Hopp til innhold

NADC275BEEEffektforsterker

Råsterk effektblokk som gir deg plenty med krefter og ekte hi-fi-lyd. Kan med sine 2 x 150 watt drive selv de tyngste høyttalere uten problemer.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

NAD C275BEE – en ulv i skinnjakke

C275BEE er en vanvittig stereo-effektforsterker, som både gir deg tilnærmet ubegrenset med krefter og hi-fi-prestasjoner i toppklasse. Dermed kan du velge nesten fritt blant markedets høyttalere, alt ettersom du er ute etter enorme lydtrykk eller krystallklar feinschmecker-lyd.

En god effektforsterker som C275 blir en trofast følgesvenn i mange år. Sammen med et par gode høyttalere er det faktisk blant de mest "fremtidssikre" produktene du kan kjøpe i dagens hi-fi-univers.

Massiv effekt uansett konfigurasjon

C275BEE er identisk med effektforsterkerdelen i den integrerte C375BEE-forsterkeren, og yter 2 x 150 watt i 4/8 ohm med begge kanaler i drift samtidig. Den kan også brokobles til et formidabelt kraftverk av en monoforsterker med over 330 watt kontinuerlig effekt - og en dynamisk effekt på svimlende 1200 watt i 4 ohm!

C275BEE kan kombineres med både C165 forforsterkeren og C375BEE. Dessuten er den velegnet som oppgradering til hjemmekinoforsterkere og - receivere. C275 kobles til pre-out-utgangene og kan f.eks. ta seg av driften av fronthøyttalerne i hjemmekinoen. Det vil i de fleste tilfeller gi en stor forbedring av lydkvaliteten, særlig når du spiller musikk i stereo.

C275BEE er også en fantastisk opgradering til et Sonos-system, hvis du ønsker mer effekt og høyere lydkvalitet, enn Sonos egen ZP120-forsterker kan levere. Her kan du i stedet velge en passiv ZonePlayer 90 og koble den til C275BEE. På denne måten får du prestasjoner, som uten problemer kan hamle opp med et tradisjonelt stereoannlegg i den virkelige tunge klassen.

C275BEE har auto tend/slukk, så du ikke behøver å tenke på betjening eller energispild til daglig. Og du får samtidig god mulighed for å gemme forsterkeren vekkk, f.eks. bak skapet i ditt hi-fi-møbel.*

NAD C275BEE fås i grafitt finish

Høydepunkter

  • Kan drive nesten ethvert høyttalersystem
  • Hölmgren ringkjernetrafo og PowerDrive
  • Meget tung og stabil mekanisk oppbygning
  • Kan brokobles for 330 watt i mono
  • Automatisk av/på
Hallvard Storslett Nilsen
Kristiansand
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Hallvard Storslett Nilsen

Vår
Ekspertvurdering

  • Kan drive nesten alle høyttalersystemer
  • Svært tung og stabil mekanisk konstruksjon
  • Kan brokobles for enda større effekt

Tekniske spesifikasjoner

Dynamisk effekt250 watt
Forvrengning0,008%
Signal-støy-forhold102 dB
Utgangseffekt 4 ohm150 watt
Utgangseffekt 8 ohm150 watt

Tilbehør til NAD C275BEE

Anbefalte produkter

DALI RUBICON 6 Gulvstående høyttaler
DALI RUBICON 6
Gulvstående høyttaler
44 996,- / par