV-en over til anlegget. Du kan også komme langt med en god lydplanke eller et par aktive høyttalere. De desidert beste spillopplevelsene får du imidlertid med en ekte hjemmekino med surround, både med og uten Dolby Atmos. Den gode nyheten er at du enkelt kan få til dette til en fornuftig pris– også i høy kvalitet. Du får i tillegg den fulle lydopplevelsen på kjøpet når du ser film.

HDMI 2.1
hvorfor er det så viktig?

Hvis du vil bruke hjemmekinoen til gaming er det en veldig god idé å gå for en hjemmekinoreceiver med HDMI 2.1. Da kan du dra nytte av en rekke nye tekniske finesser som løfter spillopplevelsen din til et helt nytt nivå, uansett om du spiller fra PlayStation eller Xbox. Med HDMI 2.1 kan du for eksempel dra nytte av 8K-oppløsning, slik at du er klar for fremtidens fantastiske bildekvalitet.

Andre nye funksjoner er 4K/120Hz-støtte, ALLM (Auto Low Latency Mode), QFT (Quick Frame Transport) og VRR (Variable Refresh Rate). Alle disse er teknologier laget for å gi deg sylskarpe, flytende bilder og perfekt synkronisering mellom lyd og bilde når du spiller. Via eARC kan du rute lydsignalet – inkludert Dolby Atmos – tilbake fra TV-en din via HDMI-kabelen, slik at du også kan få den aller beste lydopplevelsen fra Netflix og alle de andre høyoppløste videotjenestene på nettet.

Gaming
med headset

Et gamingheadset gir deg fantastisk lyd for spilling og isolerer deg samtidig fra omgivelsene. Da kan du fokusere på spillet og holde kontakten med lagkameratene dine over mikrofonen. Det finnes gamingheadset til både PlayStation, Xbox og PC, og du kan få dem trådløse, med surround (inkl. Virtual Dolby Atmos), med ANC og med mange andre funksjoner. Noen gamingheadset er bygget som seriøse hi-fi-hodetelefoner, bare med gaming-funksjonene lagt til. På den måten får du fantastisk lyd både til spill og til musikk!

Kom innom HiFi klubben og opplev hvor bra gaming kan høres ut i dag. Stor lyd – bedre gaming!

Slik får du
kino
hjemme i stua

Vil du vite mer om hjemmekino? Se her hvor enkelt du kan få mye bedre lyd til TV-en din. Det er nok av flotte løsninger å velge mellom, både for små og store behov. Husk: lyden er halve opplevelsen!
Les mer her