HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Kjøp et anlegg som forstår deg

Vi gir deg en Google Home Mini med på kjøpet

Free_google-speaker_1800x1300.jpgMed stemmestyring kan du styre musikken i hele hjemmet ditt og bruke massevis av streamingtjenester uten å måtte kaste fra deg alt du har i hendene. Akkurat nå kan du kjøpe et supert NAD-anlegg og få en Google Home Mini til stemmestyring med på kjøpet. Da har du alltid rask og enkel tilgang til yndlingsmusikken din ved hjelp av stemmestyring.

Velger du et av de to supre hi-fi-systemene våre fra NAD, så får du en Google Home Mini smarthøyttaler med på kjøpet. NAD gir deg ekte hi-fi-lyd i stereo i tillegg til alle de smarte mulighetene med Google Assistant. Du kan for eksempel velge musikk fra Spotify og styre volumet med stemmen din. Og du kan samtidig styre alle andre smart-enheter som fungerer med Google Assistant fra din Google Home Mini.

Her får du en Google Home Mini med på kjøpet

Smarthøyttalere med integrert Google Assistant

Høyttalere som fungerer med Google Assistant-smarthøyttalere