HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

AudioQuest SLiP XTRM 14/2 Høyttalerkabel

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /meter
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest SLiP XTRM 14/2 Høyttalerkabel

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} meter

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

SLiP XTRM 14/2 er en glatt og fleksibel høyttalerkabel som er svært godt egnet til installasjonsbruk og samtidig har gode lydmessige kvaliteter. Ledere i både LGC- og PSC-kobber. Fås i løpemeter.

AudioQuest SliP XTRM 14/2 – høyttalerkabel perfekt til installasjonsbruk

  • Glatt og fleksibel
  • Enkel å trekke gjennom rør 
  • Semi-massive 14 AWG-ledere (2,08 mm2) i 37% LGC-kobber og 63% PSC-kobber Relativt kompakt
  • Selges i løpemeter med valgfri terminering
  • Sikkerhetssertifisering: Overholder brannsikkerhetskravene til NEC CL3 og CEC FT4

SLiP XTRM 14/2 er en glatt og fleksibel høyttalerkabel som er spesielt egnet for installasjonsbruk og som samtidig har gode lydmessige kvaliteter. Den er svært enkel å trekke i rør, og til tross for den moderate prisen er den naturligvis konstruert i ekte AudioQuest-kvalitet, slik at den gode lyden ikke lider på vei ut til høyttalerne dine.

En super kombinasjon av ledere i LGC- og PSC-kobber
Lederne i SLiP XTRM 14/2 er laget av en ultrafin kombinasjon av 37% LGC (Long-Grain Copper) og 63% PSC (Perfect-Surface Copper) som har utrolig få urenheter og gir en klarere lyd.

For å gjøre kabelen mer fleksibel har AudioQuest valgt å bruke flere tynnere enkeltledere (Semi-Solid Concentric Packed) i stedet for én massiv leder, som er standardløsningen deres for å minimere forvrengning. Lederne er allikevel betydelig kraftigere enn i dedikerte multicore-kabler.

Vær oppmerksom på at SliP XTRM 14/2 også fås i 4-leder-versjon (SLiP XTRM 14/4). Denne konfigurasjonen kan gi noen ekstra fordeler i installasjoner, for eksempel ved lange kabelstrekk eller ved tilkobling av flere par høyttalere.

AudioQuest SLiP XTRM 14/2 selges i løpemeter.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

  • Ledermateriale: 37% LGC (Long-Grain Copper) og 63% PSC (Perfect-Surface Copper)
  • Ledertverrsnitt: 2 x 14 AWG (2,08 mm2)

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning