Hopp til innhold
Lyngdorf
Vegghøyttaler

Lyngdorf MH-2 Gabriel

5 498,-stk
Hvit matt

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Varen inngår i et system eller pakke
Lyd i særklasse fra en flat, elegant og diskret høyttaler på veggen. Legg til en subwoofer, så er du i mål med boliginnredningen intakt!

Les mer:

Beskrivelse

Lyngdorf MH-2 – flat og superkompakt vegghøyttaler med overlegen lydkvalitet til både hjemmekino og musikk

 • Ekstremt ren og dynamisk lyd til å være en så kompakt høyttaler
 • Kan brukes både i stereo- og surroundoppsett
 • Enkel veggmontering med integrert ”nøkkelhull”-feste
 • Eksklusiv, lakkert finish
 • Overlegne prestatsjoner kombinert med rett forsterker og subwoofer

Lyngdorf MH-2 er en superkompakt, flat og elegant satellitt-vegghøyttaler som i rett oppsett kan gi deg fremragende lyd til både musikk og hjemmekino. Sammen med en passende subwoofer kan denne lille perlen levere utrolig uten å tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet i boliginnredningen din.

Du kan enkelt montere MH-2 på veggen takket være det integrerte "nøkkelhull"-festet eller, alternativt, et standard høyttalerveggfeste hvis det passer deg bedre.

Den oppdaterte versjonen av MH-2 leveres med eksklusivt frontstoff fra den verdenskjente danske tekstilprodusenten Gabriel. Stoffet er spesielt designet for dette formålet og er helt akustisk transparent, selv om det ser tettvevd ut for øyet. Stoffet er festet til en nylig utviklet avtagbar ramme, som minimerer resonanser og beholder formen sin i mange år fremover. Gabriel-stoffrontene fås i flere farger og kan kjøpes separat, også til bruk sammen med den opprinnelige MH-2-versjonen.

Perfekt match til moderne anlegg

Du kan bruke MH-2 i mange forskjellige oppsett. Til stereo vil den være en strålende match til et streaminganlegg, som for eksempel POWERNODE2 fra Bluesound. Her vil du typisk kombinere den med en god, kompakt subwoofer fra DALI eller Bowers & Wilkins eller eventuelt Lyngdorfs egen elegante BW-2.

Er du hjemmekinoentusiast, så vil et oppsett med en god receiver, fem MH-2 og én eller to subwoofere gi deg overlegen filmlyd. Og hvis musikkopplevelser i stereo er det viktigste i livet ditt, så når du veldig høyt opp med en Lyngdorf-forsterker, én eller to Lyngdorf BW-2 subwoofere og to MH-2.

OBS: Du kan bruke MH-2 sammen med de fleste anlegg og subwoofere, men hvis du vil ha renest og best mulig lyd, så må forsterkeren eller receiveren din ha mulighet for "Bass Management" (eller tilsvarende). Denne funksjonen sikrer at den dypeste bassen sendes utelukkende til subwooferen og filtreres bort fra satellitthøyttaleren, som uansett ikke kan spille disse frekvensene. Når dette er på plass kan du imidlertid spille dundrende høyt og krystallklart – time etter time!

Audiofile kvaliteter i superkompakt kabinett

MH-2 er en lukket toveis-konstruksjon i et svært solid og kompakt kabinett som er laget for enkel og elegant montering på vegg. Bass/mellomtone-elementet er på 5,25" og har en ekstremt lett og stiv membran i aluminium. Magnetsystemet er 50 prosent kraftigere enn det du normalt ser på elementer i denne størrelsen, og sammen med aluminiumsmembranen gir dette en svært dynamisk, lineær og detaljert gjengivelse, selv ved høye lydtrykk.

Softdome-diskanten er valgt for sin lave vekt og lineære gjengivelse. Den sikrer god musikalitet i lyden, og den er montert svært tett på bass/mellomtone-elementet for å optimalisere den loddrette spredningen. Dette gir mer frihet i monteringen og er en virkelig god egenskap for en høyttaler som er beregnet på plassering på vegg.

Mange muligheter med subwoofer – også til high-end

MH-2 kan spille uten subwoofer, men det anbefales ikke. Som så mange andre satellitthøyttalere er den primært designet for å håndtere frekvenser fra 100 Hz og oppover, men dette gjør den til gjengjeld overlegent. Du kan uten problemer kombinere den med de fleste høykvalitets subwoofere i et tradisjonelt sat/sub-system, men det blir ekstra interessant når du kombinerer med Lyngdorfs egen BW-2-subwoofer. Spesielt hvis forsterkeren din også heter Lyngdorf.

Et helt ideelt system til stereo vil være to MH-2 i kombinasjon med to matchende Lyngdorf BW-2 subwoofere og forsterkeren Lyngdorf TDAI 1120 – et såkalt 2+2-oppsett. Her vil subwoofere og satellitter matche hverandre helt perfekt, og du vil samtidig få et system som enkelt glir inn i stua uten å tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet.

Det er imidlertid Lyngdorfs unike RoomPerfect-system som skyver prestasjonene helt opp i high-end-klassen. Siden RoomPerfect eliminerer innflytelsen fra lytterommet ditt får du nesten helt frie tøyler til å plassere høyttalerne der du måtte ønske. Bare sett subwooferne helt inn i hjørnet – det vil faktisk gi deg enda mer dynamikk og bunn i lyden!

Dette oppsettet vil gi deg en lyd som kommer tett på den fantastiske og kritikerroste Steinway Lyngdorf S-Serie, men til en langt lavere pris. Du får en helt utrolig dynamikk, klarhet og detaljering fra et system som tar minimalt med plass i stua. At dette overhodet kan la seg gjøre er et lite mirakel. Og det sier mye om nytenkningen og den avanserte teknologien som er involvert her. Dette må rett og slett oppleves!

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Ekstremt ren og dynamisk lyd til å være en så kompakt høyttaler
 • Kan brukes både i stereo- og surroundoppsett
 • Integrert ”nøkkelhull”-veggfeste
 • Eksklusiv, lakkert finish
 • Kan gi lyd i high-end kvalitet i et fullt Lyngdorf-oppsett
 • Stoffronter i flere farger er tilgjengelige som ekstrautstyr

Begrensninger

 • Må kombineres med subwoofer
 • Krever bass-delefilter i forsterkeren for å yte sitt aller beste
 • Noen større alternativer kan ha enda bedre lydkvalitet

Tilbehør til Lyngdorf MH-2 Gabriel

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde (-3dB)100 - 20000 Hz
Bi-wireNei
Følsomhet87 dB
Impedans (ohm)4
Diskant1" Soft dome
Antall bassenheter1x
Bass 1 - størrelse5.25"

Anbefalte produkter