Hopp til innhold
Med høyttalerne bygget inn i taket, vil verken du eller gjestene legge merke til dem med mindre de spiller. Her får du usynlig lyd for alle pengene, og du kan konsentrere deg 100 prosent om interiøret.

Byg in i 
veggen og loft
Roar forklarer

Takhøyttalere er spesielt gode for jevn bakgrunnsmusikk i både små og store rom, og du kan også bruke dem som side- og bakhøyttalere i hjemmekinoen. Som hovedregel er takhøyttalere beregnet på de stedene man ikke trenger et superpresist hifi-lydbilde, og i hjemmekinoen kan det være et pluss at lyden spres litt ekstra.

Det finnes også takhøyttalere hvor elementene er vinklet for å peke i retning av lytteposisjonen din. Et spennende alternativ hvis du ønsker et høykvalitets stereoanlegg eller frontanlegg i hjemmekinoanlegget, men ikke har mulighet til å bygge høyttalerne inn i veggen på grunn av glassflater, betong eller andre hindringer.

Takhøyttalere fungerer på samme måte som helt vanlige høyttalere. Derfor trenger du også et anlegg som kan sende musikken ut til dem – gjennom kablene du har skjult i taket. Du kan styre musikken med for eksempel et av de populære app-baserte streamingsystemene Sonos eller Bluesound. Vi hjelper deg selvfølgelig der du måtte trenge det.

Høyttalere til
taket

Takhøyttalere
til alle behov – også hjemmekino

I HiFi Klubben kan du velge mellom takhøyttalere til mange ulike behov. I den rimelige enden finner du mange kompakte og enkle modeller som passer til gangen, badet og andre steder hvor du ikke stiller de høyeste kravene til lyden. Noen modeller har til og med to innebygde elementer, slik at du kan få stereolyd fra en enkelt høyttaler diskret montert i taket. Denne løsningen er også fin for svært avlange rom, hvor det ellers kan være vanskelig å oppnå en jevn fordeling av lyden. Det samme gjelder hjemmekino, hvor enkelte modeller kan brukes for å gi en ekstra god romfølelse i lyden.

Når du beveger deg oppover kvalitets-stigen får du høyere lydkvalitet og/eller mulighet for høyere lydtrykk. Det er perfekt for f.eks. et stort kjøkken/stue, og du slipper å se på verken anlegg, høyttalere eller subwoofer. På enkelte modeller kan du velge mellom rund og firkantet frontgrill, slik at høyttaleren vil matche innredningen din optimalt.

Book et
Gratis
møte om innbygningslyd

Vi vil gjerne gi deg den beste og mest personlige veiledningen til lydplanene dine. Book tid til en gratis og uforpliktende prat, så er du allerede på god vei til et supert resultat. Du er selvfølgelig også velkommen til å stille spørsmål i en av butikkene våre.

Besøk oss i en av våre butikker og spør oss om takhøyttalere. Vi kan også veilede deg i detalj om de mange alternativene, slik at du får den optimale innbygningslyd i hele hjemmet ditt. Om nødvendig kan vi komme og sjekke mulighetene hjemme hos deg før vi foreslår en løsning.