Hopp til innhold
5 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Fremragende lydkvalitet, trådløs streaming med Chromecast built-in, inngang til platespiller og flott finish. Seriøs hi-fi i superkompakt format!

Les mer:

Beskrivelse

NAD AMP1 – superkompakt stereoforsterker med overlegen lyd, flott finish, Chromecast built-in, trådløs musikkstreaming og inngang til platespiller

 • Superkompakt, stilrent og solid design i aluminium
 • Imponerende lydkvalitet og kraft
 • Trådløs musikkstreaming med Chromecast built-in for audio, med musikkvalg og volumstyring fra hele hjemmet ditt
 • Innebygget Bluetooth og inngang til platespiller
 • Styring av TV-lyd fra eksisterende TV-fjernkontroll, samt automatisk påslåing
 • Google Assistant (krever smarthøyttaler)

AMP1 er en superkompakt og utrolig god stereoforsterker som setter helt nye standarder for sin kategori. Her får du overbevisende krefter og ekte hi-fi-lydkvalitet i bøttevis, samtidig som du slipper synet av et stort apparat i bokhylla. Og med Chromecast built-in kan du streame all verdens trådløse musikk i høy kvalitet fra smarttelefonen.

AMP1 spiller så krystallklart, musikalsk og dynamisk at du helt fint kan kombinere den med et par virkelig gode hi-fi-høyttalere fra for eksempel DALI eller Bowers & Wilkins. De 2 x 40 wattene er utrolig strømsterke, så du kan drive selv et par krevende gulvmodeller i en kvalitet som du må høre for å tro på. Designet er stilrent og solid i lekker aluminium. Her er du også visuelt sett oppe i den eksklusive klassen.

Gjennomtenkte og fleksible tilkoblingsmuligheter – og smart TV-lyd

AMP1 har både digitale og analoge lydinnganger, inkludert platespiller (MM), og det er også enkelt å få superlyd fra TV-en. Ikke bare kan du koble til TV-lyden digitalt på den optiske inngangen – med en TV fra Samsung eller Sony kan du også styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din!*

AMP1 kan til og med slå seg på helt automatisk fra standby fra alle innganger (bortsett fra platespiller). Det betyr at du får TV-lyd i superkvalitet hver eneste gang – uten noe strev, uten ekstra fjernkontroller og uten at du trenger å grue deg til neste strømregning. Hva mer kan du ønske deg?

NAD AMP1 fås i sort aluminiumsfinish. Fjernkontroll medfølger.

* AMP1 kan også fungere på denne måten sammen med en rekke nyere TV-er fra andre produsenter. Spør HiFi Klubben for info.

Trådløs musikkstreaming med Chromecast built-in og Bluetooth

Chromecast built-in for audio er en genial løsning for å streame lyd og musikk trådløst på anlegget med smarttelefonen, nettbrettet eller PC-en. De fleste musikk-apper (Spotify, TIDAL, TuneIn Radio m.fl.) støtter Chromecast-funksjonen, og du trenger bare å trykke på et enkelt ikon, så spiller musikken i stua.

Siden det er selve anlegget som spiller musikken, så tapper du ikke batteriet i smarttelefonen, og du kan bruke den samme smarttelefonen til å styre både musikkvalg og volum, uansett hvor i hjemmet du befinner deg. Hvis du ønsker det, så kan du legge til trådløse Chromecast-høyttalere i andre rom og spille musikk på dem samtidig med AMP1 ved hjelp av smarttelefonen. Selv om dette ikke gir helt de samme mulighetene som et ekte multiromssystem, så får du allikevel en helt ny trådløs frihet i musikkopplevelsene dine.

Du kan også velge å streame musikk rett fra smarttelefonen eller andre Bluetooth-enheter på samme måte som du kanskje allerede er vant til med en trådløs Bluetooth-høyttaler. Dette er superenkelt og krever ikke nettverk. Til gjengeld koster det en del strøm fra telefonbatteriet ditt.

