Hopp til innhold
42 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Massive krefter, suveren lydkvalitet og design og finish i verdensklasse. Dette 7-kanals effektmonsteret vil løfte filmlyden din til svimlende høyder.  

Les mer:

Beskrivelse

NAD M27 – 7-kanals high-end Klasse D-surround-effektforsterker med 180 strømsterke hi-fi-watt, suveren lydkvalitet og design i verdensklasse

 • Enestående ren og detaljert lyd
 • Kan enkelt drive nesten ethvert høyttalersystem
 • Meget eksklusivt og solid design med en forrykende finish i aluminium
 • Meget lavt energiforbruk i forhold til kraftressursene
 • Både balanserte og ubalanseret tilkoblinger (XLR/RCA)
M27 fra den nye generasjonen av Masters Series er en 7-kanals high-end analog klasse D-effektforsterker for hjemmekino med enestående ren lyd og nesten utømmelige krefter, selv med de mest krevende av høyttalerbelastninger. Allikevel er strømforbruket minimalt og kabinettet mye mer kompakt enn det du er vant til fra tilsvarende analoge high-end-konstruksjoner.

Effekten er på hele 180 watt, og NADs unike digitale PowerDrive-teknologi gjør det mulig å oppnå en dynamisk effekt over 700 watt i 4 ohm. Med andre ord nok til å gjengi alle dynamiske utladninger i musikken uforvrengt på omtrent alle høyttalere uansett lydtrykk.

OBS: De oppgitte 180 wattene måles som ekte NAD-watt (8 ohm, 20-20,000 Hz, lav forvrengning og med alle kanaler i drift Målt med konkurrentenes kreative "markedsføringswatt" vil effekten være mye høyere. Vær oppmerksom på dette når du sammenligner!

Alle fordelene fra Klasse D – uten ulempene
Grunnen til at dette er mulig skyldes NADs kompromissløse bruk av nCore Klasse D switching-teknologi fra Hypex. Dette designet muliggjør en forsterkonstruksjon der opptil 90% av energien sendes ut fra høyttalerne i stedet for å ende opp som varme i kjøleribbene. Klasse D-teknologien er ikke ny, men først nå har det blitt mulig å oppnå et kvalitetsnivå som også kan tilfredsstille ultrakresne high-end-entusiaster.

M27 presterer en nøytral, transparent og dynamisk lydgjengivelse uten klinisk eller "digitalt" preg. Med andre ord får du alt det beste fra switching-prinsippet, men uten ulempene som ofte følger med. Hvis du til nå har du sverget til tradisjonelle analoge forsterkere som det eneste rette, skylder du det til deg selv å oppleve M27!

Flott design og massevis av kombinasjonsmuligheter
Du får både ubalanserte og balanserte innganger (RCA/XLR), slik at du kan kombinere M27 med alle høykvalitets forforsterkere på markedet. Den opplagte partneren er naturligvis NADs egen M17, som matcher det flotte designet og den eksklusive finishen i tung, massiv aluminium. Med denne kombinasjonen kan du også få glede av en 12V trigger-funksjon som automatisk kan slå på M27 samtidig med forforsterkeren.

M27 fås i sølv finish.

NAD M27 – Klasse D forsterkerteknologi i audiofil verdensklasse
M27 er bygget rundt den eksklusive nCore klasse D-forsterkermodulen fra Hypex. Dette er en teknologi som allerede er i den audiofile klassen, men som NAD har vært innom og finjustert ytterligere til Masters-spesifikasjoner. Resultatet er en lydkvalitet som har fått selv hardkokte analogentusiaster til å overgi seg.

Støy, forvrengning og klinisk "digital" lyd er eliminert på en måte som vil få deg til å måpe og bare nyte den perfekte lyden. Selv ved svært høye lydtrykk og med tungdrevne høyttalere presterer M27 helt overlegent, ikke minst på grunn av NADs geniale PowerDrive-kretsløp, som her er implementert i sin nyeste digital form.

PowerDrive sørger for å kontinuerlig optimalisere forsterkerens strømressurser, slik at du får langt mer kraft og dynamikk til å håndtere musikksignaler og høyttalere i praksis. Power Drive leverer kraft og punch til impulser i musikken, som for eksempel basstrommer, og i slike utladninger kan M27 yte over 700 watt dynamisk effekt i 4 ohm. Det betyr stabilitet, dynamikk og et overbevisende realistisk lydbilde, nesten uansett hva du utsetter forsterkeren din for.

NAD Masters Series – velkommen til Audiofil 2.0
Med den nye generasjonen av Masters-serien har NAD skapt en serie high-end-produkter som setter nye standarder, både når det gjelder lydkvalitet, fleksibilitet og brukervennlighet. Alle de nyeste teknologiske nyvinningene er tatt i bruk for å gi deg den beste mulige musikkopplevelsen, og som i første generasjon er design og finish også i absolutt verdensklasse.

NAD har ikke bare ønsket å lage en serie med tradisjonelle high-end-produkter med den nye Masters-serien. Målet snarere har vært å skape et samlet konsept som ved hjelp av state-of-the-art-teknologi vil få det maksimale ut av de nye digitale musikkildene og samtidig holde døren åpen for den analoge verdenen. Det hele er kombinert med høyest mulig brukervennlighet og maksimal utnyttelse av de nye trådløse mulighetene. Et konsept som NAD har kalt "Audiofil 2.0" – en moderne og kompromissløs musikkopplevelse.

Med den nye Masters-serien er all musikken din i trygge hender. Takket være NADs geniale MDC-innbyggingsmoduler kan du konfigurere anlegget ditt til å oppfylle dine personlige krav perfekt, enten du ønsker å spille musikk fra smarttelefonen, CD, PC, Internett, vinyl eller noe annet. I motsetning til hos konkurrentene kan du med NAD også gjøre det i morgen, når utviklingen har tatt et skritt videre. Derfor er den nye Masters-serien også en fantastisk investering som vil fortsette å være på topp når de fleste konkurrentene har blitt utdatert!

OBS: Masters-komponentene er bygget for å fungere optimalt med en jordet stikkkontakt. Hvis du ikke har jord kan du selv legge opp en jording internt. Spør butikken om fremgangsmåten.

 

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Enestående ren og detaljert lyd
 • Kan enkelt drive så godt som alle høyttalersystem
 • Meget eksklusivt og solid design med en forrykende finish i aluminium
 • Meget lavt energiforbruk i forhold til kraftressursene
 • Både balanserte og ubalanserte tilkoblinger (XLR/RCA)
 • Auto-på gjennom 12V trigger inn

Begrensninger

 • Noen alternativer har flere tilkoblingsmuligheter
 • Ikke mulighet for brokobling

Videoer om NAD M27

Tilbehør til NAD M27

Castle Rock
AudioQuest Castle Rock
Høyttalerkabel
17 298,- / Par

Tekniske spesifikasjoner

Power output (all channels driven)180 watt