Hopp til innhold
Massive krefter, suveren lydkvalitet og design og finish i verdensklasse. Dette 7-kanals effektmonsteret vil løfte filmlyden din til svimlende høyder.  

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

NAD M27 – 7-kanals high-end Klasse D-surround-effektforsterker med 180 strømsterke hi-fi-watt, suveren lydkvalitet og design i verdensklasse

M27 fra den nye generasjonen av Masters Series er en 7-kanals high-end analog klasse D-effektforsterker for hjemmekino med enestående ren lyd og nesten utømmelige krefter, selv med de mest krevende av høyttalerbelastninger. Allikevel er strømforbruket minimalt og kabinettet mye mer kompakt enn det du er vant til fra tilsvarende analoge high-end-konstruksjoner.

Effekten er på hele 180 watt, og NADs unike digitale PowerDrive-teknologi gjør det mulig å oppnå en dynamisk effekt over 700 watt i 4 ohm. Med andre ord nok til å gjengi alle dynamiske utladninger i musikken uforvrengt på omtrent alle høyttalere uansett lydtrykk.

OBS: De oppgitte 180 wattene måles som ekte NAD-watt (8 ohm, 20-20,000 Hz, lav forvrengning og med alle kanaler i drift Målt med konkurrentenes kreative "markedsføringswatt" vil effekten være mye høyere. Vær oppmerksom på dette når du sammenligner!

Alle fordelene fra Klasse D – uten ulempene
Grunnen til at dette er mulig skyldes NADs kompromissløse bruk av nCore Klasse D switching-teknologi fra Hypex. Dette designet muliggjør en forsterkonstruksjon der opptil 90% av energien sendes ut fra høyttalerne i stedet for å ende opp som varme i kjøleribbene. Klasse D-teknologien er ikke ny, men først nå har det blitt mulig å oppnå et kvalitetsnivå som også kan tilfredsstille ultrakresne high-end-entusiaster.

M27 presterer en nøytral, transparent og dynamisk lydgjengivelse uten klinisk eller "digitalt" preg. Med andre ord får du alt det beste fra switching-prinsippet, men uten ulempene som ofte følger med. Hvis du til nå har du sverget til tradisjonelle analoge forsterkere som det eneste rette, skylder du det til deg selv å oppleve M27!

Flott design og massevis av kombinasjonsmuligheter
Du får både ubalanserte og balanserte innganger (RCA/XLR), slik at du kan kombinere M27 med alle høykvalitets forforsterkere på markedet. Den opplagte partneren er naturligvis NADs egen M17, som matcher det flotte designet og den eksklusive finishen i tung, massiv aluminium. Med denne kombinasjonen kan du også få glede av en 12V trigger-funksjon som automatisk kan slå på M27 samtidig med forforsterkeren.

M27 fås i sølv finish.

Høydepunkter

 • Enestående ren og detaljert lyd
 • Kan enkelt drive nesten ethvert høyttalersystem
 • Meget eksklusivt og solid design med en forrykende finish i aluminium
 • Meget lavt energiforbruk i forhold til kraftressursene
 • Både balanserte og ubalanseret tilkoblinger (XLR/RCA)
Ole Foss
Drammen
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Ole Foss

Vår
Ekspertvurdering

 • Enestående ren og detaljert lyd
 • Kan enkelt drive så godt som alle høyttalersystem
 • Meget eksklusivt og solid design med en forrykende finish i aluminium
 • Meget lavt energiforbruk i forhold til kraftressursene
 • Både balanserte og ubalanserte tilkoblinger (XLR/RCA)
 • Auto-på gjennom 12V trigger inn

Videoer om NAD M27

Tekniske spesifikasjoner

Power output (all channels driven)180 watt