HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

LYTT I MØRKET

Opplev unike live-konserter i alle HiFi Klubbens butikker

I midten av november kan du oppleve unike intimkonserter med lokale artister i alle våre butikker. Konserterne vil foregå i mørke med mobiltelefonen avslått, slik at du kan få en helt spesiell lytteopplevelse uten hverdagens avbrytelser.

LYTT I MØRKET er en rekke akustiske intimkonserter som blir avholdt i alle HiFi Klubbens butikker i midten av november. Konsertene vil foregå i mørke, med bind for øynene og mobiltelefonen avslått, slik at du får en helt unik lytteopplevelse med de talentfulle artistene.

I hverdagen glemmer vi ofte å høre etter. Vi glemmer å lytte til oss selv og til andre, og selv musikken blir et lydtapet som går 24 timer i døgnet. Det er veldig synd. For når vi virkelig hører etter, så skjer det noe helt spesielt. Vi kommer i bedre balanse med oss selv og andre. Og når vi virkelig lytter til musikk, så frigir hjernen belønningsstoffer, slik at vi blir gladere.

LYTT I MØRKET er en opplevelse som får deg til å koble helt av, glemme hverdagens distraksjoner og fokusere fullstendig på musikken. I mørklagte omgivelser, uten avbrytelser og med behagelig, akustisk live-musikk i ørene har du anledning til å lytte på en helt annen måte enn du er vant til.   

Du kan oppleve de mørklagte konsertene i samtlige av HiFi Klubbens 100 butikker i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Nederland.

Se alle datoer for LYTT I MØRKET, og bestill billettene dine her.

WELCOME LISTENERS

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden