Hopp til innhold
Høyttalere for utendørs bruk er bygget for å tåle vær og vind, slik at du også kan få kvalitetslyd på terrassen, i garasjen, i båten og andre steder hvor klimaet er lite ideelt for vanlige høyttalere.

Nyt den gode lyden
utendørs
Roar forklarer

Et sett med skikkelige utehøyttalere gir deg hele lydbildet i ekte stereo, og det er en helt annen opplevelse enn med en frittstående Bluetooth-høyttaler. Du risikerer ikke dødt batteri midt i den gode stemningen, og med utehøyttalere slipper du også å spille høyt gjennom terrassedøren for å høre musikken. Det vil garantert naboen din sette pris på.

Utendørshøyttalere fungerer på samme måte som helt vanlige høyttalere. Derfor trenger du også et anlegg som kan sende musikken ut til dem – gjennom kablene du har skjult i veggen eller taket. Du kan styre musikken med for eksempel et av de populære app-baserte streamingsystemene Sonos eller Bluesound. Vi hjelper deg selvfølgelig der du måtte trenge det.

Flotte og robuste
utendørs
høyttalere

Selv en rimelig modell – for eksempel fra Argon Audio – vil gi deg veldig god utelyd. Er du kresen kan Bowers & Wilkins tilby modeller som er så gode både i lydkvalitet og design at de også vil være en fin løsning mange steder innendørs. Utehøyttalere kommer med braketter slik at du kan montere dem permanent, for eksempel under et takutheng.

En enda mer diskret og elegant løsning er å montere værbestandige takhøyttalere i takuthenget eller i et innfelt tak opp mot balkongen over. Her er den robuste Marine-serien fra Bowers & Wilkins helt i en klasse for seg. Det samme gjelder dersom du trenger innebygd lyd i båten eller i et innendørs bassengområde.

Fet utendørslyd 
til terassen i sommer

Utendørs høyttaler med
suveren lyd

Bowers & Wilkins AM-1 er en svært velspillende, lekker og allsidig utendørshøyttaler. Designet er værbestandig, og lydkvaliteten så god at AM-1 også vil være en god løsning mange steder innendørs. Feste til vegg/tak medfølger, fås i sort eller hvit.
Les mer om AM-1

Nyt all verdens musikk
trådløst

Når du har utendørshøyttalere koblet til anlegget i stua, må du opp av hagestolen for å skifte musikken eller skru volumet opp og ned. Med mindre du da kombinerer det med et multiromssystem fra for eksempel Sonos, Bluesound eller Denon HEOS. Alle disse har trådløs styring gjennom wi-fi-nettverket ditt, og dette gir deg også geniale muligheter utendørs. Du trenger bare å trekke en kabel fra høyttalerne til anlegget inne i huset én gang for alle, så kan du slå deg løs og sette på all verdens musikk og justere volum fra telefonen.

En slik løsning gir deg en samlet opplevelse på et helt annet nivå. Lyden er i ekte hi-fi-kvalitet, musikken på terrassen spiller perfekt synkront med musikken i stua, på kjøkkenet og andre rom, og appen lar deg lynraskt finjustere volumet mens du fortsatt har full kontroll på grillmaten.

Book et
Gratis
møte om innbygningslyd

Vi vil gjerne gi deg den beste og mest personlige veiledningen til lydplanene dine. Book tid til en gratis og uforpliktende prat, så er du allerede på god vei til et supert resultat. Du er selvfølgelig også velkommen til å stille spørsmål i en av butikkene våre.

Faktaboks

  • Hvis du har et anlegg fra før og bare vil ha med lyden ut, så kan dette faktisk gjøres både økonomisk og smart. 

  • Hvis du ikke har en bryter for to sett med høyttalere på systemet ditt, er det bare å koble kablene til de samme terminalene som høyttalerne i stuen.

  • Få en elektriker til å installere en bryter i form av en standard dobbel lysbryter på terrasseveggen – da spiller utehøyttalerne dine kun når du ønsker det.