HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HEOS Bar

Avansert lydplanke til TV-en din

BedstITest_award.jpg   iTAVISEN_award.jpg  Homecinema_award.png

Tests: ON X 08/17, Lyd & Bilde 12-17, Smart+ 08/17

HEOS Bar gir deg langt bedre lyd enn de innebygde høyttalerne i TV-en din. Hvis du føler for det, så kan du bygge ut med trådløs subwoofer og trådløse surround-bakhøyttalere. Hele det trådløse HEOS-universet med musikk og multirom følger med på kjøpet.

  • God lydkvalitet i forhold til mange andre lydplanke-løsninger
  • Utrolig enkel i oppsett og daglig bruk med app-styring av alle funksjoner
  • Volumet kan styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din
  • Kan utvides med trådløs subwoofer og trådløse bakhøyttalere
  • Inngår i det trådløse HEOS-musikksystemet

Bar er en avansert lydplanke som kan gi deg god TV-lyd og samtidig fungere som trådløs høyttaler til streamingmusikken din. Du får også det samme elegante app-grensesnittet som resten av HEOS-systemet har.

HEOS Bar alene leverer langt bedre lyd enn de innebygde høyttalerne i TV-en din, og du kan bygge ut med både trådløs subwoofer og trådløse surround-bakhøyttalere hvis du vil ha enda større lydopplevelser til film og musikk.

 

 

HEOS Subwoofer – den dype bunnen til både filmlyd og musikk

Hvis du vil ha enda mer og bedre bass til din Bar, så kan du supplere med en trådløs HEOS Subwoofer. Den gir deg dyp og dynamisk bass i hele rommet, til både hjemmekino og musikk, og du slipper å måtte trekke kabler over til anlegget. HEOS Subwoofer setter prikken over i-en, uansett om du har koblet til bakhøyttalere eller om du ”nøyer” deg med Bar alene.

Enkel surround med trådløse bakhøyttalere

Legg til to trådløse HEOS 1 eller HEOS 3-høyttalere som surround-bakkanaler, så har du et ordentlig surroundsystem som plasserer deg midt i sentrum av begivenhetene på skjermen. Og selv om det ikke blir en helt ekte surround-hjemmekino, så får du fortsatt en filmlyd som yter dagens flotte bildekvalitet rettferdighet. Helt uten tungvint oppsett og plagsomme kabler som med en tradisjonell løsning.

 

Tre veier til fet TV-lyd med HEOS Bar 

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden