Hopp til innhold
41 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Toppmoderne digital high-end med perfekt lyd og eksklusiv finish. Kan bygges ut med HDMI- og Bluesound MDC-moduler (ekstrautstyr)

Les mer:

Beskrivelse

NAD M12 – digital forforsterker/DAC med enestående lydkvalitet, suveren MDC-fleksibilitet og design i verdensklasse

 • Enestående ren og detaljert lyd
 • MDC-oppbygging gir enestående fleksibilitet og mulighet for fremtidige oppgraderinger
 • Kan integreres med multiromssystemet Bluesound (med Spotify Connect, WiMP, m.m.)
 • Meget eksklusivt og solid design med touch-panel og forrykende finish i aluminium
 • Både digitale og analoge innganger, inkludert MM/MC-pickup
M12 fra Masters-serien er en high-end digital forforsterker/DAC som setter nye standarder for sin kategori. NADs lynraske Direct Digital-teknologi gir en eksepsjonelt ren og detaljert lyd som vil komme alle musikkildene dine til gode, uansett hvor du spiller fra.

Designet er utført i massivt aluminium med forrykende finish som bare må oppleves. Det elegante touch-frontpanelet er også i en klasse for seg, både når du styrer M12 direkte på enheten, og når du  hører på musikk fra f.eks. en streamingtjeneste eller nettradio ved hjelp av Bluesound-modulen. I så fall vil du få opplysninger om spor, artist, osv. direkte på panelet.

M12 leveres med tilkoblingsmuligheter for både digitale musikkilder, datamaskin (USB) og analogt utstyr, inkludert platespiller (MM/MC). Og med NADs unike MDC-oppbygging kan du legge til ytterligere moduler etter dine personlige behov. For eksempel kan du få innebygget Bluesound high-end-streaming eller HDMI-innganger for 24-bits Blu-ray-musikkplater eller høykvalitets filmlyd i stereo. Med Bluesound-modulen får du i praksis Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect, WiMP, Internett-radio, osv.

M12 er tilgjengelig i sølv finish. Programmerbar systemfjernkontroll følger med (HTRM 2).

HDMI- og Bluesound-moduler kan fås som ekstrautstyr. 

Se tilgjengelige moduler og ekstrautstyr her.

M12– farvel til støy og forvrengning med NAD Direct Digital
NADs "Direct Digital"-teknologi (DDFA) fjerner med ett grep mange av begrensningene du kjenner fra den analoge forsterkerverdenen. Med en digital forforsterker som M12 hopper du over en lang kjede av analoge stadier, som hver for seg uunngåelig bidrar til støy og forvrengning.

M12 er utstyrt med en ekstremt kraftig dedikert chip som arbeider langt raskere og mer nøyaktig enn det du vanligvis ser i andre DAC-er. All signalbehandling – inkludert den kritiske volumstyringen – foregår i en utrolig rask 35-bit/108 MHz DSP (digital prosessor), noe som er tilstrekkelig for å håndtere selv høyoppløste 24-bit-lydkilder uten antydning til forvrengning.

Klarer alle musikkilder – både analoge og digitale
Foruten de vanlige optiske, koaksiale og XLR-tilkoblingene (AES/EBU) er M12 som standard utstyrt med en eksklusiv asynkron USB-inngang som eliminerer all jitter-støy og leverer overlegen digital lyd fra PC/Mac, inkludert høyoppløste musikkfiler helt opp til 24-bit/192 kHz.

Fra Blu-ray-spilleren din kan du også spille av HD-lyd fra SACD, DVD-Audio, nedlastede filer, osv. på den optiske eller koaksiale inngangen. Dermed blir Blu-ray-spilleren plutselig veldig interessant som en seriøs lydkilde.

Den utmerkede digitale signalbehandlingen i M12 vil også gi et betydelig løft til lyden fra streamingsystemer. Hvis disse også støtter høyoppløst lys, som f.eks. Bluesound, er du godt på vei til den syvende lydhimmel. På toppen av det hele får du som standard også analoge innganger, inkludert XLR og en høykvalitets dedikert platespillerinngang som takler både MM- og MC-pickuper.

