HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

AudioQuest Jupiter BiWire Jumpers Høyttalerkabel

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /sett
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest Jupiter BiWire Jumpers Høyttalerkabel

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} sett

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Jupiter BiWire Jumpers er en snarvei til bedre lyd på high-end-høyttalere med biwire-tilkoblinger. Bruk denne elegante sølvkabelen mellom terminalene, og gi musikken ny luft og dynamikk. Til både banan- og spadekontakter. Leveres i sett på 4.

AudioQuest Jupiter BiWire Jumpers – eksklusive jumper-kabler i PSS-sølv til high-end-høyttalere med biwire-terminaler

 • Til high-end-høyttalere med biwire-terminaler
 • Eksklusive ledere i massivt PSS-sølv (Perfect-Surface Silver)  
 • Solide kobberplugger med forsølvede kontaktflater
 • Lynraskt montert én gang for alle
 • Fås i valgfri spade-/banankonfigurasjon på bestilling

Jupiter BiWire Jumpers er eksklusive jumper-kabler som du kan bruke til å koble sammen de to terminalparene på en high-end-høyttaler med biwire-tilkoblinger. Disse terminalene må kobles sammen innbyrdes hvis du av en eller annen grunn foretrekker singlewire-høyttalerkabler. Og det er det mange som gjør.

Høyttalerprodusentene bruker vanligvis forgylte metallbøyler til formålet, men selv om de er fine å se på, så er de ikke optimale til å lede et komplekst lydsignal. Ved å bruke AudioQuests eksklusive jumperkabler, kommer du utenom signaldegraderingen i bøylene og får maksimalt ut av både singlewire-høyttalerkablene, høyttalerne og resten av systemet ditt.

Eksklusive PSS-sølvledere og eksklusive forsølvede plugger
Jupiter har ledere i ultrarent PSS-sølv (Perfect-Surface Silver). Sølv er allerede det metallet i verden som leder strøm best, og i PSS-kvalitet har AudioQuest behandlet overflaten slik at den er ekstremt glatt. Det er nettopp på overflaten at mesteparten av signalet går, og PSS-sølv får derfor en enestående ledningsevne. Pluggene er også laget av rent kobber med sølvbelagte kontaktflater – en løsning med enda bedre ledningsevne enn vanlig forgylling.

Jupiter BiWire Jumpers fås som standard i spade-til-banan-konfigursjon og leveres i sett på 4 stk. Andre konfigurasjoner kan leveres på bestilling.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interesseret i et spesielt produkt som ikke er vist på våre hjemmesider. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

 • Jumperkabel til å sammenkoble bi-wire-terminalene på høyttalere
 • Triple-SST Hyperlitz geometri
 • Ledermateriale: massivt PSS-sølv (Perfect-Surface Silver)
 • Forsølvede plugger i rent kobber  
 • Lengde: ca. 20 cm inkludert plugger
 • Farge: blå/rød
 • Tilkobling: spade > banan (andre konfigurasjoner kan leveres på bestilling)

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interesseret i et spesielt produkt som ikke er vist på våre hjemmesider. Vi kan skaffe det for deg.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning