HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Hi-Fi Klubben presenterer: Elektrisk Faenskap

Kjære venner!  Nå har vi lagt hodet på blokka og ofrer alt i musikkens tjeneste! Vi i HI-FI Klubben Trondheim har for første gang blitt Festivalarrangør!  I tillegg til at vi har Vorspiel i butikken vår, blir det festival på Hjorten scene. Det blir rått og tøft - og kun de tøffeste bandene i Norge nå kommer! Her er mange av våre favoritter linet opp- Band som jobber hardt og fortjener å bli sett og hørt! De som spiller er:

SASSY KRAIMSPRI (STAVANGER)

BLÅNÆGGEL(TRONDHEIM)

GAUTOMATIKK BAND (TRONDHEIM)

SINGLED OUT(KONGSVINGER) Kall det gjerne en motfestival til alt som ser ut til å bli stadig dyrere! Det er ikke alle oss som er glad i Pønk, som er de som samler opp mest penger....

Er du glad i røff Rock'n'Roll og Pønk og liveband som gir ALT på scenen?! Kjøp billett!- lagt ut på Hoopla  - Fyller vi Hjorten Scene i år(350stk), lover jeg å gjøre dette til tradisjon!

Kjøp din billett her 

Sassy Kraimspri har aldri vært redde for å kjøre sitt eget løp, lage musikk på egne premisser - alltid med samfunnskommentarer og et glimt i øyet. Bandet har tidligere gitt ut låter med titler som “Pussy Magnet”, “Cock Fight” og “Toy Boy”. I deres musikkvideoer kan man finne både mannlige sex-dukker og jenter som hoper seg sammen for å bekjempe kjipt sex-press, testikler som detter ut av munnen på Trump og en liten mellomfinger til kjipe samfunnsnormer og undertrykkelser. Tenk dansbar alternativ punk rock og katarsis. Bandet spilte nylig på Kanalrock og Øyafestivalens Klubbkveld, og deres nyeste singel, Naps, ble plukket opp av lagt til Spotify sin New Music Friday Norway liste, og A-listet på RadioNova og RadiOrakel.

Singled Out er en energisk punk-kvartett fra Kongsvinger, bestående av Martin Lund, Elias Fredriksen, Kristian Jacobsen og Jon Anders Venger. Bandet er en sammensetning av catchy riff og melodier, høyt tempo, høyt energinivå, tett samspill og en god dose sprell og dårlige vitser. Gutta er for tiden aktuelle med EP So Far So Good.

BLÅNÆGGEL hører hjemme i Trondheim og er et av landets beste på energisk punkrock. Skogspunkerne i BLÅNÆGGEL er et tverrsnitt av selve trøndelag og er like hjemmevante i de dype skoger som på møkkete Trondheimsasfalt. Bandet har spilt på bl.a Trondheim Calling, Pstereofestivalen samt Trøndersk mesterskap 2016, der de feide all motstand av banen og befestet sitt ry som et liveband av sjeldent merke. I bandets 10årige eksistes har de knallsterke utgivelser som Swan, Partytoga og Nailed it bak seg. Den ferskeste utgivelsen Shame aboute the face har også høstet meget god krittikk i media. ‘’Skogspunk som har tatt nasjonen med storm. Regjerende trønderske mestre i rock. Sist sett da et fullsatt Byscenen i Trondheim ble stående å gape etter et forrykende liveshow’’ Bandet består av: Ola Peder Skarland vocal, Håvard Alvarez lead gitar, Bernhard westerhus rythm/leadgitar, Ida Marie Vie bassgitar, Mats Sødahl drums, Lasse Strand rythmgitar.

Gautomatikk Band ble unnfanget før Pøbelrocken i 2011, en konsert som huskes for vuvuzelaens inntog i Trondheims punkverden. Siden har det gått slag i slag, med konserter, ikke bare i Trondheim, på sagnomsuste venyer som f.eks 3B, galleri Blunk, KIT, Rockheim, trondheims kunstmuseum og Cafe Larsen, men også i metropolene Oslo, Todal og Bud. I dag teller orkesteret åtte individer, noen ganger færre, med stadige gjesteopptredener fra kremen av Trondheims kunstmiljø. Det har vært mye snakk om at bandet er et kalender-band, og et er klart vi lar oss påvirke av årstidene, spesielt høsten, men nå kan altså folket nyte oss også sommer, vinter og vår. I disse dager ventes det spent på vår første kassett-utgivelse på ærverdige Sunroad Records.