HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Månedens anbefalning

November

Alle våre ansatte er lidenskapelig opptatt av god lyd, og ønsker å dele denne lidenskapen med flere. Hver måned lar vi en av dem fortelle om et anlegg de synes skiller seg ut.

Dag Atle Midttømme jobber i Hi-Fi Klubbens butikk i Trondheim. Han er et skikkelig metallhode, og alle som kjenner et slikt et, vet at de elsker et anlegg med skikkelig trøkk. Dag Atle har valgt et anlegg han sier han ville solgt sjela for. – Dette låter ut av en annen verden, gløder han. Anlegget består av en Denon PMA2500 forsterker, med et par Bowers & Wilkins 805D3 kompakthøyttalere. – Dette er så toppet med en Bluesound Node2 for streaming og en Pro-Ject The Classic-platespiller for den analoge gleden, fortsetter Dag Atle.

- Bowers & Wilkins 805D3 er i seg selv en nydelig kompakthøyttaler med ekstremt tydelige detaljer i mellomtonen og masse luft i toppen, som gir en veldig åpenhet. Paret med en Denon PMA2500-forsterker, som gir god og saftig fylde i bunn og en herlig romfølelse, så har du en kombinasjon som bringer deg rett inn i lokalet der musikken ble spilt inn, sier Dag Atle entusiastisk.

Dette systemet gir deg det beste fra både den analoge og digitale verden. Bluesounds Node2 lar deg strømme musikk fra alle dine digitale enheter. – Med MQA-støtte gir Node2 deg full valuta for pengene, og du kan nyte musikken med alle detaljene i behold, forklarer Dag Atle. – Men man kan ikke ha et så bra anlegg uten å ha en platespiller, så jeg slengte på en The Classic. Den ser nydelig ut, og får virkelig fram godlyden i platesamlingen man selvsagt har med et sånt anlegg, ler han. – Og vinyl låter jo selvsagt best!

Dag Atle synes det er veldig vanskelig å velge én låt som viser frem hvor suverent anlegget er. – Alle låter høres jo bedre ut med dette oppsettet, forklarer han. Men når vi presser ham litt, går han for Pink Floyds klassiker Another Brick in the Wall, Pt. 2. - Her hører du klarheten og snerten i cymbalene og gitaren, og guffen i bassen fra basstromme og -gitar. Legg merke til detaljene som kommer frem i bakgrunnen, som den elektriske gitaren som spiller enkeltoner i bakgrunnen, fortsetter han ivrig.

- Noen tenker jo at det er helt høl i huet å bruke så mye penger på lyd, mener Dag Atle. – Men ta en tur innom butikken og hør på det anlegget her, så skal jeg love at flere konverteres til hifi-freaks, avslutter han.