Hopp til innhold
25 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Eksklusiv Limited Edition stereoforsterker laget for å feire 50-årsjubileet for NADs grunnleggelse. Retro på utsiden – toppmoderne og kraftig på innsiden!

Les mer:

Beskrivelse

NAD C 3050 LE – eksklusiv Limited Edition integrert stereoforsterker laget for å feire NADs 50-års jubileum

 • Kabinett i ekte valnøttfiner, klassiske VU-målere og knapper for inngangsvalg på fronten
 • Innebygd MDC2 utvidelsesmodul med Bluesound streaming/multirom og Dirac romkorreksjon
 • Svært god hi-fi-lyd med mye kraft
 • Full trådløs integrasjon med Bluesound multiromssystem inkl. trådløse DALI høyttalersystemer med BluOS
 • Spiller HD-lyd opp til 24-bit/192kHz (inkl. MQA)

Ta en ny titt på bildene av C 3050 LE. Får du også hjertebank og den rare følelsen av at du nettopp har oppdaget noe helt spesielt? Enten du er gammel nok til å faktisk huske når NAD-forsterkere så slik ut, eller om du er blant de yngre digitale innfødte som har omfavnet egenskapene til vinylplater og analoge musikkinnspillinger, er det ingen tvil om at NAD C 3050 LE er noe veldig spesielt.

NAD C 3050 LE er nemlig en audiofil Limited Edition stereoforsterker, som er laget for å feire 50-årsjubileet for NADs grunnleggelse i 1972. Designet er en hyllest til den klassiske 3030-modellen fra 70-tallet, og retrodetaljene inkluderer, akkurat som på den originale 3030-tallet, kabinett i ekte valnøttfiner, tradisjonelle høyre/venstre VU-målere, fysiske knapper for valg av inngang, og NADs originale «New Acoustic Dimension» i flott buet kursiv på fronten.

C 3050 LE skal kun produseres i 1972 eksemplarer totalt, og på baksiden får du en jubileums-navneplate med forsterkerens unike nummer i serien. Alt i alt en kombinasjon som bør gi tårer i øynene til enhver hi-fi-entusiast med sans for NAD og ekte forsterkerklassikere. Fortid og fremtid i en fantastisk forening - du bør slå til mens du har sjansen. HiFi-klubben vil kun bli tildelt en svært begrenset håndfull av denne eksklusive jubileumsmodellen.

MERK: I løpet av 2023 vil NAD lansere en «standardversjon» av C 3050, som ikke har samme eksklusive kabinett-finish i ekte valnøttfiner. Standardversjonen vil også som utgangspunkt selges uten BluOS MDC2-modulen.

2 x 100 watt, HybridDigital konstruksjon, Bluesound musikkstreaming og Dirac romkorreksjon

På innsiden av forsterkeren er ingen ting retro. Her skjuler det seg en topp moderne HybridDigital forsterker med digitalt inngangstrinn og NADs helt unike versjon av UcD effekttrinnet fra Hypex. Effekten er solide 2 x 100 watt, som etter beste NAD-tradisjon kan drive selv svært strømkrevende høyttalere i overlegen stil. Samtidig får du alle mulighetene du kan ønske deg for både digital og analog musikk, inkludert 24-bits HD-lyd og innebygd Bluesound musikkstreaming.

Bluesound er anerkjent som et av markedets aller beste trådløse musikksystemer for streaming og multirom, og utvidelsesmodulen BluOS er bygget inn i C 3050 LE fra fabrikken. Dermed har du all verdens trådløse musikk rett under fingertuppene på telefonen, og du får basisversjonen av det avanserte Dirac Live romkorreksjonssystemet inkludert på kjøpet (kan oppgraderes til fullversjon). Med denne kombinasjonen kan du løse nesten enhver musikalsk utfordring til toppkarakter.

Lettvinn TV-lyd i toppkvalitet og toveis Bluetooth for trådløse hodetelefoner

C 3050 LE har HDMI-inngang med eARC, slik at du kan koble til TV-en med en HDMI-kabel og spille TV-lyden på anlegget i optimal digital kvalitet. Forsterkeren slår seg på automatisk sammen med TV-en, og du kan styre volumet på anlegget med din eksisterende TV-fjernkontroll. Når du først har prøvd det, vil du aldri gå tilbake igjen.

Via den smarte toveis Bluetooth-funksjonen kan du velge om du vil spille trådløs musikk fra telefonen til forsterkeren, eller om du vil spille trådløst fra forsterkeren til et par trådløse Bluetooth-hodetelefoner. Perfekt for de øyeblikkene når du vil høre på favorittalbumet ditt uten å forstyrre resten av huset. Du får også tradisjonell hodetelefonutgang drevet av en separat innebygd høykvalitets hodetelefonforsterker.

Massevis av tilkoblinger

NAD C 3050 LE har massevis av tilkoblingsmuligheter. De digitale inngangene består av optisk og coaxial i tillegg til HDMI med eARC for TV-lyd. Blant de analoge inngangene får du en dedikert inngang for platespiller (MM), slik at du kan koble platespilleren til forsterkeren og nyte favorittplatene dine. Til og med NADs ikoniske pre-out/main-in-koblinger på baksiden har våknet til liv igjen, En høykvalitets innebygget hodetelefon-forsterker for kablede hodetelefoner setter prikken over i-en.   

