Hopp til innhold
Lyngdorf
Subwoofer

Lyngdorf BW-2

13 498,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Slankt design, flott finish og imponerende lydprestasjoner. Her er subwooferen som gjør stas på både lyden og interiøret ditt!

Les mer:

Beskrivelse

Lyngdorf BW-2 – avansert subwoofer med slankt design, eksklusiv lyd og spennende muligheter

 • Slankt og elegant design, lett å plassere
 • Eksklusiv finish i høyglans sort eller matt hvit lakk
 • Imponerende dyp bass for sine kompakte mål, også i større rom
 • Overlegen presisjon til både musikk og filmlyd
 • Kan plasseres stående på både kortsiden og langsiden

BW-2 er en slank og elegant subwoofer som er enkel å plassere og samtidig gir deg et hav av muligheter til både musikk og hjemmekino. Den kan spille godt sammen med de aller fleste forsterkere og receivere samt både små og større høyttalere. Med 400 watt innebygget forsterkereffekt og et kraftig 10" element kan BW-2 uten problemer håndtere selv større lytterom.

BW-2 vil gi musikken og filmlyden din et solid fundament i den dype bassen, også hvis du har et anlegg i den mer prisvennlige enden av skalaen. Hvis du på den annen side har lyst til å gå hele veien, så kan du oppnå fantastiske resultater med en av Lyngdorfs egne forsterkere som gir deg det unike RoomPerfect-systemet.

Som satellitter kan du bruke den matchende, slanke vegghøyttaleren Lyngdorf MH-2 eller en annen kompakt kvalitetshøyttaler. Kanskje til og med en rendyrket high-end-modell – BW-2 kan nemlig også klare slike!

Den oppdaterte versjonen av BW-2 leveres med eksklusivt frontstoff fra den verdenskjente danske tekstilprodusenten Gabriel. Stoffet er spesielt designet for dette formålet og er helt akustisk transparent, selv om det ser tettvevd ut for øyet. Stoffet er festet til en nylig utviklet avtagbar ramme, som minimerer resonanser og beholder formen sin i mange år fremover. Gabriel-stoffrontene fås i flere farger og kan kjøpes separat, også til bruk sammen med den opprinnelige BW-2-versjonen.

Mange kombinasjonsmuligheter – også med high-end

BW-2 kan spille fint sammen med de aller fleste av markedets kompakte kvalitetshøyttalere, inkludert Lyngdorfs egen matchende vegghøyttaler MH-2. En elegant løsning kunne for eksempel ha vært et streaminganlegg fra Sonos, HEOS eller Bluesound med MH-2, DALI OPTICON LCR eller RUBICON LCR som vegghøyttalere.

Med en vanlig forsterker eller receiver virker BW-2 på samme måte som andre gode, aktive subwoofere. Men den har et trumfkort i ermet. Den kan nemlig spille helt opp til 800 Hz i motsetning til vanlige subwoofere, som typisk begynner å rulle av i toppen allerede rundt 120 Hz. Dette betyr at du med to stk. BW-2 kan få en perfekt integrasjon selv med svært små satellitthøyttalere.

I et slikt 2+2-oppsett kan du med en Lyngdorf-forsterker sette delefrekvensen så høyt som 300 Hz uten at det går ut over stereoperspektivet. Tar du til takke med med én BW-2, så vil den låte best med delefrekvensen satt til maksimalt 100 Hz, akkurat som de fleste andre vanlige subwoofere.

Hvis du vil gå all-in, så er det ingenting i veien for å kombinere BW-2 med high-end stativmodeller som B&W 805D3 eller DALI EPICON 2. Da får du et rendyrket high-end kompaktsystem som blir mer enn vanskelig å overgå, nesten uansett hvor mye penger du kaster inn i en alternativ løsning!

RoomPerfect gjør forskjellen

Med en Lyngdorf-forsterker som TDAI 1120 får du også Lyngdorfs unike RoomPerfect-system, som eliminerer brumming og resonanser fra lytterommet ditt. Dette gir deg nesten helt frie tøyler til å plassere høyttalerne hvor du vil. Sett gjerne subwooferne helt inn i hjørnet – det vil faktisk gi deg enda mer dynamikk og bunn i lyden!

Et slikt oppsett med Lyngdorfs prisgunstige vegghøyttaler MH-2 vil gi deg en lyd som begynner å smake av den fantastiske og kritikerroste Steinway Lyngdorf S-Serie, men til en langt lavere pris. Du får en helt utrolig dynamikk, klarhet og detaljering fra et system som tar minimalt med plass stua. At dette i det hele kan la seg gjøre er et lite mirakel. Og det sier mye om nytenkningen og den avanserte teknologien som gjør seg gjeldende her. Dette må ganske enkelt oppleves!

Store krefter i et lite kabinett

BW-2 har et lukket kabinett med bare 14 liter innvendig volum. Å få dyp og dynamisk bass fra denne konstruksjonen stiller enorme krav til både kabinettet, forsterkeren og ikke minst elementet. Derfor er den utstyrt med en enorm magnet, en overdimensjonert 50 mm svingspole og en ekstremt kraftig membran i aluminium.

Alt dette gir elementet høy effektivitet og svært rask respons. Kombinert med hele 400 watt innebygget forsterkereffekt gjør dette at membranen er i stand til å bevege seg hele 15 mm i begge retninger – med full kontroll! Dette er tilstrekkelig til de fleste systemer og de fleste lytterom. Og hvis du allikevel vil ha enda mer av det gode, så legger du bare til enda en BW-2. Da har du et bunnsolid fundament til alle lydopplevelsene dine.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Slankt og elegant design, enkel å plassere
 • Eksklusiv finish
 • Imponerende dyp bass for sine kompakte mål, også i større rom
 • Overlegen presisjon til både musikk og filmlyd
 • Kan plasseres stående på både kortsiden og langsiden
 • Fleksible muligheter med både små og store høyttalere, inkludert high-end
 • Stoffronter i flere farger er tilgjengelige som ekstrautstyr

Begrensninger

 • Noen større alternativer kan spille dypere og/eller har kraftigere bass

Tekniske spesifikasjoner

LydinngangAnalog RCA, LFE