HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Månedens anbefaling

November

Alle våre ansatte er lidenskapelig opptatt av god lyd, og ønsker å dele denne lidenskapen med flere. Hver måned lar vi en av dem fortelle om et anlegg de synes skiller seg ut.

Bastian Bjerke er 23 år gammel og jobber deltid i vår butikk på CC Vest. Han er student ved BI, men brenner for god lyd. Bastian har valgt å kombinere kompakte stativhøytalere fra Dali med en analog Denon stereoforsterker.

- Dette anlegget ser bra ut og låter svært godt. Denon-forsterkeren,  med sin analoge oppbygning, får Dalis Rubicon 2 til å blomstre sikkelig. Lyden fra høyttalerne blir varm og behagelig å høre på, men samtidig crisp, detaljert og luftig. I tillegg er stereobredden helt rå, vesentlig bedre enn andre digitale forsterkere som for noen kan låte litt flatt og smalt, sier Bastian. Ved å montere høyttalerne på det originale stativet sikrer man musikken treffer en i optimal lyttehøyde.

Forsterkeren alene er litt gammeldags, her finner du ingenting som ikke direkte får forsterkeren til å låte best mulig. Dersom man ønsker å spille av musikk fra telefonen eller Spotify anbefaler Bastian å koble til en musikkstreamer fra Bluesound. Da får man både bekvemmeligheten av trådløs strømming, og den fete lyden fra den analoge forsterkeren.

Han velger ut tre låter som virkelig viser anleggets kvaliteter. Den første er London Grammar med Hey Now . - Anlegget spiller denne råten sikkelig rått. Både basslinjene og vokalen gjengis med en presisjon jeg ikke klarer å finne i andre produkter som koster det samme. Det er direkte imponerende å høre på!

Den andre er Chris Jones  med Roadhouses & Automobiles. - Vokalen i låten gjengis på en måte som høres helt sykt ut. Vokalen er litt bassete, men langt fra uklar. Den akustiske gitaren som spiller gjennom hele låten er også svært realistisk, det høres ut som at gitaren er i samme rom som deg.

Siste sangen er Carl Louis & Ary med Human Again. Siste låt er en elektronisk låt som har mye bass i seg. Anlegget gjengir bassen i låten dypt og kontant, og det er vanskelig å tro at det ikke er tilkoblet en subwoofer. I tillegg til stemmen til Ary, som er svært behagelig å høre på, er det en rekke detaljer og dynamikk i låten som en ikke kan høre på billighøyttalere. Rubicon 2 klarer å få frem disse detaljene.

- Dette er rett og slett et utrolig kult anlegg som leverer et skikkelig fett og detaljert lydbilde, ifølge Bastian.