MDC2-modul med Bluesound, multirom og Dirac romkorreksjon

C 3050 LE er en luksusversjon som leveres med NADs eksklusive BluOS MDC2-modul forhåndsinstallert fra fabrikken. Modulen gir deg trådløs Bluesound musikkstreaming innebygd i forsterkeren, slik at du kan spille musikk fra en lang rekke populære musikktjenester, fra titusenvis av radiostasjoner på nettet eller fra en vanlig USB-minnepenn.

Bluesound er også et multiromssystem, slik at du enkelt kan utvide med trådløse Bluesound-høyttalere i resten av hjemmet ditt. Det betyr at du kan spille lik eller forskjellig musikk i alle rom du ønsker, og du styrer alt sammen med en flott og brukervennlig app på telefonen.

MDC2-modulen inkluderer også basisversjonen av det avanserte Dirac Live-systemet for digital romkorreksjon. Med en tilhørende målemikrofon og din smarttelefon/nettbrett/PC/Mac kan du måle lydresponsen i ulike posisjoner i lytterommet ditt, hvoretter systemet automatisk kompenserer for eventuelle feil som kan oppstå i denne interaksjonen, typisk for buldrende bass.

Den medfølgende versjonen av Dirac Live er fullt tilstrekkelig for de aller fleste behov, men du kan også oppgradere lisensen for å få Full Frequency-versjonen, som inkluderer hele frekvensområdet opp til den høyeste diskanten. Dirac romkorreksjon vil fungere på all musikken din fordi MDC2-systemet lar alle tilkoblede lydkilder rutes rundt modulen før lyden sendes ut til høyttalerne dine.

MDC2-modulen kan enkelt byttes ut hvis det en gang i fremtiden dukker opp en enda bedre streamingløsning eller annen teknologi du ønsker å prioritere. En genial og unik detalj som for lengst har bevist sin verdi på et bredt utvalg av NADs forsterkere og AV-receivere.

NAD Hybrid Digital – kunsten å forvandle ren strøm til god lyd 

Den fremragende lydkvaliteten i NAD C 3050 LE bygger på en digital inngangsmodul kombinert med en analog switching-forsterker, også kjent som Klasse D. Denne konstruksjonen kaller NAD selv for en "hybrid-digital forsterker", og dette begrepet beskriver tankegangen bak ganske godt. Den aktive strømforsyning er langt mer kompakt enn en tradisjonell type med kobbertransformator, men den yter enda bedre, er utrolig støysvak og samtidig urokkelig stabil overfor de uunngåelige spenningsvariasjonene på strømnettet.   

I tillegg til den høye lydkvaliteten er en annen fordel med konstruksjonen at den er utrolig effektiv. Her gjøres mye mer av den brukte energien om til lyd i forhold til i strømforsyningen i en tradisjonell, analog forsterker. Effektiviteten sparer på strømregningen, men du får også en mulighet til å gjemme bort forsterkeren bak en dør, så lenge du sørger for at den har litt luft rundt seg.  

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Kabinett i ekte valnøttfiner
 • Klassiske VU-målere og fysiske knapper for inngangsvalg på fronten
 • Svært god hi-fi-lyd med høy styrke
 • Hypex HybridDigital UcD effekttrinn
 • Apple AirPlay 2 og Bluetooth med aptX HD og toveisfunksjon for trådløse hodetelefoner
 • Forhåndsinstallert MDC2 utvidelsesmodul med Bluesound streaming/multirom og Dirac romkorreksjon
 • Mange streamingjenester (TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Qobuz, Roon Ready, internettradio, etc.)
 • Full trådløs integrasjon med Bluesound multiromssystem inkl. Trådløse DALI høyttalersystemer med BluOS
 • HDMI/eARC for optimal digital TV-lyd inkl. Automatisk av/på og volumstyring via TV-fjernkontroll
 • Spiller HD-lyd opp til 24-bit/192kHz (inkl. MQA)
 • Dedikert RIAA/platespillerinngang (MM)
 • Toveis Bluetooth-funksjon for trådløse hodetelefoner (inkl. aptX HD)
 • Høykvalitets tilkobling for hodetelefoner på fronten
 • A/B-velger for to sett med høyttalere

Begrensninger

 • Ikke Hypex nCore effekttrinn
 • Kun plass til en enkelt MDC2 utvidelsesmodul
 • Kan ikke brokobles for større effekt i mono
 • MC-pickuper krever separat RIAA-forsterker
 • Ikke USB-B-inngang for digital lyd fra datamaskin

Videoer om C 3050 LE

Tilbehør til NAD C 3050 LE

Tekniske spesifikasjoner

Utgangseffekt 4 ohm100 watt
Utgangseffekt 8 ohm100 watt
Forvrengning0,03%
Signal-støy-forhold95 dB
Dynamisk effekt250 watt
ForsterkerteknologiKlasse D

Anmeldelser


4.7
3 anmeldelser
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0
Dennis
Danmark
1/8/2024

Verdensklasse

Dennis
Danmark
René
Danmark
10/20/2023

Flott lyd i kult retrodesign.

René
Danmark
Fredrik
Sverige
10/18/2023

Har allerede nådd maks volum og vil ha mer!

Fredrik
Sverige

Anbefalte produkter