Hopp til innhold
Lyngdorf
In-wall høyttalere

Lyngdorf D-500 Center

27 498,-stk
Ukjent leveringstid
Stor og flott hi-fi-lyd fra en nesten usynlig senterhøyttaler bygd inn i veggen. En ny vei til den unike Lyngdorf-opplevelsen i hjemmekinoen.

Les mer:

Beskrivelse

Lyngdorf D-500 Center – eksklusiv in-wall senterhøyttaler i kompromissløs hi-fi-kvalitet for ambisiøs hjemmekino og gaming

 • Klar og dynamisk hi-fi-lyd til filmeffekter, stemmer og instrumenter
 • Matcher de øvrige Lyngdorf D-serie in-wall høyttalerne
 • Superslankt lukket kabinett med integrert backbox
 • Frontgrill kan spraylakkeres i ønsket farge
 • Kan ettermonteres i eksisterende vegg

Lyngdorf D-500 Center er en kraftig in-wall senterhøyttaler som er den perfekte partneren for de matchende D-500-høyttalerne i frontkanalene. Selv i en større stue kan D-500 Center gi deg overbevisende filmlyd i ekte hi-fi-kvalitet. Du får massevis av dynamikk og en krystallklar gjengivelse av effekter, stemmer og instrumenter, akkurat som fra en god tradisjonell senterhøyttaler. Forskjellen er bare at alt er bygd inn i veggen slik at det ikke går ut over interiøret.

Ønsker du en hjemmekino med innebygd lyd i toppkvalitet, er det bare å supplere med nødvendig antall av de mindre vegg- og takhøyttalerne D-5 og D-5 IC for side-, bak- og takkanaler. Som prikken over i-en kan du legge til en av Lyngdorfs egne subwoofere, optimalt den kraftige BW-20, som vil tilføre en helt ny dybde og dynamikk i lydopplevelsen.

Enkel montering med integrert backbox

D-500 Center inkluderer en superslank integrert backbox, og sikrer dermed de akustiske egenskapene perfekt, fordi høyttaleren er helt uavhengig av veggens konstruksjon eller det tilfeldige volumet som kan være i en gipsvegg. Som en ekstra bonus kan D-500 Center enkelt ettermonteres i en eksisterende vegg med de smarte "dogleg"-brakettene..

Lyngdorf D-500 Center fås i sort finish med hvit frontgrill (frontgrill kan spraylakkeres).

Se tekniske tegninger her.

Kraftige elementer og integrert backbox

Lyngdorf D-500 Center har en konstruksjon som setter mange tradisjonelle senterhøyttalere i skyggen. Den kraftige 7” bassen/mellomtonen har en lett og svært sterk membran i aluminium. Den får hjelp i bunnen av to 7” passive slave-elementer, noe som får kabinettet til å virke større enn det egentlig er. Bidraget fra de passive elementene er selvfølgelig nøye optimalisert slik at du får ekte bass fra denne superslanke in-wall-høyttaleren uten negative bivirkninger.

Lyngdorf har valgt å konstruere D-500 Center med et integrert backbox-kabinett. På denne måten elimineres den ukontrollerbare påvirkningen fra veggen som høyttaleren monteres i. Samtidig gjør det integrerte kabinettet at du enkelt kan montere D-500 Center i hvilken som helst vegg uten å måtte bekymre deg for forskrifter om brannsikring eller å måtte ettermontere backbox.

D står for diskret

Danske Lyngdorf Audio – og deres legendariske søsterselskap Steinway Lyngdorf – har mange års erfaring med å designe hjemmekinosystemer av høy kvalitet. Den unike RoomPerfect-romkalibreringen justerer alle høyttalere og subwoofere perfekt etter hverandre og tilpasser lyden til ethvert rom. Dette gir deg langt friere tøyler til å innrede rommet slik du vil ha det. Det er ikke lenger høyttalerne som bestemmer.

Med sine nye innebygde modeller overfører Lyngdorf Audio all deres ekspertise innen hjemmekino og høyttalere til spesialtilpassede inastallasjonshøyttalere. Du kan velge mellom mange modeller som passer til ulike installasjoner. Fra en moderne stue med innebygde høyttalere ved siden av TV-en til den største hjemmekinoen med storskjerm og høyttalere i både vegger og tak.

D-modellene er designet som installasjonshøyttalere for diskret montering i vegg eller tak. Alle modellene kommer også med eget høyttalerkabinett, noe som gjør selve planleggingen og installasjonen mye enklere, siden de alle kan ettermonteres. Her slipper du å vurdere en egen overdimensjonert backbox, noe som krever nøye planlegging i bygge- eller oppussingsfasen av boligen din. Det integrerte kabinettet sørger også for at lyden alltid er veldefinert og konsistent og mye mindre avhengig av veggkonstruksjonen og tilgjengelig plass bak veggen.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Klar og dynamisk hi-fi-lyd til filmeffekter, stemmer og instrumenter
 • Matcher de øvrige Lyngdorf D-serie in-wall høyttalerne
 • Superslankt lukket kabinett med integrert backbox
 • Kan ettermonteres i eksisterende vegg
 • Frontgrill kan spraylakkeres i ønsket farge

Begrensninger

 • Ikke spesielt kompakte ytre mål (bredde/høyde)

Tilbehør til Lyngdorf D-500 Center

Tekniske spesifikasjoner

Impedans4 ohm
Frekvensområde (-3dB)50-22.000 Hz
Følsomhet88 dB

Anbefalte produkter