Suveren fleksibilitet med MDC-moduler
NADs geniale MDC-moduloppbygging gjør det mulig å oppgradere M12 med både eksisterende og fremtidige funksjoner. På den måten kan du få nøyaktig de funksjonene du ønsker, og du slipper å betale for noe du ikke trenger. Når utviklingen har tatt et skritt videre, vil du ved hjelp av nye MDC-moduler ha mulighet til å ta del i den nyeste moroa uten å måtte bytte ut hele enheten. Et unikt konsept som for lengst har demonstrert sin verdi i NADs hjemmekinoreceivere.

Hvis du har tatt steget inn i det trådløse streaminguniverset, kan du få en MDC-modul som gir deg både Wi-Fi, Bluetooth, innebygget Bluesound-musikkstreaming og app-fjernstyring fra smarttelefon og nettbrett. Da vil du kunne ha all verdens musikk rett under fingertuppene, og du kan enkelt supplere med flere trådløse Bluesound-musikkstreamere i resten av huset.

Du kan også få en HDMI-modul som lar deg nyte 24-bits høyoppløst stereolyd fra f.eks. Blu-ray-musikkplater og -konserter over HDMI. Du kan fritt velge om du ønsker å kjøpe M12 med modulene ferdig bygget inn fra starten, eller om du ønsker å bygge dem inn senere, når behovet oppstår. MDC-modulene installeres i din lokale Hi-Fi Klubben-butikk, og montering er inkludert i prisen på modulen.

NAD Masters Series – velkommen til Audiofil 2.0
Med den nye generasjonen av Masters-serien har NAD skapt en serie high-end-produkter som setter nye standarder, både når det gjelder lydkvalitet, fleksibilitet og brukervennlighet. Alle de nyeste teknologiske nyvinningene er tatt i bruk for å gi deg den beste mulige musikkopplevelsen, og som i første generasjon er design og finish også i absolutt verdensklasse.

NAD har ikke bare ønsket å lage en serie med tradisjonelle high-end-produkter med den nye Masters-serien. Målet snarere har vært å skape et samlet konsept som ved hjelp av state-of-the-art-teknologi vil få det maksimale ut av de nye digitale musikkildene og samtidig holde døren åpen for den analoge verdenen. Det hele er kombinert med høyest mulig brukervennlighet og maksimal utnyttelse av de nye trådløse mulighetene. Et konsept som NAD har kalt "Audiofil 2.0" – en moderne og kompromissløs musikkopplevelse.

Med den nye Masters-serien er all musikken din i trygge hender. Takket være NADs geniale MDC-innbyggingsmoduler kan du konfigurere anlegget ditt til å oppfylle dine personlige krav perfekt, enten du ønsker å spille musikk fra smarttelefonen, CD, PC, Internett, vinyl eller noe annet. I motsetning til hos konkurrentene kan du med NAD også gjøre det i morgen, når utviklingen har tatt et skritt videre. Derfor er den nye Masters-serien også en fantastisk investering som vil fortsette å være på topp når de fleste konkurrentene har blitt utdatert!

OBS: Masters-komponentene er bygget for å fungere optimalt med en jordet stikkkontakt. Hvis du ikke har jord kan du selv legge opp en jording internt. Spør butikken om fremgangsmåten.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Enestående ren og detaljert lyd
 • MDC-oppbygning gir uovertruffen fleksibilitet og mulighet for fremtidige oppgraderinger
 • Meget eksklusivt og solid design med touch-panel og forrykende finish i aluminium
 • Kan integreres med mulstiromssystemet Bluesound (med Spotify Connect, WiMP m.m.)
 • Asynkron USB-inngang (24-bit/192kHz)
 • Oppsampling av alle lydsignaler til 35-bit/844kHz
 • State-of-the-art digital volumkontroll
 • Både digitale og analoge innganger, inkludert MM/MC-pickup
 • Programmerbar systemfjernkontroll medfølger
 • HDMI- og Bluesound/wi-fi/Bluetooth-modul fås som ekstrautstyr

Begrensninger

 • HDMI- og Bluesound/wi-fi/Bluetooth-modul er ekstrautstyr
 • App-kontroll er begrenset til Bluesound-funksjoner
 • Ikke utgang for hodetelefon
 • Håndterer kun stereosignaler

Tilbehør til NAD M12

Tekniske spesifikasjoner

Bi-ampingNei
FjernkontrollJa
TeknologierRoon Ready

Anbefalte produkter