Hopp til innhold
NAD C 3050 LE Integrert forsterker

NADC 3050 LEIntegrert forsterker

Eksklusiv Limited Edition stereoforsterker laget for å feire 50-årsjubileet for NADs grunnleggelse. Retro på utsiden – toppmoderne og kraftig på innsiden!
stk25 998,-
Forventet på lager lørdag 4. mars 2023

Les mer:

Beskrivelse

NAD C 3050 LE – eksklusiv Limited Edition integrert stereoforsterker laget for å feire NADs 50-års jubileum

Ta en ny titt på bildene av C 3050 LE. Får du også hjertebank og den rare følelsen av at du nettopp har oppdaget noe helt spesielt? Enten du er gammel nok til å faktisk huske når NAD-forsterkere så slik ut, eller om du er blant de yngre digitale innfødte som har omfavnet egenskapene til vinylplater og analoge musikkinnspillinger, er det ingen tvil om at NAD C 3050 LE er noe veldig spesielt.

NAD C 3050 LE er nemlig en audiofil Limited Edition stereoforsterker, som er laget for å feire 50-årsjubileet for NADs grunnleggelse i 1972. Designet er en hyllest til den klassiske 3030-modellen fra 70-tallet, og retrodetaljene inkluderer, akkurat som på den originale 3030-tallet, kabinett i ekte valnøttfiner, tradisjonelle høyre/venstre VU-målere, fysiske knapper for valg av inngang, og NADs originale «New Acoustic Dimension» i flott buet kursiv på fronten.

C 3050 LE skal kun produseres i 1972 eksemplarer totalt, og på baksiden får du en jubileums-navneplate med forsterkerens unike nummer i serien. Alt i alt en kombinasjon som bør gi tårer i øynene til enhver hi-fi-entusiast med sans for NAD og ekte forsterkerklassikere. Fortid og fremtid i en fantastisk forening - du bør slå til mens du har sjansen. HiFi-klubben vil kun bli tildelt en svært begrenset håndfull av denne eksklusive jubileumsmodellen.

MERK: I løpet av 2023 vil NAD lansere en «standardversjon» av C 3050, som ikke har samme eksklusive kabinett-finish i ekte valnøttfiner. Standardversjonen vil også som utgangspunkt selges uten BluOS MDC2-modulen.

2 x 100 watt, HybridDigital konstruksjon, Bluesound musikkstreaming og Dirac romkorreksjon

På innsiden av forsterkeren er ingen ting retro. Her skjuler det seg en topp moderne HybridDigital forsterker med digitalt inngangstrinn og NADs helt unike versjon av UcD effekttrinnet fra Hypex. Effekten er solide 2 x 100 watt, som etter beste NAD-tradisjon kan drive selv svært strømkrevende høyttalere i overlegen stil. Samtidig får du alle mulighetene du kan ønske deg for både digital og analog musikk, inkludert 24-bits HD-lyd og innebygd Bluesound musikkstreaming.

Bluesound er anerkjent som et av markedets aller beste trådløse musikksystemer for streaming og multirom, og utvidelsesmodulen BluOS er bygget inn i C 3050 LE fra fabrikken. Dermed har du all verdens trådløse musikk rett under fingertuppene på telefonen, og du får basisversjonen av det avanserte Dirac Live romkorreksjonssystemet inkludert på kjøpet (kan oppgraderes til fullversjon). Med denne kombinasjonen kan du løse nesten enhver musikalsk utfordring til toppkarakter.

Lettvinn TV-lyd i toppkvalitet og toveis Bluetooth for trådløse hodetelefoner

C 3050 LE har HDMI-inngang med eARC, slik at du kan koble til TV-en med en HDMI-kabel og spille TV-lyden på anlegget i optimal digital kvalitet. Forsterkeren slår seg på automatisk sammen med TV-en, og du kan styre volumet på anlegget med din eksisterende TV-fjernkontroll. Når du først har prøvd det, vil du aldri gå tilbake igjen.

Via den smarte toveis Bluetooth-funksjonen kan du velge om du vil spille trådløs musikk fra telefonen til forsterkeren, eller om du vil spille trådløst fra forsterkeren til et par trådløse Bluetooth-hodetelefoner. Perfekt for de øyeblikkene når du vil høre på favorittalbumet ditt uten å forstyrre resten av huset. Du får også tradisjonell hodetelefonutgang drevet av en separat innebygd høykvalitets hodetelefonforsterker.

Mer bilder av NAD C 3050 LE

NAD C 3050 LE Integrert forsterker

Høydepunkter

 • Kabinett i ekte valnøttfiner, klassiske VU-målere og knapper for inngangsvalg på fronten
 • Innebygd MDC2 utvidelsesmodul med Bluesound streaming/multirom og Dirac romkorreksjon
 • Svært god hi-fi-lyd med mye kraft
 • Full trådløs integrasjon med Bluesound multiromssystem inkl. trådløse DALI høyttalersystemer med BluOS
 • Spiller HD-lyd opp til 24-bit/192kHz (inkl. MQA)
Hallvard Storslett Nilsen
Kristiansand
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Hallvard Storslett Nilsen

Vår
Ekspertvurdering

 • Kabinett i ekte valnøttfiner
 • Klassiske VU-målere og fysiske knapper for inngangsvalg på fronten
 • Svært god hi-fi-lyd med høy styrke
 • Hypex HybridDigital UcD effekttrinn
 • Apple AirPlay 2 og Bluetooth med aptX HD og toveisfunksjon for trådløse hodetelefoner
 • Forhåndsinstallert MDC2 utvidelsesmodul med Bluesound streaming/multirom og Dirac romkorreksjon
 • Mange streamingjenester (TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Qobuz, Roon Ready, internettradio, etc.)
 • Full trådløs integrasjon med Bluesound multiromssystem inkl. Trådløse DALI høyttalersystemer med BluOS
 • HDMI/eARC for optimal digital TV-lyd inkl. Automatisk av/på og volumstyring via TV-fjernkontroll
 • Spiller HD-lyd opp til 24-bit/192kHz (inkl. MQA)
 • Dedikert RIAA/platespillerinngang (MM)
 • Toveis Bluetooth-funksjon for trådløse hodetelefoner (inkl. aptX HD)
 • Høykvalitets tilkobling for hodetelefoner på fronten
 • A/B-velger for to sett med høyttalere

Tekniske spesifikasjoner

Dynamisk effekt250 watt
ForsterkerteknologiKlasse D
Forvrengning0,03%
Signal-støy-forhold95 dB
Utgangseffekt 4 ohm100 watt
Utgangseffekt 8 ohm100 watt

Tilbehør til NAD C 3050 LE

Anbefalte produkter