HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Nyt sommerens fotball og alle de andre favorittene dine på en splitter ny TV. Kjøp en Sonos PLAYBAR eller PLAYBASE sammen med ny TV, og spar 1000 kr!

Sommeren er fotballens årstid, og hvorfor ikke feire det med en feiende flott ny TV som gir deg opplevelser fulle av herlige detaljer? Du kan velge mellom alle LED-, QLED- og OLED-modellene fra Samsung, Sony og LG, og akkurat nå kan du spare 1000 kroner hvis du kjøper en TV-høyttaler fra Sonos sammen med TV-en.

Sonos PLAYBAR og PLAYBASE er elegante og populære TV-høyttalere som begge gir deg mye bedre lyd enn den som følger med TV-en. En smart kvalitetsløsning hvis du vil ha god TV-lyd enkelt og brukervennlig.

Bass er det beste i verden, så hvorfor ikke legge til en trådløs Sonos SUB også, så får du ytterligere 1000 kroner i rabatt.

Stikk innom en av butikkene våre, og la oss hjelpe deg med å finne ny TV. Så viser vi deg selvsagt også hvordan god lyd løfter TV-opplevelsen opp på et helt nytt nivå.

Tilbudet gjelder til og med 27. mai.

Andre løsninger for fet TV-lyd