HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Høyttalere til TV

De innebygde høyttalerne i TV-en din er ikke stort større enn ølkorker, og lyden er deretter. Et par aktive stereohøyttalere er en enkel, god og prisgunstig oppgradering. Enda enklere er det med en lydplanke som er laget for å henge eller ligge rett under TV-en.

Står TV-en like ved stereoanlegget, så er det mest naturlig å spille TV-lyden over de eksisterende høyttalerne dine. Og hvis du vil gi alt, så skal du ha et surroundsystem som gir deg vaskeekte kinolyd i hjemme i stua. Alle løsningene er gode på hver sin måte – og langt bedre enn å nøye seg med den elendige, innebygde lyden i TV-en!

 

 

Høyttalere
til anlegget

Små, store, flate, runde, firkantede, fargerike, tre, metall, rock, jazz, klassisk – vi har høyttalere til enhver smak og ethvert anlegg.

 

Høyttalere
til smartphone

Stream musikk fra nettet over til en Bluetooth-høyttaler eller til anlegget i fet stereo. Få trådløs musikk i hele hjemmet ditt med multirom.

 

Høyttalere
til TV

Gi TV-en din ordentlig lyd, og få mye mer ut av både film og vanlige sendinger. Smarte løsninger til alle behov.

 

Høyttalere
til PC/MAC

Gaming eller musikk? PC-en din fikser det meste, og med et par gode aktive høyttalere er lydopplevelsen din i boks– også trådløst.

 

Høyttalere
til hjemmekino

Få den autentiske kinofølelsen hjemme i din egen stue. Vi hjelper deg med å sette sammen det rette surroundsystemet.