Merk at Bluetooth funskjonen kan tilkobles av hvilken som helst annen Bluetooth enhet og starte forsterkeren med denne funksjonen. 

Det beste fra det digitale og analoge i én forsterker

Den fremragende lydkvaliteten i AMP1 bygger på en digital inngangsmodul med avansert digital volumkontroll i kombinasjon med en analog switching-forsterker, også kjent som Klasse D. Dette prinsippet kalles ofte en ”hybrid digital forsterker”, og det dekker ganske godt tankegangen bak. Her har man nemlig tatt det beste fra begge verdener og utnyttet det maksimalt.

AMP1 er spekket med eksklusive og avanserte tekniske løsninger som alle sammen bidrar til den utrolig høye lydkvaliteten. Fullbalansert signalvei fra DAC til høyttalerterminaler, separate strømforsyninger for digitale og analoge kretsløp, eksklusive, japanske long-life-kondensatorer og en effektiv beskyttelse mot overbelastning, som ikke ødelegger lyden.

Også tilkoblingene er optimalisert til deres formål. Den ene optiske inngangen er en standardtype, som er godt rustet mot jitterstøy i det tilkoblede utstyret, typisk digital lyd fra TV-en. Den andre inngangen er til i tillegg utstyrt med digital jitter-reduksjon, noe som kan gi et ekstra løft i lydkvaliteten fra en ekte hi-fi-komponent, som for eksempel en CD-spiller eller en multiroms musikkstreamer.

State-of-the-art strømforsyning

Den nyutviklede, aktive strømforsyningen i AMP1 er langt mer kompakt enn en tradisjonell type med kobber-transformator, men den yter allikevel mer, er utrolig støysvak og samtidig urokkelig stabil i møte med de uunngåelige spendingsvariasjonene på strømnettet. I tillegg til den høye lydkvaliteten er en annen fordel med konstruksjonen at den er utrolig effektiv. Her omsettes langt mer av den brukte energien til lyd i forhold til strømforsyningen i en tradisjonell analog forsterker.

Til tross for den moderate oppgitte effekten på 40 watt kan strømforsyningen i AMP1 yte hele 400 watt, og den er samtidig nesten immun mot impedanssvingninger i de tilkoblede høyttalerne. Selv om impedansen skulle dykke helt ned til rundt 2 ohm –noe som er ren gift for mange konkurrerende produkter – så forblir forsterkeren helt stabil og bevarer sin raffinerte musikalitet.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Superkompakt, stilrent og solid design i aluminium
 • Imponerende lydkvalitet og kraft
 • Trådløs musikkstreaming med Chromecast built-in for audio, med musikkvalg og volumstyring fra hele hjemmet ditt
 • Tilkoblinger for både digitale og analoge musikkilder, inkludert platespiller (MM)
 • Innebygget Bluetooth og inngang til platespiller
 • Styring av TV-lyd fra eksisterende TV-fjernkontroll, samt automatisk påslåing
 • Støtter HD-stereolyd opp til 24-bit/192kHz
 • Pre-out til subwoofer, hodetelefonforsterker eller separat effekttrinn
 • Svært lavt strømforbruk

Begrensninger

 • Ikke innebygget multiromsstreaming
 • Ikke frontdisplay
 • Ikke utgang til hodetelefoner
 • Kun tilkobling for ett par høyttalere
 • Ikke aptX-støtte på Bluetooth
 • Ikke innebygget tonekontroll

Tilbehør til NAD AMP1

Tekniske spesifikasjoner

Utgangseffekt 4 ohm40 watt
Utgangseffekt 8 ohm40 watt
Forvrengning0,03%
Dynamisk effekt50 watt
ForsterkerteknologiKlasse D

Anmeldelser


4.2
5 anmeldelser
5
2
4
2
3
1
2
0
1
0

Anbefalte produkter